search
Nieuw seizoen 'Outlander' heeft slecht nieuws voor je
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Outlander' heeft slecht nieuws voor je

Het nieuwe seizoen komt er wel aan, maar deze wordt korter dan eerdere seizoenen.

De afgelopen seizoenen van de serie Outlander hadden twaalf (seizoen vijf), dertien (seizoenen twee tot en met vier) en zestien (seizoen één) afleveringen. Het aanstaande zesde seizoen gaat een stuk korter duren.

Het zesde seizoen is ondertussen in de maak, maar de release laat nog wel even op zich wachten. Het nieuwe seizoen wordt niet eerder dan begin 2022 verwacht. Ook zal het seizoen een stuk korter duren, aangezien seizoen zes slechts acht afleveringen krijgt.

Korter zesde seizoen Outlander
De serie met Outlander-sterren Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton en Richard Rankin zal wel een aftrap hebben met een aflevering van 90 minuten. Het zevende seizoen dat al besteld is zal bestaan uit zestien afleveringen.

Het zevende seizoen zal overigens niet alleen het zevende boek uiteenzetten. Het seizoen pakt namelijk ook boek acht mee in de reeks. Het negende Outlander-boek verschijnt in november en zal mogelijk ook het laatste hoofdstuk zijn in de serie.

De serie van de Amerikaanse zender Starz is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon en is in Nederland op Netflix te volgen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen