'Grey's Anatomy' bevestigt: dit personage keert nooit meer terug

Grey's Anatomy personage keert nooit terug

Als je hoopt dat Cristina Yang ooit terugkeert in Grey's Anatomy, dan hebben we (helaas) slecht nieuws voor je.

Jim Pedd, 7 juni 2021 13:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als je zat te hopen dat Cristina Yang ooit terugkeert in Grey's Anatomy, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Als er één conclusie is die we kunnen trekken aan de hand van het nieuwe seizoen en specifiek ook de finale, is het wel dat dit ijdele hoop is.
In het canon van de serie leeft Cristina nog. Best een prestatie gezien de vele personages die vertrokken en sneuvelden. Op dit moment is Cristina in de serie werkzaam in het Klausman Institute for Medical Research in Zwitserland, en regelmatig sms'te ze nog met onze heldin Meredith Grey.

Niks meer dan dat
Mocht je gehoopt hebben dat Cristina nog eens terug zou keren, dan hebben we slecht nieuws. Het blijft zeer waarschijnlijk bij de sms'jes.

Toen Meredith dit seizoen in een coronacoma verkeerde, ontmoette ze heel wat geliefden op haar limbo-achtige strand. Denk aan Derek, George, Lexi, Miranda en Richard. Maar Cristina zat er niet tussen. Wel sms'te ze even met haar vriendin over een bijna onmogelijke operatie, maar dat leidde niet tot een terugkeer van Yang.

Dat lijkt vooral ook te komen omdat actrice Sandra Oh het niet ziet zitten weer terug te keren. Tijdens een interview vertelde ze dat het voorbij is; "ik zat zeven jaar geleden in die serie. Voor mij is het gedaan, maar voor veel mensen niet. Dat begrijp ik, maar ik ben verder gegaan."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Sandra Oh, Terugkeer

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws