search
'Grey's Anatomy' brengt stiekem een lang geleden vertrokken personage terug
Series / Featured

'Grey's Anatomy' brengt stiekem een lang geleden vertrokken personage terug

Een van de personages die al jaren geleden vertrok bij Grey's Anatomy is even terug. Maar niet zoals je zou verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is voorbij. Gelukkig keert de serie nog terug met een achttiende reeks.

In de seizoensfinale van Grey's Anatomy zagen we heel wat mooie momenten. Van een huwelijk tot een adoptie en een berichtenuitwisseling tussen twee oude vrienden. In de finale kregen de artsen van Grey Sloan eindelijk hun eerste doses van het coronavaccin.

Oude bekende
Nu Meredith Grey niet meer strijdt tegen het coronavirus, is het onwaarschijnlijk dat fans weer haar strand zien en daarmee ook oude bekenden die al lange tijd dood zijn in de serie.

In een bijzondere twist die heel erg past binnen de franchise, moet Meredith snel een longtransplantatie uitvoeren. Ze sms't daarop naar haar voormalig collega Cristina Yang dat het gelukt is:Meer van Sandra Oh zullen we vermoedelijk niet meer te zien krijgen in de serie, dus dat Grey's Anatomy haar personage terug weet te brengen op deze behoorlijk originele manier is mooi en onverwacht.

Recent zei Oh over een mogelijke terugkeer nog het volgende: "Ik ben, oh mijn god, zeven jaar geleden inmiddels bij de serie vertrokken." Het zit er voor haar niet meer in.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen