search
Fans van 'The Boys' draaien door na de nieuwste onthulling
Series / Foto's

Fans van 'The Boys' draaien door na de nieuwste onthulling

De look van Soldier Boy in het nieuwe seizoen van The Boys bevalt fans enorm.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat als Captain America een ontzettende eikel zou zijn? Dat lijkt de beste manier om Soldier Boy te omschrijven. Hij wordt in het derde seizoen van The Boys gespeeld door Jensen Ackles en maakt zijn debuut daarin.

Eerder zagen we in The Boys natuurlijk al Homelander zijn debuut maken. Dat personage is de draai van showrunner Eric Kripke op Superman en ook al heel anders dan de superheld met een enorm hart.

Soldier Boy
Gisteren onthulde Jensen Ackles dan eindelijk de eerste foto van zijn held. De vraag is in hoeverre het personage uiteindelijk is zoals in de comics, maar als het kostuum een indicatie kan zijn, dan wordt het een accuraat personage.

Soldier Boy is in de comics gemaakt door Vought tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volgens hen om te helpen in de strijd tegen de Nazi's, al stelt Billy Butcher dat het personage nooit meevocht in de oorlog. Verder wil Soldier Boy naar het schijnt graag deel zijn van The Seven, maar is hij lid van Payback.

Hieronder een greep uit de vele behoorlijk enthousiaste reacties van fans van The Boys op de onthulling van Soldier Boy.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen