Weinig hoopvol bericht rond 'The Mandalorian' seizoen 3

Weinig hoopvol bericht rond 'The Mandalorian'

Pedro Pascal bevestigt dat seizoen 3 nog niet is begonnen met de opnames.

Bram de Groot, 8 juni 2021 om 12:52

Eind 2019 en eind verleden jaar verschenen op Disney+ de eerste seizoenen van de Star Wars-serie The Mandalorian. En deze zijn een succes. Lucasfilm werkt nu aan meerdere andere Star Wars-series en er komt ook een derde seizoen rond Mando.
Maar je hoeft het nieuwe seizoen van The Mandalorian niet op korte termijn te verwachten. De opnames zijn nog niet eens gestart. Dit bevestigde hoofdrolspeler Pedro Pascal in gesprek met Variety.

Opnames The Mandalorian nog niet gestart
"We hebben het derde seizoen nog niet opgenomen," was de korte reactie van Pascal. Het is ook nog niet duidelijk wanneer de opnames dan wel gaan aanvangen.Pascal: bezig baasje
De acteur moet sowieso aan de slag met de serie The Last of Us die op HBO Max verschijnt en recent nam hij al de films The Unbearable Weight of Massive Talent met ook Nicolas Cage en Tiffany Haddish en The Bubble van Judd Apatow op. En dan starten binnenkort de opnames voor de film Tropico met ook Willem Dafoe en Morena Baccarin.

Voor Disney+ worden op dit moment wel de series The Book of Boba Fett (2021), Andor (2022) en Obi-Wan Kenobi (2022) opgenomen.Bron: Twitter

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Robert Rodriguez

Populair nieuws