search
HBO opnieuw in zee met Martin Scorsese
Series / Nieuws

HBO opnieuw in zee met Martin Scorsese

Hij gaat met Terence Winter (Boardwalk Empire) en Rolling Stones-frontman Mick Jagger aan de slag met een nieuw rock 'n' roll project.

HBO gaat na Boardwalk Empire opnieuw in zee met Martin Scorsese en Terence Winter. Ditmaal betreft het een rock 'n' roll dramaserie die ook nog eens wordt geproduceerd door Rolling Stones-frontman Mick Jagger en George Mastras (Breaking Bad).


De nog titelloze serie speelt zich af in de jaren zeventig. De aandacht gaat uit naar de met drugs en seks bezaaide muziekwereld op het moment dat punk en disco begonnen door te breken. We kijken mee met Richie (Bobby Cannavale), een platenbaas die op zoek gaat naar het nieuwste geluid met als doel zijn label uit het slop te trekken.

De rest van de cast bestaat uit Olivia Wilde, Ray Romano, Juno Temple, Andrew "Dice" Clay, Ato Essandoh, Max Casella, James Jagger, Jack Quaid, Birgitte Sorenson, P.J. Byrne, J.C.MacKenzie, Bo Dietel, Armen Gary, Robert Funaro en Joe Caniano. De pilot, die werd geregisseerd door Scorsese zelf, heeft nog geen premièredatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen