January Jones vergezelt Will Forte in 'The Last Man on Earth'

January Jones in 'The Last Man on Earth'

De hoofdpersoon staat er dus toch niet helemaal alleen voor.

Jan-Peter Rook, 3 december 2014 om 16:23

Phil Lord en Chris Miller, het duo achter o.a. 22 Jump Street en The Lego Movie, komen in maart met de nieuwe tv-serie The Last Man on Earth. Hoewel de titel doet denken dat hoofdrolspeler Will Forte er alleen voor staat, meldt The Hollywood Reporter dat Mad Men-ster January Jones een vaste rol krijgt in de show. Ook Kristen Schaal (30 Rock), Mel Rodriguez (Enlisted) en Cleopatra Coleman (Step Up Revolution) sluiten zich aan bij de cast.
Forte, tevens de bedenker van de show, speelt Phil Miller, de allerlaatste man op Aarde. Het is het jaar 2022 en hij reist heel Amerika af op zoek naar andere overlevenden. Hoe komt het dat juist Phil de enige persoon op Aarde is? En bestaat er nog een kans dat hij ooit iemand anders zal tegenkomen?

Jones speelt Melissa, een vrouw met een sterke en onafhankelijke geest, evenals een warme, sterke en no-nonsense persoonlijkheid. Of ze in het heden van de show voorkomt of enkel in flashbacks, is op dit moment nog niet duidelijk.

Bron: THR

Lees meer over: the last man on earth, will forte, january jones, Kristen Schaal, Mel Rodriguez, Cleopatra Coleman, fox, Phil Lord, Chris Miller

Informatie over de serie: Last Man on Earth

Populair nieuws