search
Coole Batwing uit 'Batwoman' in vol ornaat onthuld
Series / Foto's

Coole Batwing uit 'Batwoman' in vol ornaat onthuld

De DC-serie introduceert opnieuw een nieuw personage in het Arrowverse.

De serie Batwoman gaat weer een nieuw personage toevoegen aan het Arrowverse / CWVerse. Dit keer is het namelijk Batwing die zijn opwachting mag maken op het kleine scherm. Vandaag hebben we op SerieTotaal een eerste indruk op het personage.

Het is acteur Camrus Johnson die de rol van Batwing speelt, a.k.a. Luke Fox... Ja, de zoon van. Batwing wordt omschreven als de "misdaad bestrijdende tegenhanger" van het personage van Javicia Leslie.

Persoonlijke demonen
Uiteraard word je niet zomaar een held in Gotham, dus ook Luke Fox zal zijn eigen demonen onder ogen moeten komen voordat hij zijn mantel om kan slaan. "Eerlijk gezegd is het moeilijk uit te leggen hoeveel het voor mij betekent om het Batwing-pak te dragen en officieel een superheld te spelen," aldus Johnson.

"De belangrijkste reden dat ik een rol in Batwoman wilde, was voor deze kans - om kinderen zoals ik een andere zwarte held te geven om naar op te kijken," zei Johnson.

"Het is moeilijk om niet te glimlachen als ik mezelf in de spiegel zie met het vleermuissymbool op mijn borst. Ik zal blijven glimlachen bij elke vechtscène, elke geweldige stunt en elke Gotham-avond waarin Batwing ten strijde trekt!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen