'The Book of Boba Fett' brengt oude bekende terug naar 'Star Wars'

'The Book of Boba Fett' brengt oude bekende terug

De schurkachtige Bossk zou te zien zijn in de serie The Book of Boba Fett.

Jim Pedd, 9 juni 2021 om 15:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De miniserie The Book of Boba Fett moet in december op streamingdienst Disney+ te zien zijn. De miniserie vertelt het verhaal van de antiheld van acteur Temuera Morrison, die de criminele onderwereld van Tatooine overneemt met Fennec Shand aan zijn zijde.
Een van de verwachtingen die we daardoor sowieso al hadden van deze serie, is dat we heel wat 'uitschot' te zien gaan krijgen. En dat lijkt het geval te gaan zijn!

Oude bekende
LRM Online meldt dat niemand minder dan Bossk te zien zal zijn in The Book of Boba Fett. Als dat waar is, is het voor het eerst dat de Trandoshan in live-action te zien is, sinds zijn introductie in de film The Empire Strikes Back, toen Darth Vader hem inhuurde om de Millennium Falcon te vangen.

Het personage heeft wel nog wat ruimte gekregen in andere Star Wars-content, maar niet meer in live-action.

Daar zou nu dus wat verandering in komen. Volgens de site zullen er overigens nog meer premiejagers te zien zijn. Zo schijnt het personage Cad Bane zijn live-action debuut te maken in de serie. Helemaal zeker is dat niet, maar LRM Online stelt dat het redelijk zeker is van ook deze bron.
Bron: LRM Online

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws