search

Ons nieuws van woensdag 9 juni 2021

Goed nieuws voor fans van 'Sweet Tooth'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Sweet Tooth'

Netflix schijnt Sweet Tooth een tweede seizoen te gunnen, goed nieuws dus!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De mensen hebben gesproken en het lijkt erop dat Sweet Tooth van Netflix de nieuwste grote fantasyserie is. De DC-serie doet het uiterst goed en staat bovenaan heel wat toplijsten van de streamingdienst.

Dusdanig zelfs dat Netflix mogelijk een tweede seizoen besteld heeft. Dat is in elk geval het gerucht dat op dit moment rond gaat. Small Screen stelt op basis van eigen anonieme bronnen dat de reeks besteld is.

Sweet Tooth
De serie Sweet Tooth staat pas net op Netflix maar is een grote hit. Niet alleen bij critici, die bijna unaniem positief over de serie zijn, maar ook bij de kijkers die al tijden vragen om een tweede seizoen. Vooral nu de serie live is zijn ze helemaal om.

Het is nog niet zeker hoeveel de serie nou echt bekeken is, want Netflix heeft geen cijfers vrijgegeven. Maar dat de serie zo lang bovenaan het lijstje met meest bekeken films en series staat, zegt al iets.

Sweet Tooth draait om Gus, een half-mens, half-hert; een klein jongetje dat op zoek gaat naar zijn oorsprong en dat doet in een wereld waarin de meeste mensen dood zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice' binnenkort te bekijken bij Fox
Series / Nieuws

'Silence of the Lambs'-serie 'Clarice' binnenkort te bekijken bij Fox

Wie de serie nog niet heeft gezien kan dat vanaf begin juli doen bij Fox...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor zij die de Silence of the Lambs-serie Clarice nog niet hebben gezien. De serie is namelijk vanaf begin juli te bekijken bij Fox.

De première van de serie Clarice vond plaats eerder dit jaar, meer bepaald in de maand februari. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Rebecca Breeds. Haar zagen we eerder onder meer optreden in de reeks Pretty Little Liars. Zij vervult de hoofdrol van FBI-agente Clarice Starling.

Binnenkort kan deze populaire serie dus eveneens worden bekeken bij Fox. Het netwerk zal namelijk vanaf 5 juli elke week een aflevering van het eerste seizoen uitzenden.

The Silence of the Lambs
De serie Clarice staat er om bekend zich af te spelen na afloop van de gebeurtenissen uit de film The Silence of the Lambs. Voor het verhaal werd gekeken naar de boeken van Thomas Harris. Het eerste seizoen kon meteen rekenen op een uitstekende populariteit. De populariteit was zo groot dat er ondertussen ook een tweede seizoen is aangekondigd.

Het tweede seizoen van de serie Clarice zal niet meer verschijnen bij CBS. In plaats daarvan zal ze verschijnen bij Paramount+.

De onderstaande trailer van de serie Clarice geeft je alvast een mooi voorsmaakje van wat je kan verwachten van deze reeks.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Misdaadserie 'Coroner' krijgt een vierde seizoen
Series / Nieuws

Misdaadserie 'Coroner' krijgt een vierde seizoen

Het vierde seizoen wordt aangekondigd nog vooraleer het derde deel is uitgezonden...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vertrouwen in de Canadese misdaadserie Coroner is blijkbaar ongelofelijk groot. CBC heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid nog een vierde seizoen van de reeks gaat verschijnen.

Dat er nog een extra seizoen komt van de serie Coroner hoeft op zich niet zozeer te verbazen. De serie weet dan ook prima kijkcijfers neer te zetten. Wat dit nieuws wel ietwat bijzonder maakt is het feit dat het vierde seizoen reeds wordt aangekondigd nog vooraleer het derde deel is uitgezonden.

Het vierde seizoen van de reeks wordt verwacht aan het begin van het jaar 2022. Het vierde seizoen zou ook gaan bestaan uit twaalf verschillende afleveringen. Voor het derde seizoen geldt dat ze van start gaat op 19 augustus van dit jaar.

Verdachte sterfgevallen
De serie Coroner vertelt het verhaal van Jenny Cooper. Cooper is een voormalige ER-arts die ondertussen de functie van patholoog-anatoom heeft gekregen. In haar nieuwe job is ze vooral verantwoordelijk voor het onderzoeken van verdachte sterfgevallen.

Het leven van Jenny verliep zeker niet altijd van een leien dakje, in tegendeel. Zo is de vrouw ondertussen weduwe geworden. Heb jij nog helemaal niets gezien van deze boeiende serie? Dan kan de onderstaande trailer daar verandering in brengen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 5 nieuwe afleveringen van 'Lupin'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 5 nieuwe afleveringen van 'Lupin'

Netflix voegt 5 gloednieuwe afleveringen toe van de razend populaire serie 'Lupin'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er bestaat discussie over of het nu gaat om het tweede seizoen van de serie Lupin of er nu sprake is van een seizoen 1B. Hoe het ook zij, Netflix voegt vijf nieuwe afleveringen toe van deze populaire serie!

Een echt tweede seizoen kunnen we het eigenlijk niet noemen, maar toch wordt het op die manier door verschillende gespecialiseerde websites gepresenteerd. Hoe het ook zij, er staan vijf gloednieuwe afleveringen aan te komen van deze serie en dat is goed nieuws voor de fans.

Vijf gloednieuwe afleveringen
In deze nieuwe afleveringen zien we hoe Assane Diop (Omar Sy) een nieuw plan moet verzinnen om wraak te kunnen nemen tegen Hubert Pellegrini. Assane gaat dan ook nog altijd verder met het proberen wraak nemen voor het onrecht dat zijn vader werd aangedaan door de steenrijke familie Pellegrini.

Het eerste seizoen van de serie Lupin kon meteen rekenen op een zeer warme ontvangst. Ook op gespecialiseerde websites haalt ze uitstekende scores. Zullen de nieuwe afleveringen op dezelfde manier weten te overtuigen? Dat wordt duidelijk vanaf 11 juni op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel niet zo blij met 'Ms. Marvel'-actrice?
Series / Nieuws

Marvel niet zo blij met 'Ms. Marvel'-actrice?

Het gerucht gaat dat Marvel Studios niet echt onder de indruk is van Iman Vellani.

Marvel Studios neemt geen grote kansen als het aankomt op castleden. Wellicht zou je Chris Hemsworth als Thor en Tom Hiddleston als Loki als de grootste risico's tot nu toe kunnen zien (hoewel het debuut van de in ongenade vervallen Robert Downey Jr. als Tony Stark ook wel een gokje was).

Een nieuw gerucht stelt dat Marvel Studios niet helemaal blij is met een van de nieuwe toevoegingen. Het gaat om actrice Iman Vellani, die de rol van Ms. Marvel speelt in de gelijknamige serie (die in 2022 te zien is) en ook al getekend heeft voor de film The Marvels.

Wat dan?
Allereerst merken we op dat het gaat om een gerucht dat op Reddit gedebuteerd is. Maar deze bron heeft een redelijk goede track record als het aankomt op inside informatie. Zo was het deze bron die wist te melden dat Julia Louis-Dreyfus haar Marvel-debuut zou maken in de serie The Falcon and the Winter Soldier.

Deze bron meldt nu dat Marvel niet helemaal gelukkig is met het werk van Vellani als Ms. Marvel. Waar het dan aan scheelt is niet zeker, maar het lijkt wat aan de late kant. De serie is immers al opgenomen en diep in post-productie.

De kans is ook klein dat Marvel echt een slechte keuze maakt, gezien de vele screentests die iemand moet ondergaan alvorens er echt bij het kruisje getekend mag worden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-recensies: het ziet er goed uit voor de nieuwe Marvel Studios-serie!
Series / Nieuws

'Loki'-recensies: het ziet er goed uit voor de nieuwe Marvel Studios-serie!

Loki wordt enorm goed ontvangen. Check hier de score die de serie krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De recensies van Loki van Disney+ stromen binnen en dus hebben we nu een Rotten Tomatoes-score van de serie binnen. En die lijken de goede kant op te gaan.

Gisteren verschenen de eerste recensies van Loki, waaronder ook die van Serietotaal. De reacties op de nieuwste serie van Marvel Studios zijn geteld en het ziet er bijzonder positief uit.

Hoge score
Werpen we een vlugge blik op Rotten Tomatoes, blijkt dat er 52 recensies geteld zijn. Daarvan zijn er maar liefst 96 positief, waarmee de serie nu al 'certified fresh' is. De score zal natuurlijk nog wat bijgewerkt worden naarmate men meer recensies binnenkrijgt en de serie verder vordert.

"Een heerlijke afleiding van het MCU zoals we het kennen. Loki ziet Tom Hiddleston succesvol de sprong maken van een geliefde schurk naar een antiheld - en met een beetje hulp van de fantastische Owen Wilson - is het een serie die charmant, vaag gevaarlijk en net zo tof als de god zelf is."

Marvel Studios kan dus blij zijn met de ontvangst van de serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heel wat kritiek op 'Sweeth Tooth'-advertentie van Netflix
Series / Foto's

Heel wat kritiek op 'Sweeth Tooth'-advertentie van Netflix

De manier waarop Netflix de serie Sweet Tooth in de markt zet bevalt niet bij iedereen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Netflix-serie Sweet Tooth is sinds vorige week vrijdag te zien. De serie, gebaseerd op de Vertigo Comics-serie van Jeff Lemire, wint heel wat kijkers voor zich. Maar er is ook kritiek.

De kritiek heeft vooral te maken met een advertentie die Netflix plaatste in USA Today. Men koos er namelijk voor een complete voorpagina van het blad op te kopen en er een gigantische advertentie van te maken.

Nepnieuws maken
De voorpagina ziet er als een echte uit en gaat over echte mens/dier-hybrides, zoals die in de serie een rol hebben. De rest van de pagina omvat een aantal nieuwsberichten hierover en belooft "exclusieve foto's". Het ziet er echt uit, behalve dat helemaal bovenin het woordje 'advertentie' staat.

Voor sommige mensen gaat dit net een stap te ver. Want niet iedereen heeft meteen door dat het een advertentie is. Dat mensen dan denken dat er blijkbaar echt mens/dier-hybrides geboren zijn is op z'n minst bijzonder te noemen, maar goed.Sweet Tooth volgt de avonturen van Gus. Hij is half hert, half mensenjongen, en verlaat zijn thuis in de bossen. Hij komt erachter dat de wereld een heel gewelddadige plek geworden is, waarin hij moet zoeken naar zijn oorsprong.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' brengt oude bekende terug naar 'Star Wars'
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' brengt oude bekende terug naar 'Star Wars'

De schurkachtige Bossk zou te zien zijn in de serie The Book of Boba Fett.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De miniserie The Book of Boba Fett moet in december op streamingdienst Disney+ te zien zijn. De miniserie vertelt het verhaal van de antiheld van acteur Temuera Morrison, die de criminele onderwereld van Tatooine overneemt met Fennec Shand aan zijn zijde.

Een van de verwachtingen die we daardoor sowieso al hadden van deze serie, is dat we heel wat 'uitschot' te zien gaan krijgen. En dat lijkt het geval te gaan zijn!

Oude bekende
LRM Online meldt dat niemand minder dan Bossk te zien zal zijn in The Book of Boba Fett. Als dat waar is, is het voor het eerst dat de Trandoshan in live-action te zien is, sinds zijn introductie in de film The Empire Strikes Back, toen Darth Vader hem inhuurde om de Millennium Falcon te vangen.

Het personage heeft wel nog wat ruimte gekregen in andere Star Wars-content, maar niet meer in live-action.

Daar zou nu dus wat verandering in komen. Volgens de site zullen er overigens nog meer premiejagers te zien zijn. Zo schijnt het personage Cad Bane zijn live-action debuut te maken in de serie. Helemaal zeker is dat niet, maar LRM Online stelt dat het redelijk zeker is van ook deze bron.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coole Batwing uit 'Batwoman' in vol ornaat onthuld
Series / Foto's

Coole Batwing uit 'Batwoman' in vol ornaat onthuld

De DC-serie introduceert opnieuw een nieuw personage in het Arrowverse.

De serie Batwoman gaat weer een nieuw personage toevoegen aan het Arrowverse / CWVerse. Dit keer is het namelijk Batwing die zijn opwachting mag maken op het kleine scherm. Vandaag hebben we op SerieTotaal een eerste indruk op het personage.

Het is acteur Camrus Johnson die de rol van Batwing speelt, a.k.a. Luke Fox... Ja, de zoon van. Batwing wordt omschreven als de "misdaad bestrijdende tegenhanger" van het personage van Javicia Leslie.

Persoonlijke demonen
Uiteraard word je niet zomaar een held in Gotham, dus ook Luke Fox zal zijn eigen demonen onder ogen moeten komen voordat hij zijn mantel om kan slaan. "Eerlijk gezegd is het moeilijk uit te leggen hoeveel het voor mij betekent om het Batwing-pak te dragen en officieel een superheld te spelen," aldus Johnson.

"De belangrijkste reden dat ik een rol in Batwoman wilde, was voor deze kans - om kinderen zoals ik een andere zwarte held te geven om naar op te kijken," zei Johnson.

"Het is moeilijk om niet te glimlachen als ik mezelf in de spiegel zie met het vleermuissymbool op mijn borst. Ik zal blijven glimlachen bij elke vechtscène, elke geweldige stunt en elke Gotham-avond waarin Batwing ten strijde trekt!"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ onthult zijn nieuwe series en films
Series / Video/clip/featurette

Apple TV+ onthult zijn nieuwe series en films

De streamingdienst heeft heel wat voor de liefhebber in petto.

Gelijk met de start van Disney+ trapte Apple TV+ af, in november 2019. Ondertussen is duidelijk dat de streamingdienst van Apple het redelijk rustig aan doet met de creatie van exclusieve content. Hieronder zie je nu een preview op wat je al kreeg te zien in 2021, maar ook zeker wat je nog krijgt te zien dit jaar.

Tot op heden verschenen er zo'n tien originele dramaseries op Apple TV+ met onder meer See, Servant, Amazing Stories en The Mosquito Coast. Ook zijn er een aantal komedies verschenen met Dickinson als grootste succes.

Apple TV+ Zomer 2021 & verder
Hieronder zie je de promo Apple TV+ Summer 2021 & Beyond waarin je onder meer ziet welke bestaande series een nieuw seizoen krijgen en welke compleet nieuwe series er debuteren. Denk dan aan Physical, Schmigadoon! en Mr. Corman. Ook verschijnt de grotere film CODA in augustus.

Apple TV+ kost 5 euro per maand en als je een Apple apparaat koopt dan krijg je zelfs één jaar gratis. In november 2020 had de dienst ruim 10 miljoen abonnees wereldwijd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Sex/Life': wat zijn jouw seksuele dromen waard?
Series / Trailer

Netflix-serie 'Sex/Life': wat zijn jouw seksuele dromen waard?

Getrouwd, kinderen... Maar je seksleven kan wel een impuls gebruiken.

"Hoeveel ben je bereid te riskeren voor je diepste verlangens?" Dit staat bij de trailer van de serie Sex/Life op YouTube. Het geeft gelijk aan wat de titel inhoudt: hoeveel belangrijker is seks voor jou dan het leven?

De serie Sex/Life verschijnt nog deze maand op Netflix en is gebaseerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van B. B. Easton, de vrouwelijke auteur. Ze beschrijft wat er gebeurt als een moeder van twee kinderen in een buitenwijk terugblikt op haar rijkste fantasien als tiener. En deze brengen haar getrouwde status in gevaar.

Trailer voor Sex/Life
Er zijn rollen voor onder meer Sarah Shahi als Billie Connelly, Mike Vogel als Cooper Connelly, Adam Demos als Brad Simon en Margaret Odette als Sasha Snow.

Vanaf 25 juni zie je het eerste seizoen van Sex/Life in zijn geheel op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het Multiverse start in de eerste clips uit 'Loki'
Series / Video/clip/featurette

Het Multiverse start in de eerste clips uit 'Loki'

Nu te zien: Loki wordt ingrijpend voor het Marvel Cinematic Universe.

De eerste aflevering van de zesdelige Marvel-serie Loki staat ondertussen online op Disney+ en nu kun je hieronder kijken naar de eerste clips uit het avontuur van de God of Mischief.

Marvel Entertainment heeft op YouTube twee clips gezet met de titels "Variant Identified", "How Do You Plead?" en "Introducing Agent Mobius" dit zijn duidelijk clips die de eerste confrontaties van Loki (Tom Hiddleston) met de Time Variance Authority (TVA) laat zien.

TVA vs. Loki
Hieronder zie je de clips waarin Loki voor de TVA-rechtbank staat en waarin Loki wordt opgepakt door vier TVA-agenten. Belangrijke TVA-ers in de serie zijn Mobius (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku), Judge Renslayer (Gugu Mbatha-Raw).

En dit zijn uiteraard nog maar de begin beelden uit de serie waarin Loki door de tijd en ruimte reist om de tijdlijn te herstellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende serie 'Young Royals' binnenkort te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Veelbelovende serie 'Young Royals' binnenkort te bekijken op Netflix

De veelbelovende reeks van Zweedse bodem verschijnt deze zomer bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Deze zomer verschijnen er weer heel wat nieuwe series op streamingdienst Netflix. Eén van deze series luistert naar de naam Young Royals en komt van Zweedse bodem.

Young Royals is een Zweedse tienerserie die boordevol zit met drama, romantiek en vooral heel veel koninklijke hoogheden. Ben jij ook wel te vinden voor een dergelijke serie? Dan is dit nieuwe project uit Zweden ongetwijfeld iets voor jou!

In de serie Young Royals lijkt het er in eerste instantie naar uit te zien dat een jonge prins even vrij is van zijn koninklijke verplichtingen. Lang duurt dat echter niet. Al snel wordt immers duidelijk dat er van hem wordt verwacht dat hij toch troonopvolger wordt.

Veelbelovende reeks
Young Royals komt van de hand van Lisa Ambjörn. Verantwoordelijke schrijvers van de serie zijn Sofie en Tove Forsman. De cast bestaat uit onder meer Edvin Ryuding, Pernilla August evenals Malte Gårdinger.

Er wordt behoorlijk veel verwacht van deze serie die hier en daar in één adem wordt genoemd met het Spaanse Elite. Of het deze verwachtingen ook waar zal kunnen maken zal uiteraard nog moeten blijken.

In ieder geval, Young Royals is vanaf 1 juli 2021 te bekijken bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sandman' onthult bijzondere eerste beelden
Series / Video/clip/featurette

'The Sandman' onthult bijzondere eerste beelden

Netflix komt voor het eerst met beelden vanaf de set van de serie The Sandman.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
DC-fans kijken natuurlijk heel erg uit naar de live-action verfilming van de comic The Sandman van Netflix. Dankzij de Geeked Week hebben we vandaag een eerste blik op de serie.

Netflix kwam met een bijzondere featurette die de eerste beelden van de filmsets liet zien. We zien The Sandman-bedenker en uitvoerend producent Neil Gaiman over de set lopen. Overigens krijgen we nog geen beelden van de daadwerkelijke serie te zien, maar wel wat van de prachtige sets die gemaakt zijn voor het eerste seizoen.

The Sandman seizoen 1
Gaiman ziet eruit alsof hij erg vrolijk wordt van een aantal van de iconische locaties en artefacten uit zijn comic, die nu tot leven gebracht worden.

Tussen de beelden zien we onder meer de helm van Dream en zijn halsketting met daarin een robijn; twee objecten die zijn krachten flink vergroten en hem de controle geven over dromen van stervelingen. Tot ze natuurlijk in de verkeerde handen komen.

In de serie wordt Dream gevangen door Roderick Brugess en zijn cultus en zetten zij Dream vast in een bovennatuurlijke gevangenis. Hieronder de sets:The Sandman krijgt een tien afleveringen tellend eerste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cowboy Bebop' heeft geweldig nieuws voor je
Series / Video/clip/featurette

'Cowboy Bebop' heeft geweldig nieuws voor je

De live-action Netflix-verfilming van Cowboy Bebop heeft goed nieuws voor de fans.

Als je fan van de anime Cowboy Bebop bent, dan ga je heel blij zijn met het nieuws dat Netflix rond het eerste seizoen van zijn live-action verfilming aankondigde. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat Yoko Kanno, de componist achter de oorspronkelijke soundtrack van de anime, terugkeert voor de live-action serie.

Dat is niet het enige dat Netflix vandaag tijdens de Geeked Week liet weten over Cowboy Bebop. Bovendien kwam Netflix met een kleine blik op de castleden.

Cowboy Bebop
Cowboy Bebop volgt Spike en zijn bijeengeraapte crew. Samen reizen ze door de ruimte en werken ze als premiejagers. Ze ontmoeten onderweg een hele rits kleurrijke intergalactische personages. En ergens in het universum wacht de aartsvijand van Spike, Vicious, op hun ultieme confrontatie.

Hieronder kan je de video zien die Netflix vrijgaf:De live-action Spike wordt gespeeld door John Cho. Verder is Daniella Pineda te zien als Faye Valentine, en Mustafa Shakir is Jet Black. Verder wordt Vicious gespeeld door Alex Hassel.

De serie Cowboy Bebop is in de herfst te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' onthult eerste details van seizoen 3
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' onthult eerste details van seizoen 3

Het derde seizoen van The Umbrella Academy onthult de titels van al zijn afleveringen.

Helaas bracht Geeked Week geen trailer voor het derde seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy. Gelukkig had bedenker en maker Steve Blackman van de serie wel een andere verrassing.

Hij mocht tijdens de Geeked Week-uitzending namelijk de eerste details van het derde seizoen onthullen. Specifiek kwam hij met de titels van alle tien de afleveringen van het nieuwe seizoen.

De afleveringtitels
We zetten meteen de titels van het nieuwe seizoen voor je op een rij.

301 - Meet the Family
302 - The World's Biggest Ball of Twine
303 - Pocket Full of Lightning
304 - Kugleblitz
305 - The Kindest Cut
306 - Marigold
307 - Auf Wiedersehen
308 - Wedding at the End of the World
309 - Sixt Bells
310 - Oblivion

De opnames van het derde seizoen van The Umbrella Academy gingen afgelopen februari van start, nadat de serie in november 2020 officieel vernieuwd werd voor een derde seizoen.

Het tweede seizoen liet genoeg vragen onbeantwoord voor het nieuwe seizoen. Zo vragen we ons af hoe het nou precies zit met de mysterieuze Sparrow Academy en is het de vraag wat het betekent dat Sir Reginald nog leeft.

Overigens gaat het gerucht dat The Umbrella Academy ook al een vierde seizoen krijgt, maar dat is niet officieel bevestigd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sci-fi 'Another Life' van Netflix onthult eerste beelden van het tweede seizoen
Series / Trailer

Sci-fi 'Another Life' van Netflix onthult eerste beelden van het tweede seizoen

We krijgen vandaag een eerste trailer voor het tweede seizoen van Another Life.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondanks behoorlijk gemengde recensies, besloot Netflix de sci-fi serie Another Life een tweede seizoen te geven. Nu het tweede seizoen bijna af is, kan men de eerste beelden onthullen.

Vandaag is tijdens de Geeked Week de eerste blik op het nieuwe seizoen vrijgegeven. We zien in de trailer de missie van Niko Breckinridge door gaan, die wederom onder grote spanning staat. In de trailer zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katee Sackhoff en Selma Blair.

Another Life seizoen 2
In Another Life zien we dat astronaut Niko Breckinridge leiding geeft aan een team astronauten dat in de ruimte zoekt naar intelligent leven.

Hun missie is om de bron van een mysterieus buitenaards artefact te vinden, dat ineens op Aarde verscheen. Tijdens hun missie is het team in groot gevaar en begint het er steeds meer op te lijken dat hun missie zomaar eens een enkel reisje kan omvatten.

Hieronder de eerste trailer!Er zijn nog veel zaken die onthuld moeten worden in het tweede seizoen van Another Life. Waarom hebben de aliens het bijvoorbeeld voorzien op de mensheid? Wat hebben ze tegen ons? En kunnen de helden de Aarde redden?Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult 'Locke & Key' seizoen 2!
Series / Foto's

Netflix onthult 'Locke & Key' seizoen 2!

We horen nu ook wanneer het tweede seizoen van Locke & Key van start moet gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de Geeked Week heeft Netflix zijn eerste blik vrijgegeven op het tweede seizoen van Locke & Key. Bovendien heeft Netflix bekend gemaakt dat we tot oktober moeten wachten voordat we iets nieuws zien van de serie.

De opnames zijn al afgerond, maar het post-productieproces moet nog beginnen. Dat betekent dat het dus nog even duurt voordat men klaar is om deze serie vol visuele effecten van start kan laten gaan.

Het tweede seizoen
Hieronder kan je de cast zien die aankondigt dat het tweede seizoen in oktober van start gaat:En Netflix gaf ook eerste foto's vrij van het tweede seizoen. Die kan je hier zien:"Het eerste seizoen ging voor ons over de kinderen die leerden dat zij de nieuwe bewakers van de sleutels zouden zijn," aldus showrunner Meredith Averill. "In het tweede seizoen willen we verkennen wat de verantwoordelijkheid betekent. Wat betekent het dat ze bijna 18 worden, de leeftijd waarop je magie niet meer kan gebruiken? Wat zijn de gevolgen daarvan?"

In oktober gaat de serie weer van start.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-schrijver verliest weddenschap van 'The Expanse'-makers
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver verliest weddenschap van 'The Expanse'-makers

George R.R. Martin wint het niet van Daniel Abraham en Ty Franck.

George R.R. Martin worstelt nog altijd met het zesde Game of Thrones-boek, The Winds of Winter genaamd. Nu blijkt dat Daniel Abraham en Ty Franck van The Expanse een weddenschap van Martin gewonnen hebben.

The Expanse krijgt nog een zesde en laatste seizoen en wist elk seizoen te baseren op het bronmateriaal. Het negende en laatste boek van The Expanse, Leviathan Falls, is nu klaar. Dat terwijl het zesde boek van Martin nog niet klaar is.

Verloren weddenschap
James S.A. Corey, zoals het tweetal schrijvers van The Expanse zich noemt, stelt dat het negende boek het laatste in de The Expanse-reeks is. "Het boek is nu ingeleverd bij de uitgever. Dat betekent dat er een boel mysterieuze dingen te gebeuren staan en op een zeker moment kan je een bestelling plaatsen en ineens worden ze geleverd."

"Dat betekent ook dat ik mijn weddenschap van George R.R. Martin win." Natuurlijk was het gewoon een vriendschappelijke weddenschap. Gek is dat ook niet.

Dat komt namelijk omdat Franck een tijd actief is geweest als de assistent van Martin. Bovendien heeft Abraham een aantal boeken van Martin vertaald naar comics. Hier de tweets:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vertrokken 'The Flash'-acteur wil wel terugkeren
Series / Nieuws

Vertrokken 'The Flash'-acteur wil wel terugkeren

Maar voor een speciaal gevecht, anders lijkt Tom Cavanagh klaar met The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van The Flash wordt apart voor fans van de serie. The CW neemt namelijk afscheid van twee hoofdpersonen die we al sinds het eerste seizoen volgen: Tom Cavanagh als Harrison Wells en Carlos Valdes als Cisco Ramon.

Nu vertelt Cavanagh dat zijn tijd in de serie misschien nog niet helemaal voorbij is. Hij hint ernaar dat een terugkeer als Eobard Thawne, ofwel Reverse Flash, er wel in zou kunnen zitten.

Toch terug?
Tijdens een interview met de site TVLine vertelde Cavanagh dat een terugkeer als Reverse Flash nog wel mogelijk is. Hij denkt, net als bedenker Greg Berlanti, dat een laatste gevecht voor The Flash aan het einde van de serie tegen Reverse Flash een topplan is.

"Ik wil niet zeggen dat dit per se gaat gebeuren, maar Greg [Berlanti] en ik denken altijd dat als Grant uiteindelijk besluit om de serie te verlaten, het moeilijk is om een ander scenario dan 'Batman rekent af met Joker' te kiezen. Dus Flash en Reverse Flash moeten dan definitief afronden," aldus Cavanagh.

"Het is moeilijk om je een andere verhaallijn voor te stellen. En dat is alles wat ik daarover ga zeggen op dit moment."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken
Series / Featured

3 series die je nu gewoon op Netflix moet kijken

Opvallende miniseries op Netflix die je eigenlijk aan gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie miniseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Maniac | Bing nu! | 2018

Twee mensen met problemen krijgen een band tijdens een farmaceutisch onderzoek waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer betrokken zijn. Met grote namen als Emma Stone, Jonah Hill, Justin Theroux, Sally Field en Gabriel Byrne.Dracula | Bing nu! | 2020

De legende van graaf Dracula transformeert met nieuwe verhalen over de bloedige misdaden van de vampier "“ en waarin zijn kwetsbaarheid in een nieuw daglicht wordt gezet. Met Claes Bang, Dolly Wells en John Heffernan bleef deze serie bij 1 seizoen.Black Earth Rising | Bing nu! | 2019

Juridisch onderzoeker Kate Ashby is geadopteerd door een mensenrechtenadvocaat na de genocide in Rwanda en ziet haar verleden onder ogen nu ze oorlogszaken aanneemt. Met onder meer Michaela Coel, John Goodman, Abena Ayivor en Noma Dumezwen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sweet Tooth' weet een bijzondere score neer te zetten
Series / Nieuws

'Sweet Tooth' weet een bijzondere score neer te zetten

De serie Sweet Tooth van Netflix heeft een score van 100% op recensiesite RottenTomatoes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix is pas net van start met de serie Sweet Tooth. Die blijkt het wel heel goed te doen op de streamingdienst en heeft ook uitzonderlijk goede recensies.

De serie zette namelijk een score van 100% neer op RottenTomatoes, wat uitgebreid gevierd werd door maker Robert Downey Jr. op zijn Twitter-account. Intussen staat de serie (op moment van schrijven) op een score van 98%.

Goed ontvangen
Uit de vele recensies die RottenTomatoes over de eerste acht afleveringen bekeek, blijkt dat het erg goed ging met de serie. "Emotioneel meeslepend, uitzonderlijk goed gespeeld en ongelofelijk entertainend; Sweet Tooth zal fans van alle leeftijden amuseren."

Nu viert Robert Downey Jr. als uitvoerend producent het succes van de serie. Hij is "ongelofelijk trots" op het team achter de serie en viert hun succes:De unieke serie Sweet Tooth speelt zich af in de nabije toekomst als de overgrote meerderheid van de mensen uitgestorven zijn. We volgen het jongetje Gus, die een hybride tussen mens en een hert is. Hij gaat op een lange reis met een vreemde man.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doom Patrol' heeft goed nieuws voor je
Series / Foto's

'Doom Patrol' heeft goed nieuws voor je

De opnames van het derde seizoen van Doom Patrol zijn nu eindelijk afgerond.

Acteur Jovian Wade laat weten dat de opnames van het derde seizoen van Doom Patrol afgerond zijn. De serie is van HBO Max.

Doom Patrol werd in 2019 gelanceerd en ging exclusief op DC Universe van start. Die streamingdienst werd vervolgens opgeheven en samengevoegd met HBO Max. Het tweede seizoen leek even het laatste te worden, maar gelukkig ging de serie later toch door met een vernieuwing voor het derde seizoen.

Opnames zijn rond
De opnames van het derde seizoen van Doom Patrol begonnen in januari. Nu meldt een van de castleden dat die rond zijn.

Acteur Jovian Wade plaatste op zijn Instagram een aantal afbeeldingen. Daarin meldt hij dat de opnames van het derde seizoen afgerond zijn en belooft hij dat dit "het beste seizoen tot nu toe" is. "Jullie gaan ervan houden. Het is het beste seizoen tot nu toe, met in mijn nederige mening, fenomenaal schrijfwerk en buitengewoon spel van de cast."

Bekijk op instagram


Doom Patrol draait om de avonturen van een idealistische gestoorde wetenschapper en zijn veldmedewerkers van buitenbeentjes met superkrachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het grootste 'Friends'-moment werd bijna verpest
Series / Nieuws

Het grootste 'Friends'-moment werd bijna verpest

Het belangrijke moment in de Friends-special waarin de cast weer samen komt werd bijna verpest voor de opnames.

Regisseur Ben Winston mocht de Friends-reünie regisseren. Hij bracht de cast weer samen in beeld, maar nu blijkt dat het belangrijkste moment van de special bijna verpest werd voordat de opnames van start gingen.

Stom genoeg kwam dat vooral door een besluit achter de schermen om de cast op een bepaalde manier bij elkaar te brengen. Het idee van Winston was vooral om de cast voor het eerst in lange tijd samen te brengen en hun reactie op dat moment te filmen.

Bijna mis
Dat ging echter bijna mis, omdat de trailers van de castleden allemaal naast elkaar kwamen te staan. Gelukkig kon Winston een oplossing bedenken.

"We bouwden een tent om hun deuren. En ik sms'te hen alle zes en schreef: 'Luister, ik snap dat jullie elkaar willen zien, maar ik smeek je: wacht in je eigen kleedkamer tot je naar het podium gehaald wordt'. Ik wilde dat moment echt graag vangen," vertelde Winston.

"Ze pestten mij erom dat ik dat moment wilde. Maar ze deden wel wat ik van hen vroeg. En je krijgt ook echt het gevoel dat ze elkaar tijden niet gezien hebben. Dat levert echt een prachtig moment op. Ik heb nog nooit zo'n band gezien als die van hen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.