search
Geweldig nieuws voor 'Rick and Morty'-fans
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor 'Rick and Morty'-fans

De serie Rick and Morty krijgt een film, en dat is een behoorlijk grote aankondiging.

De serie Rick and Morty is een van de grootste animatieseries van dit moment. En de serie lijkt alleen maar een groter publiek te trekken.

Nu men druk bezig is met het vijfde seizoen, zijn alle ogen natuurlijk gericht op de avonturen van Rick Sanchez. De gestoorde wetenschapper bereidt zich voor op weer een rits opwindende avonturen. En nu blijkt dat de franchise straks uit z'n voegen gaat knallen.

Rick and Morty-film!
Het blijkt namelijk dat er een film komt. Dat vertelt producent Scott Marder tijdens een interview dat hij had met Metro UK.

"Het is een grootse taak. Maar het zou mij niet verbazen als het op een dag zover komt," legde hij uit. "Ik heb het gevoel dat elke aflevering een film is. Maar ik zou willen weten wat een film zou zijn, ik heb het gevoel dat we daar zoveel mee zouden kunnen doen. Maar het zou behoorlijk episch moeten zijn."

Schrijver Spencer Grammer zei ook al dat zoiets groots zou worden. "Iets groots, zoals een 3D interactieve film die ook een pretpark heeft". Kortom: als Rick and Morty een film krijgt, is dat iets gigantisch.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen