search

Ons nieuws van donderdag 10 juni 2021

'The Mandalorian' gaat voorlopig niet verder
Series / Nieuws

'The Mandalorian' gaat voorlopig niet verder

De Star Wars-serie keert mogelijk pas eind 2022 terug op Disney+, dus we moeten nog lang, lang wachten.

Fans van The Mandalorian leerden eerder deze week dat de productie van het derde seizoen van de serie nog niet van start is. En nu blijkt dat de opnames niet alleen lang op zich laten wachten, maar ook dat de release uiterst lang op zich zal laten wachten.

De serie kan volgens Collider voorlopig niet beginnen met de opnames. Dat komt door twee zaken. Allereerst worden de sets van The Mandalorian op dit moment gebruikt voor de opnames van de miniserie rond Obi-Wan Kenobi. Maar ook heeft hoofdrolspeler Pedro Pascal getekend voor de hoofdrol in HBO-serie The Last of Us, waardoor hij geen tijd heeft voor The Mandalorian seizoen 3.

Flink uitstel
Collider meldt op basis van de bronnen die ze heeft dat de serie pas eind 2022 verder lijkt te gaan. Dat komt dus doordat de opnames pas eind 2021 of begin 2022 kunnen beginnen.

Gelukkig zit er ergens ook een positief randje aan het negatieve nieuws. The Book of Boba Fett staat te boek als 'The Mandalorian seizoen 2.5[/i] en moet het voor fans doen voelen alsof er geen vertraging is.

The Book of Boba Fett is in december te zien en duurt tot ergens begin 2022. Daarna volgen de Obi-Wan Kenobi-serie en gaat de Rogue One-prequel rond Cassian Andor van start. Daarna krijgen we dus The Mandalorian seizoen 3 te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie brengt Stormtroopers en Jawa's terug
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie brengt Stormtroopers en Jawa's terug

Obi-Wan Kenobi klinkt steeds leuker en grootschaliger als we het zo aanhoren allemaal.

De Star Wars-serie die in de maak is rond Obi-Wan Kenobi brengt heel wat klassieke elementen terug naar de franchise van Disney+ en Lucasfilm. Zo zullen we Stormtroopers en Jawa's zien!

De serie volgt Obi-Wan Kenobi die tien jaar na het einde van de Clone Wars op woestijnplaneet Tatooine leeft. Ewan McGregor keert weer terug in de rol van Obi-Wan, eentje die hij in 2005 voor het laatst in live-action speelde.

Paar nieuwe details
Er is nog maar weinig bekend over de film, behalve dat we zien dat Obi-Wan leeft op de planeet Tatooine waar hij let op een jonge Luke Skywalker. Ook wordt het sterrenstelsel overheerst door Emperor Palpatine en Darth Vader.

McGregor gaf maar weinig details over de serie, maar wilde wel al onthullen wat er zich op de set bevindt.

"Ik moest langs twee Stormtroopers lopen en realiseerde mij dat ik nooit interactie heb gehad met een Stormtrooper, omdat de prequels alleen klonen hadden. Het was het Clone Army. Dus ik liep langs en voelde mij weer als een zesjarige. En Jawa's! Ik had nog een scène met een Jawa!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoofdrol in serie 'Misfit' voor Georgina Verbaan
Series / Nieuws

Hoofdrol in serie 'Misfit' voor Georgina Verbaan

De Nederlandse actrice claimt de hoofdrol in de nieuwe serie 'Misfit'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In het najaar verschijnt op Netflix de serie Misfit, een vervolg op de drie eerder verschenen bioscoopfilms. Inmiddels is duidelijk geworden dat niemand minder dan actrice Georgina Verbaan een hoofdrol in de reeks heeft weten te bemachtigen.

De rol die Verbaan toegekend heeft gekregen is zeker niet zomaar de eerste, de beste, in tegendeel. Ze kruipt namelijk in de huid van het schoolhoofd van de school die centraal staat in de reeks.

Verbaan is lang niet het enige lid van de cast welke reeds is aangekondigd. Zo weten we bijvoorbeeld ook dat er rollen zijn weggelegd voor Britt Scholte, Noah de Nooij, Simone Giel, Vincent Visser en Eliyha Altena.

Netflix
In de nieuwe reeks Misfit zullen we een groep vrienden volgen die werken aan een heuse musical. Tijdens de productie van die musical lopen ze echter tegen allerhande problemen aan. Deze problemen zullen de plotlijnen gaan vormen voor de reeks.

Dat er een serie zal verschijnen van Misfit hoeft eigenlijk niet echt te vebazen. De reeks films was immers niet alleen in Nederland een succes. Ook landen als Duitsland en Polen pakten reeds uit met hun eigen versie.

De Misfit-reeks zal later dit jaar te bekijken zijn bij Netflix. Wanneer dat precies het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-fans zijn furieus over een 'Loki'-grapje
Series / Nieuws

Marvel-fans zijn furieus over een 'Loki'-grapje

Dat de Infinity Stones een prima papiergewicht zijn zou je niet helemaal verwacht hebben toch?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Je moet het maar durven. Een grapje maken over een belangrijk element in het Marvel Cinematic Universe. De serie Loki durfde het aan om de Infinity Stones belachelijk te maken en dat valt niet bij iedereen even goed.

Loki bouwt het fictieve multiversum vol goden, mensen, monsters en superhelden zorgvuldig verder uit. En laat heel snel en effectief zien dat de Time Variance Authority een enorm belangrijke organisatie is met krachten die voorbij alles wat we tot nu toe kennen gaan.

Slecht gevallen
In een scène van de film zien we dat Loki probeert een Infinity Stone te gebruiken om te ontsnappen aan de TVA. Dat lukt hem niet, waarop hij al opmerkt dat de organisatie wel heel sterk moet zijn om zelfs een Infinity Stone onschadelijk te maken.

Iets later zien we dat medewerkers van de TVA Infinity Stones als papiergewicht gebruiken. Er liggen er zoveel dat er hele lades vol met ze liggen. En dat vindt niet iedere fan van Marvel Studios een leuke grap:



Loki is druk bezig op Disney+ en krijg de komende vijf weken nog elke woensdag een nieuwe aflevering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dramaserie 'Heartland' krijgt vijftiende seizoen
Series / Nieuws

Dramaserie 'Heartland' krijgt vijftiende seizoen

De populaire Canadese dramaserie blijft het nog steeds ongelofelijk goed doen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ongelofelijk veel mensen blijken fan te zijn van de Canadese dramaserie Heartland. Inmiddels is de reeks alweer aan haar vijftiende seizoen toe, want CBC heeft de dramaserie terug vernieuwd!

Heartland mag zich reeds enige tijd de langst lopende Canadese dramaserie met script noemen. Ze lijkt haar naam bovendien nog steeds alle eer aan te doen, want het verhaal is nog niet ten einde, in tegendeel. CBC heeft namelijk bekend gemaakt dat er ook met zekerheid nog een vijftiende seizoen zal verschijnen. Dat vijftiende seizoen zal bestaan uit tien gloednieuwe afleveringen.

Het einde van het veertiende seizoen was nog te zien bij CBC eind maart. Net zoals de voorgaande seizoenen kon ook dit deel terug rekenen op heel wat interesse evenals lovende reacties. Volgens CBC was het dan ook niet meer dan logisch dat er ook nog een vijftiende deel zou verschijnen van de reeks.

14 jaar durende serie
Op dit ogenblik is de serie Heartland reeds zomaar even 14 jaar te bekijken op de Canadese televisie. De serie ging dan ook voor het eerst in première in het jaar 2007.

De reeks is gebaseerd op de boeken van Lauren Brooke en speelt zich af op een paardenranch genaamd... Heartland. Het is hier dat sterk verwaarloosde en ook mishandelde paarden worden verzorgd.

Het vijftiende seizoen gaat in première op 18 oktober van dit jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden 'Chucky': de moordende pop is terug!
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe beelden 'Chucky': de moordende pop is terug!

De bekendste 'killer doll' ter wereld keert later dit jaar terug... maar wel op het kleine scherm!

De opnames van SYFY-serie Chucky zijn nog steeds volop in gang. De serie zal de verhaallijn van de zeven oorspronkelijke films voortzetten. Vandaag een korte nieuwe blik achter de schermen!

Bedenker Don Mancini deelde in een tweet een video waarin we zien hoe hij een scene filmt met de jonge acteur Zackary Arthur en de moordende pop uit de titel. Je kunt de video hieronder bekijken.

Niet alleen Mancini keert terug voor Chucky. Brad Dourif, die de stem van de killer doll verzorgt sinds 1988, is ook ditmaal weer van de partij. Zo ook Jennifer Tilly, die de stem inspreekt van Tiffany (en wellicht als zichzelf is te zien). Daarnaast zien we Fiona Dourif (dochter van Brad), na de films Curse of Chucky en Cult of Chucky terugkeren en duiken zelfs Alex Vincent (die Andy speelde in Child's Play en Child's Play 2) en Christine Elise McCarthy (Andy's pleegzusje Kyle in deel 2) op.

Chucky exposed
In Chucky zien we hoe een vintage Chucky-pop opduikt in een tuinverkoop, waarna een Amerikaans plaatsje in chaos terechtkomt na een reeks moorden. Ondertussen arriveren een hoop figuren uit Chucky's verleden om de waarheid achter deze moorden te onthullen.

Chucky is later dit jaar (in de Verenigde Staten) te streamen via SYFY en USA Network. Het is nog onduidelijk hoe en of we de serie in Nederland te zien krijgen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'New Girl' de volgende serie die terugkeert?
Series / Nieuws

Is 'New Girl' de volgende serie die terugkeert?

De maker van New Girl heeft daar een goed en fijn antwoord op.

Tijdens een panel dat de tiende verjaardag van New Girl vierde, ging maker en bedenker Elizabeth Meriwether in op de mogelijkheid van een reünie.

De serie New Girl debuteerde in september 2011 en is het verhaal van een lerares in de twintig, Jessica Day (gespeeld door Zooey Deschanel), die in een appartement trekt met drie (soms vier) mannen, direct nadat het uit is gegaan met haar vriendje. De serie zat vol heerlijke grappen, en kwam pas na zeven seizoenen tot een einde.

New Girl-special?
Nadat gespeculeerd werd dat de serie al bij zijn zesde seizoen zou eindigen, besloot Fox de serie een zevende seizoen te geven. New Girl is nu voorbij en eindigde als de acht meest gestreamde serie van 2020. En krijgt wellicht een special!

Tijdens een panel van Variety speciaal voor de tiende verjaardag van de serie, spraken diverse castleden over de serie. Zo vertelden ze dat het 'spel' True American geen regels heeft, over de chemie onder de cast en de mogelijkheid voor een terugkeer van de serie.

"Er is niet genoeg tijd verstreken toch?" legde Meriwether op tafel over de mogelijkheid van een revival. Waarop Deschanel grapte dat de special naar Hawaii gaat. Daarop vulde Meriwether nog aan dat er wel een terugkeer kan plaatsvinden, "als het goed voelt". En dat ze wat "spul zal schrijven" voor de revival.

Maar eerder dan dat wordt het dus niet.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kritiek op de 'Friends'-reünie: te wit?
Series / Nieuws

Kritiek op de 'Friends'-reünie: te wit?

De kritiek van sommige mensen is dat de reunion special te wit zou zijn.

Er kwam van verscheidene kanten wat commentaar op de Friends-aflevering die recent op HBO Max gelanceerd werd. In de special kwamen de zes hoofdrolspelers weer samen, evenals een hele rits aan gaststerren.

Hoewel heel wat mensen heel erg van de special genoten lijken te hebben, waren er ook wat critici die zich afvroegen waarom de zwarte acteurs die een gastrol hadden in de serie niet te zien waren in de special. Hun commentaar is dat de special niet divers genoeg was.

Onzin!
Regisseur Ben Winston reageerde tegenover de Sunday Times op dat commentaar. Hij vindt het onzin en zegt dat de mensen die deze claims maken "hem niet gezien hebben" en legt uit hoe divers de special wel niet was.

"We hebben Malala, Mindy Kaling, BTS [de Zuid-Koreaanse boyband) en er zijn drie vrouwen uit Ghana waarvan er eentje vertelt hoe Friends haar leven gered heeft. Twee jongens uit Kenia. Drie kinderen uit India. Hoeveel diversiteit willen ze nog meer? De cast is de cast. Het is in 1994 gelanceerd. Ik vind het bijzonder hoe goed de serie de tand des tijds heeft doorstaan," aldus Winston.

Hij zegt verder dat niet iedereen tijd had om terug te keren voor de special, waardoor een aantal van de zwarte gaststerren uit Friends niet terug konden keren. "Maar ik ben erg tevreden met de show die we hebben kunnen neerzetten."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon zet trailer voor successerie 'Cruel Summer' online
Series / Trailer

Amazon zet trailer voor successerie 'Cruel Summer' online

Vanaf 6 augustus zie je de serie Cruel Summer op Amazon Prime Video.

Er komt weer een nieuwe serie aan op Amazon Prime Video. Deze draagt de titel Cruel Summer en daarin zien we hoe een tiener het leven overneemt van een leeftijdsgenoot die compleet is verdwenen.

In Cruel Summer zien we Olivia Holt als Kate Wallis, een populair meisje dat spoorloos verdwijnt, en Chiara Aurelia als Jeanette Turner, een nerdy meisje dat Kate's leven overneemt na haar verdwijning.

Trailer voor Cruel Summer
Hieronder zie je de trailer voor de serie van Bert V. Royal en in april dit jaar startte de serie al op de Amerikaanse zender Freeform en wordt deze maand afgerond. De serie is erg goed ontvangen, met 90% op Rotten Tomatoes.

Vanaf 6 augustus staat Cruel Summer op Amazon Prime Video met naar verwachting negen afleveringen. Hieronder zie je dus de trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor scifi-serie 'Invasion' van Apple TV+
Series / Trailer

Trailer voor scifi-serie 'Invasion' van Apple TV+

Invasion geeft een blik op hoe één wereldwijde buitenaardse invasie ons allemaal zou beïnvloeden.

Dit klinkt weer vermakelijk: een serie die een blik geeft op hoe een wereldwijde buitenaardse invasie ons allemaal zou beïnvloeden. Je ziet het vanaf oktober dit jaar in de serie Invasion, te zien op de streamingdienst van Apple.

Apple TV+ heeft nu de trailer online gezet voor de serie die bedacht is door Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix) en David Weil. De regie lag in handen van Jakob Verbruggen en Amanda Marsalis en de opnames werd verstoord door corona en uiteindelijk in maart dit jaar afgerond.

Trailer Invasion: buitenaardse invasie
Er zijn rollen voor Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Sam Neill, Firas Nassar en Shioli Kutsuna. In het sciencefictiondrama, dat je doet afvragen wat je zou doen tijdens een buitenaardse dreiging, zien we meerdere verhaallijnen op verschillende continenten.



Op 22 oktober moet Invasion starten op Apple TV+. Hieronder zie je de teaserposter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ is klaar met Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Disney+ is klaar met Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett'

Actrice Ming-Na Wen meldt dat de opnames voor de 2021 Star Wars-serie erop zitten.

In december 2019 en december 2020 kregen we seizoenen te zien van The Mandalorian en in december 2021 zou je dan het derde seizoen verwachten. Maar dat gaat niet gebeuren. Dan is het namelijk tijd voor de spin-off The Book of Boba Fett.

In die serie volgen we - zoals de titel aangeeft - Boba Fett, het bekende Star Wars-personage dat in het tweede seizoen van The Mandalorian grootschalig werd geïntroduceerd. Nu lijkt het erop dat de opnames erop zitten.

Klaar met The Book of Boba Fett
Actrice Ming-Na Wen (Agents of S.H.I.E.L.D.) die het personage Fennec Shand speelt, plaatste op Twitter namelijk de wrapgift, het cadeau dat de cast & crew krijgt als de opnames voor een productie erop zitten.

The Book of Boba Fett heeft naar verluidt zes afleveringen en moet ergens in december aftrappen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' 4 onthult nieuwe personages
Series / Nieuws

'Stranger Things' 4 onthult nieuwe personages

Netflix laat weten dat de serie Stranger Things een viertal nieuwe castleden krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix laat tijdens de Geeked Week weten hoe het ervoor staat met de cast van Stranger Things. Er zijn vier nieuwe castleden toegevoegd aan de serie.

Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen en Grace Van Dien hebben allevier getekend voor rollen in de Netflix-serie. Het gaat om terugkerende rollen, die mogelijk dus ook voor een eventueel vijfde seizoen belangrijk zijn.

Stranger Things-cast
We weten ook al welke personages de vier zullen spelen. Dat zetten we natuurlijk voor je op een rij.

Vickie (Amybeth McNulty): zij is een toffe nerd die behoorlijk snel praat. Haar personage weet daarmee snel de aandacht van de cast te trekken.

Patrick (Miles Truitt): hij is een Hawkins-basketbal ster die talent heeft, vrienden en een goed leven. Althans, tot hij iets meemaakt waardoor zijn leven compleet op z'n kop komt te staan.

Ms. Kelly (Regina Ting Chen: een populaire guidance counselor die vooral aandacht heeft voor de leerlingen die worstelen met het leven.

Chrissy (Grave Van Dien): zij is de hoofdcheerleader van Hawkins High en het meest populaire meisje van de klas. Maar ook een meisje met een duister geheim!

Helaas weten we nog altijd niet wanneer het vierde seizoen van start gaat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke clip 'Black Summer' seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Gruwelijke clip 'Black Summer' seizoen 2

Volgende week kan je naar het tweede seizoen van Black Summer kijken op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Black Summer wordt gruwelijk. Dat is duidelijk na een eerste clip die Netflix heeft vrijgegeven van de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen.

Het eerste seizoen van Black Summer speelde zich af in - zoals de titel al laat zien - de zomer. Tijdens de zomer brak de zombie-apocalypse uit en nu hebben we beelden van de eerste aflevering van het tweede seizoen. Dat laat heel duidelijk zien dat de serie het weer heel hard gaat spelen.

Gruwelijke clip
Een eerste clip die Netflix tijdens de Geeked Week vrij gaf laat zien dat er veel op het spel staat en dat iedereen ontzettend ver gaat om te overleven.

Specifiek zien we dat een man onderdak zoekt bij hoofdpersoon Rose, die een geweer op hem gericht heeft. Hij moet toegevoegde waarde hebben, anders moet 'ie naar buiten, krijgt hij min of meer te horen. Dat allemaal terwijl buiten op de deur een zombie probeert binnen te komen.

Iedereen, waaronder duidelijk ook deze man, weet dat hij het niet gaat overleven als hij naar buiten moet.



Een synopsis is er al: De winter komt met koudbloedige nieuwe uitdagingen tijdens de zombie-apocalypse, terwijl mensen terugvallen op steeds drastischere maatregelen om te overleven en gewelddadige milities het zowel tegen de doden als de wanhopigen opnemen

Het tweede seizoen gaat op 17 juni van start op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki': Dit zijn de 6 belangrijkste onthullingen
Series / Featured

'Loki': Dit zijn de 6 belangrijkste onthullingen

We zetten de belangrijkste onthullingen van Loki voor je op een rij vandaag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Loki is van start op Disney+. Elke serie van Marvel Studios doet natuurlijk ontzettend veel verschillende onthullingen en dus zetten we in deze wekelijkse terugblik, de belangrijkste onthullingen voor je op een rij.

1. De serie begint met Loki die ontsnapt denkt te zijn aan de Avengers. Maar al vrij snel wordt hij in Mongolië opgepakt door de Time Variance Authority, die hem voor de rechter sleept wegens het verstoren van de tijdlijn.

2. Loki laat zien dat er een grote oorlog woedde in het verre verleden in de serie. Die dreigde het multiversum te verwoesten, maar gelukkig waren er de Time Keepers om orde te herstellen en de vele tijdlijnen terug te brengen tot 1.

3. Hoofdpersoon Loki krijgt de kans om te helpen met het opsporen van de grote schurk van de serie: zichzelf. Hij moet dus zichzelf zien te bewijzen bij het oppakken van een alternatieve versie van hemzelf.

4. De Time Keepers worden aangevoerd door Ast, Vorth en Zanth. In de comics zijn het drie grote hagedis-achtige wezens en we horen nu dat dit ook in de serie het geval lijkt te zijn.

5. Loki bestaat alleen maar om voor pijn en lijden en de dood te zorgen, dat maakt Mobius M. Mobius hem duidelijk tijdens zijn verhoor. Alleen zo kunnen anderen de best mogelijke versie van zichzelf zijn, zegt Mobius.

6. De TVA werkt niet superscherp. Aan het einde zien we een groepje van hun agenten naar Oklahoma gaan, waar ze iemand moeten stoppen die een tijdmachine heeft. Daar worden ze vrij snel vermoord door de grote schurk. Oeps.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
New York City is verwoest op eerste foto van 'Y: The Last Man'
Series / Foto's

New York City is verwoest op eerste foto van 'Y: The Last Man'

We krijgen een eerste foto van de nieuwe pilot van Y: The Last Man.

Eindelijk is men tevreden met hoe Y: The Last Man eruit ziet. Vandaag laat FX namelijk een foto zien van de tweede poging van de zender om de zeer bekende en populaire comics te verfilmen.

Eerder had men een andere hoofdrolspeler en die is nu vervangen. Daarmee gaat FX nu aan de slag en in september gaat Y: The Last Man dan ook echt live op de zender. Dat na een jarenlange productie van de serie, die men al vele jaren in beeld probeert te brengen.

Y: The Last Man-foto
Showrunner Eliza Clark liet een foto zien van Yorick Brown. Op de foto zien we hem bovenop een taxi staan in een straat in New York City. Op het beeld heeft hij ook een doos in handen waar zijn aapje in zit, Ampersand.

De foto onthult weinig van het verhaal van Y: The Last Man, maar laat wel al een sfeervol beeld van de apocalypse in de serie zien. Het is ook een beetje onheilspellend, aangezien Yorick helemaal alleen staat op wat ooit een drukke straat was.

Bekijk op instagram


Y: The Last Man speelt zich af in een wereld waarin alle mannelijke zoogdieren om het leven komen. Op Yorick en zijn aapje Ampersand na tenminste. Samen proberen ze te achterhalen wat er gebeurd is, en te overleven in een heel nieuwe wereld. Vanaf 13 september op FX.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-ster over zijn vertrek bij de Arrowverse-serie
Series / Nieuws

'The Flash'-ster over zijn vertrek bij de Arrowverse-serie

Carlos Valdes vindt dat Cisco een perfect afscheid heeft gekregen bij The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Flash moest afscheid nemen van acteur Carlos Valdes als Cisco. Het personage vertrok met zijn vriendin Kamila uit Central City om elders de toekomst vorm te geven.

In de aflevering vertrok Carlos Valdes dus na zeven seizoenen, op een vrij 'zachte' manier. hij ging tenminste niet dood en Cisco kreeg aan het einde van de aflevering zelfs de kans om een karaokeavond te houden met Joe, Barry en Caitlin.

The Flash-afscheid
Acteur Valdes vindt dat het vertrek van zijn personage niet beter had kunnen gaan.

"Ik vond het echt een perfect afscheid voor Cisco. Want Cisco neemt zichzelf natuurlijk niet te serieus, wat deel van de reden is waarom we hem zo tof vinden en waarom we zo van hem weten te houden en waarom hij voor de nodige lichtheid in de serie zorgt," aldus Valdes.

"Dus het is niet iets dat super dringend of belangrijk of actueel is." De serie keert volgende week gewoon terug met een nieuwe aflevering, voor het eerst dus zonder Valdes.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk weten we of 'WandaVision' een tweede seizoen krijgt
Series / Nieuws

Eindelijk weten we of 'WandaVision' een tweede seizoen krijgt

Elizabeth Olsen geeft antwoord op een belangrijke vraag voor Marvel-fans: krijgt WandaVision een tweede seizoen?

Actrice Elizabeth Olsen laat weten dat Marvel-serie WandaVision geen tweede seizoen krijgt. Het blijft echt bij het eerste, negen afleveringen tellende, seizoen dat dit jaar op Disney+ van start ging.

De serie zou eigenlijk pas later van start gaan, maar door problemen met het coronavirus en de vele bioscopen die dicht bleven, besloot men de release naar voren te halen. WandaVision zet de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness voor een deel op en blijkt nu dus geen tweede seizoen te krijgen.

Einde van WandaVision
Tijdens een interview met de site Variety sprak Olsen met Kaley Cuoco. De twee hadden het onder meer over de toekomst van WandaVision en daar was Olsen duidelijk over.

Cuoco: "Geloof je dat je een tweede seizoen van WandaVision gaat maken?"

Olsen: "Nee, nee. Het is absoluut een miniserie."

Cuoco: "Miniserie. Dat zeiden wij ook."

Olsen: "Ik bedoel, ik zeg dat. Ik weet het niet. Met Marvel kan je nooit nee zeggen. Mensen gaan dood, mensen..."

Cuoco: "Dat is zo. Je hebt gelijk. Ik dacht echt dat ik nu een grote scoop had voor de hele wereld, maar die trok je wel snel in."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische 'The Sandman' van Netflix gaat hierover
Series / Foto's

Epische 'The Sandman' van Netflix gaat hierover

De serie The Sandman verfilmt de eerste twee comics van Neil Gaiman.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder deze week kregen we een eerste blik op de grote sets van Netflix-serie The Sandman. Die maken duidelijk dat de streamingdienst niets bespaart op de set.

Een van de fans van de comics vroeg aan maker Neil Gaiman welke comics precies verfilmd worden. Daar had hij een duidelijk antwoord op: "Het eerste seizoen draait om de eerste twee graphic novels."

The Sandman
Het gaat dan om Preludes and Nocturnes en The Doll's House, die de eerste zestien van de 75 nummers beslaan. Sinds de comics van start gingen, heeft Gaiman dertig jaar de tijd gehad om na te denken over een verfilming en daar mag hij nu dus echt mee van start.



In de serie speelt Tom Sturridge de rol van Dream. Naast hem is ook Gwendoline Christie te zien als Lucifer en speelt Charles Dance de rol van Roderick Burgess.

The Sandman laat zien hoe Dream, de verpersoonlijking van dromen, na decennia gevangen gezeten te hebben, weet te ontsnappen aan een sterfelijke tovenaar. Hij gaat op een reis om zijn gestolen eigendommen terug te krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig nieuws voor 'Rick and Morty'-fans
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor 'Rick and Morty'-fans

De serie Rick and Morty krijgt een film, en dat is een behoorlijk grote aankondiging.

De serie Rick and Morty is een van de grootste animatieseries van dit moment. En de serie lijkt alleen maar een groter publiek te trekken.

Nu men druk bezig is met het vijfde seizoen, zijn alle ogen natuurlijk gericht op de avonturen van Rick Sanchez. De gestoorde wetenschapper bereidt zich voor op weer een rits opwindende avonturen. En nu blijkt dat de franchise straks uit z'n voegen gaat knallen.

Rick and Morty-film!
Het blijkt namelijk dat er een film komt. Dat vertelt producent Scott Marder tijdens een interview dat hij had met Metro UK.

"Het is een grootse taak. Maar het zou mij niet verbazen als het op een dag zover komt," legde hij uit. "Ik heb het gevoel dat elke aflevering een film is. Maar ik zou willen weten wat een film zou zijn, ik heb het gevoel dat we daar zoveel mee zouden kunnen doen. Maar het zou behoorlijk episch moeten zijn."

Schrijver Spencer Grammer zei ook al dat zoiets groots zou worden. "Iets groots, zoals een 3D interactieve film die ook een pretpark heeft". Kortom: als Rick and Morty een film krijgt, is dat iets gigantisch.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Loki' een tweede seizoen?
Series / Nieuws

Krijgt 'Loki' een tweede seizoen?

De tijd zal het leren, maar dat tweede seizoen zit er dik in lijkt het ons.

De serie Loki moet toch bijna wel een tweede seizoen krijgen? Goed, Loki is deze week pas van start gegaan op Disney+, maar doet het nu al bijzonder goed.

Zo bezien zou je bijna denken dat een tweede seizoen er bijna wel moet komen. Ook omdat de makers van de serie meermaals expliciet hebben laten weten open te staan voor een tweede seizoen. En nu gaat de hoofdschrijver op de geruchten in!

Tweede Loki-seizoen
Michael Waldron vertelt dat "de tijd het zal leren" of er een tweede seizoen komt van de serie rond Tom Hiddleston's Loki.

Hij sprak met de site Murphy's Multiverse over de toekomst van de serie. Hoe dan ook vertellen de eerste zes afleveringen een gesloten verhaal.

"Het was altijd mijn hoop en intentie om een volledig verhaal met dit seizoen te vertellen," begon Waldron. "Het eerste seizoen zou op zichzelf staan en weet je, is er meer om te vertellen? Ik weet het niet. De tijd zal het ons leren."

De serie is sinds 9 juni te zien op Disney+ en krijgt in totaal zes weken. Elke woensdag debuteert een nieuwe.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'Star Trek: Lower Decks' op komst
Series / Foto's

Derde seizoen 'Star Trek: Lower Decks' op komst

Er wordt op dit moment druk gewerkt aan een derde reeks voor Star Trek: Lower Decks.

Het werk aan een derde seizoen van Star Trek: Lower Decks is begonnen. Paramount+ bevestigde in april al dat de serie een nieuw seizoen zou krijgen.

Dat was tijdens First Contact Day, waar men ook beelden van het tweede seizoen van de serie onthulde. En nu weten we dus dat de opnames van het derde seizoen in volle gang zijn.

Derde seizoen
Via actrice Tandy Newsome, die de stem van Ensign Beckett Mariner inspreekt in Star Trek: Lower Decks, weten we dat de opnames plaatsvinden. Ze meldde het nieuws met een afbeelding op haar Instagram, waarin we haar in een opnamestudio zien.

Daarbij zien we ook de status: "seizoen drie" staan. Het moge duidelijk zijn waar ze mee bezig is. Hieronder kan je de foto zien:

Bekijk op instagram


De serie Star Trek: Lower Decks is de eerste echte komedieserie in de franchise. De animatieserie volgt de bemanning van een ruimteschip die onderin de buik van het schip werkt en de nare klusjes moet opknappen.

In Nederland kan je de serie streamen op Amazon Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.