search
Première 'Agent Carter' duurt twee uur
Series / Nieuws

Première 'Agent Carter' duurt twee uur

En dan telt het seizoen maar zeven in plaats van acht afleveringen.

Nog maar één aflevering te gaan en dan neemt Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. een pauze van een paar weken. Tijdens die pauze zal ABC toch een serie uitzenden die draait om Marvel-personages, namelijk Agent Carter. Die laat zien hoe Peggy Carter (Hayley Atwell) en Howard Stark (Dominic Cooper) een strijd voeren in 1946 om te voorkomen dat massavernietigingswapens in de verkeerde handen vallen.


Oorspronkelijk zou het eerste seizoen van de serie acht afleveringen gaan tellen. Maar zender ABC heeft nu laten weten dat het seizoen er slechts zeven zal krijgen. In ruil daarvoor wordt de premièreaflevering twee uur lang gemaakt, in plaats van één uur.

Waarom de beslissing precies genomen is, wilde ABC niet laten weten. Het heeft waarschijnlijk te maken met het verloop van het verhaal, waardoor de eerste afleveringen niet mooi in elkaar overliepen. Nu telt het seizoen dus zeven afleveringen, in plaats van de geplande acht.

Agent Carter gaat op 8 januari in première in de Verenigde Staten. Naast Atwell en Cooper zijn er nog rollen voor James D'Arcy, Costa Ronin, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Enver Gjokaj en Chad Michael Murray.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen