'Family Guy'-bedenker Seth MacFarlane maakt weer een serie

Seth MacFarlane maakt weer een serie

Ted, de komedie die twee films kreeg van Seth MacFarlane, krijgt nu ook een serie.

Jim Pedd, 12 juni 2021 om 08:15

Seth MacFarlane werkt druk aan een live-action televisieserie. Die baseert hij op zijn Ted-films, waarvan hij er twee maakte. De serie komt te staan op de Amerikaanse streamingdienst Peacock.
MacFarlane schrijft de scenario's voor de verschillende afleveringen en is de uitvoerend producent. Bovendien spreekt hij ook de stem van Ted in, de grofgebekte teddybeer die na een magische wens tot leven komt.

Weinig bekend
Er is helaas weinig bekend over de serie. Zo weten we niet welke menselijke acteurs getekend hebben voor rollen in de serie en is niet bekend waar het verhaal precies om zal draaien.

Ted was in 2012 het regiedebuut van MacFarlane. De vraag was lang of de manier waarop MacFarlane animatieseries maakt zich wel zou laten vertalen naar een live-action film. Maar dat lukte gelukkig wel.

De film Ted bleek namelijk een grote hit bij de kijkers. De film leverde 600 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office, tegen een budget van 65 miljoen dollar. Het was daarmee de best verdienende film van Universal dat jaar. Vervolgens kwam er een vervolg, dat slechts 216,7 miljoen dollar opbracht, waarna Universal een voorlopige punt achter de franchise zette.

Bron: CB

Lees meer over: Ted, Seth MacFarlane, Serie

Populair nieuws