Check hier de eerste beelden van 'Monsters at Work'!

Check hier de eerste beelden van Monsters at Work!

Monsters at Work is de eerste televisieserie die Pixar ons op Disney+ brengt.

Jim Pedd, 12 juni 2021 om 08:51

Het is bijna tijd om weer met Sully en Mike op avontuur te gaan. Disney+ brengt ons volgende maand al een televisieserie rond de Monsters, Inc.-franchise van Pixar.
Voor het eerst maakt de animatiestudio een televisieserie, met 9 juli als releasedatum. Daarmee komt de serie later uit dan de bedoeling was (2 juli), maar dat neemt niet weg dat we heel erg uitkijken naar de show.

Eerste trailer
Bovenop dit nieuws van de latere releasedatum, verlicht men de boel met een eerste trailer. Die belooft een gave serie waarin het concept van Monsters, Inc. verder uitgewerkt wordt. En dat ziet er heel tof uit:


In de serie komt het nieuwe personage Tylor Tuskmon aan bij Monsters, Inc., waar hij denkt aan de slag te kunnen gaan als een 'scarer'. Maar hij leert vrij snel dat het bedrijf een andere richting ingeslagen is.

Dat betekent dat we dus niet alleen maar avonturen gaan zien van Mike en Sully. Tegelijk vormen die twee helden van de oorspronkelijke film het hart van dit nieuwe deel, dat dus snel te zien zal zijn op streamingdienst Disney+.
Lees meer over: Monsters at Work, Pixar, Disney Plus

Populair nieuws