search

Ons nieuws van zaterdag 12 juni 2021

'Fear the Walking Dead'-fans opgelet: de serie gaat voorlopig niet stoppen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead'-fans opgelet: de serie gaat voorlopig niet stoppen

Fear the Walking Dead kan nog jaren door als het aan de makers ligt.

Fear the Walking Dead zou heel goed nog een achtste seizoen kunnen krijgen. Showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg blijken het zevende seizoen in elk geval niet te benaderen alsof de serie daarna tot een einde komt.

AMC Networks gaf de serie afgelopen december officieel groen licht voor een zevende reeks. De productie van het nieuwe seizoen ging in april van start, met voor de vierde keer Chambliss en Goldberg aan het roer. En nu blijkt dat ze voorlopig nog door willen.

Nog meer seizoenen
"We kijken er heel erg naar uit," vertelde Goldberg. "Dit is zeker niet het laatste seizoen voor zover wij van AMC weten. Dat hebben ze ons in elk geval niet gezegd. Dus blijven we verhalen vertellen zolang AMC ons dat toestaat. We denken er nog niet aan om vaarwel te zeggen en blijven voorlopig echt nog wel hangen."

In november vertelden de twee ook al dat ze nog geen gesprekken hebben gehad over een mogelijke einddatum van de serie.

Wel gaf het duo toen toe dat ze een "idee hebben voor de richting van het einde" mocht het zover komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jupiter's Legacy' blijkt slachtoffer van chaos bij Netflix
Series / Nieuws

'Jupiter's Legacy' blijkt slachtoffer van chaos bij Netflix

Jupiter's Legacy werd al na 1 seizoen gecancelled en dat heeft veel redenen.

Jupiter's Legacy werd deze maand geannuleerd door Netflix. Dat kwam koud op het bordje van de fans te liggen, die hadden gedacht dat er een tweede seizoen zou volgen.

In een uitgebreide analyse schrijft The Hollywood Reporter over de problemen die de serie geteisterd blijken te hebben. Het feit dat de eerste Millarworld-serie van Netflix geannuleerd werd, blijkt ook te maken te hebben met allerlei problemen die niet helemaal in de invloedsfeer van de makers lagen.

Problemen achter de schermen
De serie blijkt te maken gehad te hebben met een klein budget. Oorspronkelijk showrunner Steven S. DeKnight vroeg om 12 miljoen dollar per aflevering en kreeg er negen. Dat leidde tot een rits problemen, waarbij de maker uiteindelijk halverwege de productie opstapte. Netflix en DeKnight noemden toen 'creatieve verschillen' als reden

Uiteindelijk werd de serie ook veel, veel duurder en kwam het budget uit op zo'n 200 miljoen dollar. Dat had ook te maken met de wisselingen achter de schermen bij Netflix.

Zo vertrok Cindy Holland als VP of Original Content, evenals de twee oorspronkelijke studiobazen die de serie moesten leiden. Een vervanger werd gevonden in Bela Bajaria, die vervolgens vond dat de serie niet echt top was. Er moesten veranderingen aangebracht worden en daardoor liepen de kosten op.

Nu heeft Netflix wel groen licht gegeven voor een spin-off genaamd Supercrooks. Kijken of die wel voor een redelijk budget gemaakt wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult zijn 'Splinter Cell'-serie: Check hier de eerste foto
Series / Foto's

Netflix onthult zijn 'Splinter Cell'-serie: Check hier de eerste foto

Netflix geeft nu al een beeld vrij van de nieuwe Splinter Cell-serie die het maakt.

Fans van de videogames van Tom Clany, Splinter Cell, kregen deze week een eerste blik op de aankomende televisieserie van Netflix rond de games. Tijdens de laatste dag van Geeked Week focuste men op gameverfilmingen, waaronder dus ook deze.

De franchise werd in 2002 gelanceerd toen Ubisoft de eerste game vrijgaf. Mettertijd heeft protagonist Sam Fisher, een goed getrainde agent van een fictief black-ops achtig team, meerdere missies moeten uitvoeren en verschillende schurken bestreden.

Nieuwe serie
Netflix werkt nu dus druk aan een serie gebaseerd op de games. In het kader daarvan gaf men een eerste foto vrij van Sam Fisher met een nachtvisie-bril op z'n hoofd:



De serie wordt ontwikkeld door Derek Kolstad, die ook de maker is van de John Wick-franchise.

Splinter Cell is al enige tijd in de maak. We weten nog maar bijzonder weinig over de serie, al is bekend dat elk seizoen een op zichzelf staand verhaal moet vertellen. Wanneer de serie te zien is, weten we nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds'-regisseur is helemaal blij
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds'-regisseur is helemaal blij

Een van de regisseurs van Star Trek: Strange New Worlds kan niet geloven dat ze dit mag doen.

Regisseur Amanda Row is echt dolenthousiast over het feit dat ze achter de camera mag stappen voor een aflevering van de serie Star Trek: Strange New Worlds. Dat laat ze duidelijk merken op haar Twitter.

De serie Star Trek: Strange New Worlds is gemaakt door Alex Kurtzman, Akiva Goldsman en Jenny Lumet en verkent de levens van Captain Pike, Number One en Spock aan boord van de USS Enterprise. Dat een decennium voor de avonturen van Captain Kirk.

In volle gang
De opnames van Star Trek: Strange New Worlds zijn in volle gang. Dat is mooi, want de serie is al sinds het einde van het tweede seizoen van Star Trek: Discovery in de maak. Die introduceerde de nieuwe versies van Pike en Number One en Spock.

In mei 2020 werd de serie, na maandenlange geruchten, officieel aangekondigd. En nu zijn de opnames dus in volle gang, waarbij ook Amanda Row bezig is met een aflevering.

Dat vierde ze als volgt:



De opnames van Star Trek: Strange New Worlds zijn bijna afgerond. Er is nog een kleine maand te gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' introduceert een belangrijke nieuwe groep
Series / Nieuws

'The Flash' introduceert een belangrijke nieuwe groep

De CEMA wordt nog heel groot in het Arrowverse - althans, dat potentieel is er.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste aflevering van The Flash voegt een nieuwe kosmische entiteit toe aan het Arrowverse: de Cosmic Emergency Management Agency (CEMA). Die was in 2003 in de comics rond de Green Lanterns te zien en heeft een unieke niche.

De CEMA werd genoemd in de meest recente aflevering. Cisco was blijkbaar als ideale kandidaat voorgedragen voor een positie binnen de CEMA door John Diggle en Lyla Michaels. maar wat is de CEMA?

De CEMA
De CEMA is slechts eenmaal in de comics te zien geweest, in Green Lantern Vol. 3 #166 om precies te zijn. In de comics is het een organisatie die optreedt bij rampen, maar niet eentje die zich alleen op de Aarde richt, maar eentje die duizenden planeten helpt.

Het gaat daarbij vooral om het redden van overlevenden van rampen met planeet-etende monsters. Het gaat dus niet zozeer om het oplossen van rampen of het straffen van criminelen. Daardoor botste de CEMA in de comics ook met het Green Lantern Corps, dat zich juist bezighoudt met het handhaven van kosmische wetten en minder met het verzorgen van vluchtelingen.

Deze organisatie bestaat nu dus in het Arrowverse en zou misschien een soort functie van SWORD op zich kunnen nemen, waarbij men de Aarde gaat helpen bij kosmische rampen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' duikt in het verleden
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' duikt in het verleden

The Book of Boba Fett zal namelijk laten zien wat met de premiejager gebeurt is in de lange jaren voor The Mandalorian.

Er zitten nog heel wat gaten in het verhaal van Boba Fett. Maar met de serie The Book of Boba Fett die we in december op Disney+ verwachten, komt daar verandering in.

Dat vertelt acteur Temuera Morrison, die wederom in de huid van het klassieke personage kruipt. Hij stelt dat er meerdere flashbacks in de serie zitten, die helemaal teruggrijpen op de gebeurtenissen in Star Wars: The Empire Strikes Back. Mogelijk krijgen we heel veel nieuwe informatie over het personage.

Het verleden in beeld
Morrison vertelde tegenover Rotten Tomatoes: "Nou, ik kan niet al te veel vertellen, maar we gaan zijn verleden zien en leren waar hij is geweest sinds The Empire Strikes Back. Iemand wees erop dat hij min of meer vast zat op deze ene plek, en nu is het tijd om in het verleden te duiken en zijn reis te zien en meer over hem te leren."

Details over hoe Boba Fett uiteindelijk zijn ontmoeting met de sarlacc in The Return of the Jedi overleefde hebben we bijvoorbeeld nog niet in het nieuwe canon van de franchise.

Mogelijk gaan we daar dus iets over leren.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook gamereeks 'Far Cry' wordt een serie op Netflix
Series / Nieuws

Ook gamereeks 'Far Cry' wordt een serie op Netflix

Netflix werkt momenteel ook aan (animatie)serie gebaseerd op Resident Evil, Assassin's Creed en Splinter Cell.

Netflix en Ubisoft Film & Television breiden hun samenwerking verder uit door een volwassen getinte anime-serie te maken van de bekende gamereeks Far Cry. Ook komt er een anime-serie genaamd Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix.

De Far Cry-spellen zijn first-person shooters die gaan over een personage dat op verschillende locaties gevreesde dictators moet uitschakelen.

De eerste game werd in 2004 uitgegeven en van de reeks werden tot nu toe mer dan 60 miljoen exemplaren verkocht. Far Cry 6, het nieuwste deel met acteur Giancarlo Esposito (Breaking Bad) als de bad guy, verschijnt in oktober.

Jaren '90 remix
Momenteel wordt het creatieve team voor de series nog samengesteld. Het is in elk geval wel zeker dat Ubisoft-grootheden Hélène Juguet, Hugo Revon, en Gérard Guillemot zullen produceren.

Van Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix wordt een zesdelige miniserie gemaakt. Deze anime is gebaseerd op Far Cry 3-uitbreiding Blood Dragon en plaatst de alter ego's van Far Cry-personages in een homage aan de jaren '90. Over de andere Far Cry-serie is nog niks onthuld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'See' met Jason Momoa nu al akkoord!
Series / Nieuws

Derde seizoen 'See' met Jason Momoa nu al akkoord!

Apple TV+ laat pas net de trailer zien van seizoen 2 en nu is seizoen 3 al bevestigd.

Bij de aftrap van Apple TV+ was de serie See met onder meer Jason Momoa de grote eyecatcher. Het tweede seizoen komt er nu snel aan, maar de streamingdienst heeft via The Tonight Show onthuld dat het derde seizoen er aan komt.

"... ik wil het hebben over See, want die serie is fantastisch... Deze is zojuist verlengd voor seizoen twee - maar toen hoorde ik vandaag dat de show ook verlengd is met seizoen drie," zei Jimmy Fallon tijdens een gesprek met Momoa.

Seizoen 2 en 3
Op de onthulling zei Momoa het volgende: "Het is enorm nieuws. Het is enorm nieuws. Omdat het waarschijnlijk het moeilijkste én beste personage is dat ik ooit heb gespeeld. Snap je, de hele wereld is blind. Het is gewoon heel uitdagend en ik hou van de cast. Ik hou van de bemanning, de wereld, en het is zwaar. Als ik niet vecht, huil ik en het heeft me op zoveel niveaus uitgedaagd."

Het tweede seizoen start op 27 augustus en in dat seizoen bestormt de grote Baba Voss nieuw terrein om de confrontatie aan te gaan met een oude vijand, zijn broer. Er zijn ook rollen voor onder meer Dave Bautista en Alfre Woodard.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series op Netflix om te bingen met compleet nieuwe afleveringen
Series / Featured

3 series op Netflix om te bingen met compleet nieuwe afleveringen

Veel nieuws op de streamingdienst Netflix om lekker te bingen.

Hieronder tips voor drie series die je gewoon op Netflix vindt en nu nieuwe afleveringen heeft. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

Lucifer | Bing nu! | Seizoen 5B

Seizoen 5 is recent aangevuld met de tweede reeks afleveringen. De duivel van Tom Ellis is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. Er komt ook nog een seizoen zes.



The Walking Dead | Bing nu! | Seizoen 10C

Recent is seizoen 10 compleet op Netflix te kijken, met 22 afleveringen. Na de zombie-apocalyps probeert een groep overlevenden samen te werken om de mensheid en hun eigen leven te beschermen. Binnenkort start op AMC seizoen 11, het laatste.



¿Quién mató a Sara? | Bing nu! | Seizoen 2

Netflix zette in mei het tweede seizoen online. In de Mexicaanse serie Who Killed Sara? is ílex vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Outer Banks' seizoen 2 komt vroeger dan verwacht
Series / Nieuws

'Outer Banks' seizoen 2 komt vroeger dan verwacht

Het tweede seizoen van de serie zal deze zomer nog te zien zijn op Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Outer Banks heeft heel wat mensen weten te overtuigen. Fans van de reeks kijken dan ook al sterk uit naar het vervolg. Deze blijkt er nu sneller aan te komen dan verwacht.

Inmiddels is het wel bekend dat de COVID-19 pandemie er voor heeft gezorgd dat heel wat opnameschema's in de war zijn gestuurd. Het zag er even naar uit dat ook het tweede seizoen van Outer Banks daardoor uitgesteld zou worden. Nu blijkt dat voor de fans gelukkig niet juist te zijn.

30 juli
Het tweede seizoen van de serie wordt dan ook verwacht op 30 juli van dit jaar op streamingdienst Netflix. Dat is merkelijk vroeger dan de release die in eerste instantie naar voor werd geschoven. Toen werd immers nog vooral het najaar genoemd.

Outer Banks vertelt het verhaal van een vriendengroep die denkt de zomer van hun leven te kunnen beleven. Echter krijgt hun zomer plots een behoorlijke twist wanneer blijkt dat er op een eiland een schat ter waarde van zomaar even 400 miljoen dollar verborgen ligt. De groep gaat op zoek naar de schat, maar komt er al snel achter dat zij niet de enigen zijn met dat idee.

Het tweede seizoen van Outer Banks is vanaf 30 juli te bekijken op streamingdienst Netflix.

https://youtu.be/4tIEzyvEyI8
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Dark Desire' seizoen 2 van start gegaan
Series / Nieuws

Opnames 'Dark Desire' seizoen 2 van start gegaan

Het tweede seizoen van de populaire thrillerserie belooft wederom heel wat moois te brengen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de thrillerserie Dark Desire. Inmiddels zouden namelijk de opnames voor het tweede seizoen begonnen zijn.

Het was de hoofdrolspeler van de reeks, namelijk Alejandro Speitzer die het nieuws zelf bekend heeft gemaakt. Dat er een vervolg zou komen was reeds even duidelijk. Enigszins verrassend was het eerste seizoen er immers in geslaagd om de titel van beste niet-Engelstalige serie weg te kapen.

Drama en erotiek
Het tweede seizoen van de reeks die oorspronkelijk luistert naar de naam Oscuro Deseo belooft verder te gaan borduren op het eerste seizoen. Dit betekent heel wat meer drama en erotiek.

De vraag die de fans vooral bezighoudt is natuurlijk wie Brenda echt heeft vermoord. Krijgen we in het tweede seizoen eindelijk een antwoord op deze vraag? En wat zijn de plannen van Dario na het overleven van de brand?

Het is nog even wachten op de antwoorden op bovenstaande vragen. De opnames van het tweede seizoen mogen dan ondertussen zijn begonnen, het zal nog tot 2022 duren vooraleer ze op Netflix te zien zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde 3 topseries nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde 3 topseries nieuw toe

Check hier welke series allemaal nieuw zijn toegevoegd aan streamingdienst Disney+.

Er debuteerden drie nieuwe series op Disney+ de afgelopen week, waarvan er één enkel een nieuwe aflevering kreeg. Het is dus weer niet al te veel, maar dat zijn we intussen natuurlijk ook wel een beetje gewend van de streamingdienst van The Mouse House.

De komende jaren verwachten we wel veel meer nieuwe titels op Disney+, met name veel originele series die elke week weer een nieuwe aflevering debuteren. Maar vooralsnog blijft het nog relatief rustig.

Loki: In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Car SOS (seizoen 7: Tim Shaw is een auto-enthousiasteling en TV-presentator. Samen met monteur Fuzz Townshend kijkt hij naar roestige klassiekers die gered moeten worden.

Zenimation (seizoen 2): Een geanimeerde soundscape-ervaring van korte film die een eerbetoon zijn aan toffe visuals van Walt Disney Animation Studios.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster Jason Momoa is terug in 'See' seizoen 2-trailer
Series / Trailer

'Game of Thrones'-ster Jason Momoa is terug in 'See' seizoen 2-trailer

De serie van Apple TV+ See, met Jason Momoa, keert snel terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog voordat het tweede seizoen van See te zien is, heeft Netflix al een derde reeks besteld van de serie met Jason Momoa in de hoofdrol. Dat niet alleen: vandaag hebben we ook de eerste trailer van het tweede seizoen.

In de trailer zien we een boel beelden, waaronder van Dave Bautista als Edo Voss, de broer van het personage van Momoa (Baba Voss). Ook zien we beelden van nog niet eerder aangekondigde nieuwe castleden: Eden Epstein (Sweetbitter), Tom Mison (Watchmen), Hoon Lee (Warrior), Olivia Cheng (Warrior), David Hewlett (The Shape of Water) en Tamara Tunie (Flight).

Trailer van het tweede seizoen
See gaat op 27 augustus van start met zijn tweede seizoen en is gemaakt door Steven Knight en regisseur Francis Lawrence. We krijgen wekelijks een nieuwe aflevering te zien.



Dit is trouwens de tweede keer dat Apple TV+ de serie een nieuw seizoen geeft, nog voor het debuut van het vorige. In alle rust en stilte begon het derde seizoen al een tijd geleden met zijn opnames; Apple neemt namelijk het tweede en derde seizoen back-to-back op.

De serie speelt zich af in de verre toekomst, als de mensheid zijn zicht kwijt is geraakt. In het tweede seizoen probeert Baba Voss zijn familie weer bij elkaar te krijgen en weg te gaan van alle oorlog en politiek die hem omringt. Maar hoe verder weg hij gaat, hoe meer hij erin meegezogen wordt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult 'Resident Evil'-cast en verhaal
Series / Nieuws

Netflix onthult 'Resident Evil'-cast en verhaal

De eerste details van deze live-action Netflix-serie rond Resident Evil zijn onthuld!

Lance Reddick speelt de live-action rol van schurk Albert Wesker in de aankomende serie van Netflix rond Resident Evil. Dat is weer een ander project dan de animatieserie Infinite Darkness en de film Welcome to Raccoon City die ook al in de maak zijn.

Naast het casten van Reddick, meldde Netflix nog dat het meerdere andere personen aan de cast heeft toegevoegd. Van de rest van de cast weten we nog niet wie zij spelen. Maar ook Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph en Paola Nunez hebben getekend voor het project.

Twee tijdlijnen
De serie heeft ook al een synopsis gekregen van Netflix, maar eerst hebben we de aankondiging van de streamingdienst zelf nog voor je:



In de eerste tijdlijn van de serie volgen we de twee 14-jarige zussen Jade en Billie Wesker. Zij verhuizen naar New Raccoon City, een echte stad van een bedrijf die hen opgedrongen wordt precies als ze in de puberteit zitten. Hoe meer tijd ze daar doorbrengen, hoe meer ze erachter komen dat hun pa duistere geheimen heeft. Geheimen die de wereld zouden kunnen verwoesten.

De tweede tijdlijn is een decennium in de toekomst gesitueerd, als er nog minder dan vijftien miljoen mensen over zijn. Er leven zes miljard monsters, mensen en dieren die het T-Virus hebben. Hier probeert Jade, nu dertig, te overleven.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' toont eerste beelden van seizoen 2
Series / Nieuws

'The Witcher' toont eerste beelden van seizoen 2

The Witcher toont voor het eerst bewegende beelden van een wat volwassenere Ciri.

Vandaag heeft Netflix dan eindelijk The Witcher seizoen 2 onthuld. Althans, we hebben de eerste bewegende beelden van het nieuwe seizoen van de serie.

In de eerste beelden focust Netflix zich met name om Ciri, die we gaan volgen in de nieuwe reeks en inderdaad weer het centrum van het verhaal wordt. Hier zie je de beelden:



Het tweede seizoen
Het tweede seizoen van The Witcher is al lange tijd in de maak. De opnames werden eerder dit jaar dan eindelijk afgerond, na een rits tegenslagen als gevolg van het coronavirus. Daardoor vielen die meermaals stil. Gelukkig is men daar nu wel klaar mee en zijn de makers bezig met de visuele effecten en andere onderdelen van de postproductie.

Netflix gaf recent nog een synopsis vrij voor het tweede seizoen van The Witcher. Nadat Geralt of Rivia denkt dat Yennefer om het leven is gekomen bij de slag van Sodden Hill, neemt hij Princess Cirilla mee naar de meest veilige plek die hij kent: zijn vroegere thuis Kaer Morhen. Daar leren een aantal Witchers, waaronder Geralts leermeester haar omgaan met haar nieuw gevonden krachten.

Dit najaar gaat het tweede seizoen van start op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' breekt record met zijn eerste aflevering
Series / Nieuws

'Loki' breekt record met zijn eerste aflevering

De serie Loki op Disney+ blijkt uiterst veel records te breken op de streamingdienst.

Loki blijkt een bijzonder grote hit te zijn op Disney+. Sterker nog, de serie schijnt zelfs het grootste debuut tot nu toe beleefd te hebben op de streamingdienst.

Loki is volgens Samba TV, dat kijkcijfers van streamingdiensten in kaart brengt door bij te houden waar Amerikaanse huishoudens gedurende ten minste vijf minuten kijken, een grote hit. 890.000 Amerikaanse huishoudens zouden gekeken hebben naar de eerste aflevering.

Veel kijkers
Volgens Samba TV is het daarmee de grootste première die de streamingdienst tot nu toe beleefd heeft. "Het is duidelijk dat de Marvel Disney+-series aan momentum winnen," meldt men.

De eerste serie van Marvel Studio op Disney+ trok nog 655.000 huishoudens en de tweede 759.000 met zijn eerste aflevering. Zo bezien is dat dus geen hele vreemde conclusie.

Loki is gemaakt door Michael Waldron. Elke van de zes afleveringen is geregisseerd door Kate Herron. Naar het schijnt kijkt men nu al naar de mogelijkheid van een tweede seizoen. Producent Nate Moore liet recent al weten dat dit zeker tot de mogelijkheden behoort.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check hier de eerste beelden van 'Monsters at Work'!
Series / Trailer

Check hier de eerste beelden van 'Monsters at Work'!

Monsters at Work is de eerste televisieserie die Pixar ons op Disney+ brengt.

Het is bijna tijd om weer met Sully en Mike op avontuur te gaan. Disney+ brengt ons volgende maand al een televisieserie rond de Monsters, Inc.-franchise van Pixar.

Voor het eerst maakt de animatiestudio een televisieserie, met 9 juli als releasedatum. Daarmee komt de serie later uit dan de bedoeling was (2 juli), maar dat neemt niet weg dat we heel erg uitkijken naar de show.

Eerste trailer
Bovenop dit nieuws van de latere releasedatum, verlicht men de boel met een eerste trailer. Die belooft een gave serie waarin het concept van Monsters, Inc. verder uitgewerkt wordt. En dat ziet er heel tof uit:



In de serie komt het nieuwe personage Tylor Tuskmon aan bij Monsters, Inc., waar hij denkt aan de slag te kunnen gaan als een 'scarer'. Maar hij leert vrij snel dat het bedrijf een andere richting ingeslagen is.

Dat betekent dat we dus niet alleen maar avonturen gaan zien van Mike en Sully. Tegelijk vormen die twee helden van de oorspronkelijke film het hart van dit nieuwe deel, dat dus snel te zien zal zijn op streamingdienst Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Family Guy'-bedenker Seth MacFarlane maakt weer een serie
Series / Nieuws

'Family Guy'-bedenker Seth MacFarlane maakt weer een serie

Ted, de komedie die twee films kreeg van Seth MacFarlane, krijgt nu ook een serie.

Seth MacFarlane werkt druk aan een live-action televisieserie. Die baseert hij op zijn Ted-films, waarvan hij er twee maakte. De serie komt te staan op de Amerikaanse streamingdienst Peacock.

MacFarlane schrijft de scenario's voor de verschillende afleveringen en is de uitvoerend producent. Bovendien spreekt hij ook de stem van Ted in, de grofgebekte teddybeer die na een magische wens tot leven komt.

Weinig bekend
Er is helaas weinig bekend over de serie. Zo weten we niet welke menselijke acteurs getekend hebben voor rollen in de serie en is niet bekend waar het verhaal precies om zal draaien.

Ted was in 2012 het regiedebuut van MacFarlane. De vraag was lang of de manier waarop MacFarlane animatieseries maakt zich wel zou laten vertalen naar een live-action film. Maar dat lukte gelukkig wel.

De film Ted bleek namelijk een grote hit bij de kijkers. De film leverde 600 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office, tegen een budget van 65 miljoen dollar. Het was daarmee de best verdienende film van Universal dat jaar. Vervolgens kwam er een vervolg, dat slechts 216,7 miljoen dollar opbracht, waarna Universal een voorlopige punt achter de franchise zette.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Negan hakt erop los op foto's laatste seizoen 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Negan hakt erop los op foto's laatste seizoen 'The Walking Dead'

In 2021 en 2022 wordt The Walking Dead afgerond met een uitgebreid elfde seizoen.

In 2010 startte The Walking Dead met veel succes aan het eerste seizoen. De zombieserie gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard gaat nu richting zijn einde.

Het elfde seizoen van The Walking Dead zal in 2021 en 2022 gaan verschijnen. Er komen in dat uitgebreide seizoen maar liefst 24 afleveringen voorbij. Het seizoen start op 22 augustus en zal een inleiding zijn van een aantal spin-offs.

Nieuwe foto's uit seizoen 11
Via AMC krijgen we nu een aantal foto's te zien uit het nieuwe seizoen. Op de foto's zie je Carol (Melissa McBride), Maggie (Lauren Cohan), Rosita (Christian Serratos) en Lydia (Cassady McClincy) in een hangar omringd door Walkers gekleed in gevechtsuniformen.

De beelden onthullen mogelijk een connectie met de militaire zombies die Daryl (Norman Reedus) bevocht in het bos in de aflevering "Diverged" van het verlengde tiende seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de nieuwe gezichten in 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Foto's

Dit zijn de nieuwe gezichten in 'Stranger Things' seizoen 4

Netflix heeft de eerste foto's onthuld van de nieuwe gezichten in seizoen 4 van Stranger Things.

Een paar dagen geleden hadden we al de eerste personage-omschrijvingen van de nieuwe gezichten in de succesvolle Netflix-serie Stranger Things. Nu hebben we ook een beeld bij een aantal van de nieuwe gezichten.

Hieronder zie je "Upside-Down"-foto's van Amybeth McNulty als Vickie, Myles Truitt als Patrick, Regina Ting Chen als Ms. Kelly en Grace Van Dien als Chrissy. Ze zijn alle vier nieuwe personages in de fantasy-horrorserie van The Duffer Brothers.

Vier nieuwe gezichten in Stranger Things
Deze nieuwe personage gaan naar verwachting ook terugkeren in het vijfde seizoen dat nagenoeg zeker door Netflix goed gekeurd zal worden. Seizoen vier van Stranger Things heeft nog officiële datum.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.