Netflix-hit 'Castlevania' krijgt een onverwachte spinoff

De populaire anime-serie eindigde onlangs, maar wordt nu toch op geniepige manier voortgezet.

Zilko Tarici, 13-06-2021 10:18

Tijdens dag 5 van de Geeked Week van Netflix werd aangekondigd dat Castlevania weliswaar is geëindigd met het vierde en laatste seizoen, maar dat de makers nog niet klaar zijn met het Castlevania-universum.
Er wordt momenteel namelijk gewerkt aan een animatieserie over Richter Belmont (de zoon van Sypha en Trevor) en Maria Renard. De makers zijn uitvoerend producent Kevin Kolde, regisseur Sam Deats en assistent-regisseur Adam Deats.

Tijdens de aankondiging werd luid en duidelijk aangegeven dat de makers nog lang niet klaar zijn met deze wereld, en de nieuwe scenarist/showrunner Clive Bradley is ingehuurd om het Castlevania-universum uit te breiden. De nieuwe serie speelt zich af in het Frankrijk van 1792, met de Franse Revolutie als achtergrond.

Nalatenschap van Belmont
Powerhouse Animation keert terug voor de spinoff-serie, en Sam en Adam Deats nemen opnieuw de regie op zich. Kolde en Bradley produceren.

Het laatste seizoen van de oorspronkelijke serie werd een maand geleden beschikbaar gesteld door Netflix. In deze afleveringen wordt een einde gebreid aan het verhaal van Trevor Belmont (Richard Armitage). De serie is gebaseerd op de klassieke videogame-reeks van Konami.
Bron: Comingsoon

Lees meer over: Castlevania, Netflix, Konami, Richard Armitage, Anime, videogame, Clive Bradley

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix