Emilia Clarke over de kop koffie in 'Game of Thrones' en van wie die was

Emilia Clarke over kop koffie in 'Game of Thrones'

Alleen de oplettende kijker zag de kop koffie staan, maar van wie was het bakkie?

Bram de Groot, 13 juni 2021 om 11:00

Tijdens het laatste seizoen van Game of Thrones was er in de aflevering "The Last of the Starks" een kopje koffie te zien. Het bekertje stond zomaar in beeld terwijl er dat helemaal niet kan in de wereld van Westeros.
Nu heeft Emilia Clarke, die in de serie te zien is als Daenerys Targaryen, laten weten van wie waarschijnlijk het koppie koffie was. Tijdens Skimm's Texting With liet de actrice het volgende weten: "Het is geen Starbucks, spoiler," zei Clarke. "Ik zeg het nog een keer voor de goede orde: die was niet van mij. Ik kijk naar jou Dan Weiss."

Van D.B. Weiss?
En daarmee verwijst Clarke naar D.B. Weiss, co-scenarioschrijver en uitvoerend producent van Game of Thrones. Weiss liet zich samen met zijn partner David Benioff al eerder uit over het incidentje, in het boek Fire Cannot Kill a Dragon van James Hibberd.

"Ik kon het niet geloven,", zegt Benioff in het boek. "Toen we de e-mail erover de volgende dag kregen, dacht ik echt dat iemand ons in de maling nam, omdat er eerder dingen waren geweest waarbij mensen zeiden: 'Oh, kijk naar dat vliegtuig op de achtergrond!' en dan had iemand het erin gephotoshopt. Ik dacht: 'Het kan niet dat er een koffiekopje in zit.' Toen ik het op tv zag, dacht ik: 'Hoe heb ik dat niet gezien?'"
Bron: ET

Lees meer over: Game of Thrones, Hannah Waddingham, HBO, Emilia Clarke

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws