search
'Army of the Dead'-serie van Netflix geeft antwoorden op veel vragen
Series / Nieuws

'Army of the Dead'-serie van Netflix geeft antwoorden op veel vragen

Zack Snyder belooft dat zijn Army of the Dead-serie veel raadsels op zal lossen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige maand was Army of the Dead van regisseur Zack Snyder eindelijk te zien op Netflix. De film laat heel wat vragen open in de franchise, maar gelukkig heeft Netflix al groen licht gegeven voor een spin-off: de serie Army of the Dead: Lost Vegas.

Tijdens een interview ging Snyder in op het project. Volgens hem komt er meer op het spel te staan als Netflix uiteindelijk zou besluiten een vervolg te maken. Maar ook komen er meer antwoorden op de vele openstaande vragen.

Antwoorden geven
Snyder vertelde dat als fans de animatieserie Lost Vegas bekijken, zullen begrijpen hoe de vervolgfilm eruit zal komen te zien. Dat wordt een serie die kijkt naar de Zombie Wars die er uiteindelijk toe leidden dat de stad Las Vegas in quarantaine geplaatst werd voor de rest van de wereld.

De animatieserie wordt geproduceerd door Snyder, die samen met Jay Oliva ook een aantal afleveringen zal regisseren. Verder zal in de serie onder meer Dave Bautista terugkeren als Scott Ward, maar zien we ook Christian Slater en Joe Manganiello.

De serie moet ook dingen onthullen over de oorsprong van de zombies, waar zij vandaan komen en wat de robotzombies te betekenen hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen