'Fear the Walking Dead' doet dit in het zevende seizoen

'Fear the Walking Dead' doet dit in het 7e seizoen

De serie Fear the Walking Dead komt met een spectaculair nieuw seizoen.

Jim Pedd, 14 juni 2021 om 16:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead duikt in een heel nieuwe wereld met zijn zevende seizoen. Dat waarvan niemand verwacht had dat het zou gebeuren, gebeurde toch in de explosieve finale van het zesde seizoen.
Showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg vertellen tijdens een nieuw interview wat we allemaal mogen verwachten van de nieuwe reeks.

Texas opblazen
Aan het einde van het zesde seizoen blies Teddy met succes een tiental kernbommen op. Personages als Morgan Jones, Alicia Clark en Victor Strand wisten die explosies te overleven, maar blijven achter in een woestenij vol straling, die volgens voormalig kernfabriek-medewerker Grace erger is dan Hiroshima, Nagasaki en Chernobyl.

"In essentie hebben we dit deel van Texas opgeblazen. Het wordt een heel andere realiteit voor onze personages om mee te dealen," aldus Goldberg tijdens Talking Dead.

"We hebben hen heel formidabel zien worden en gezien hoe ze ertoe in staat zijn geweest om de afgelopen zes seizoenen de apocalypse te overleven. En nu spelen ze een heel ander spel."

Ze moeten "zien te overleven in een wereld met grote vernietiging, de nucleaire fallout, as, lucht die je niet in kan ademen, vernietigde structuren, minder voorraden en allerlei omgevingsfactoren die het moeilijker gaan maken om te overleven. Deze nieuwe wereld gaan heel andere kanten van onze personages laten zien dan je tot nu toe gekend hebt."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Seizoen 7

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws