search
'Army of the Dead: Lost Vegas' duikt in de oorsprong van de zombies
Series / Nieuws

'Army of the Dead: Lost Vegas' duikt in de oorsprong van de zombies

De serie Army of the Dead: Lost Vegas is een spin-off van de Netflix-film van Zack Snyder.

Zack Snyder, de schrijver en regisseur van Netflix-film Army of the Dead onthulde wat details over de aankomende animeserie die gemaakt wordt rond de film: Army of the Dead: Lost Vegas.

De film volgt een groep huurlingen, aangevoerd door Scott Ward, die het door zombies overspoelde Las Vegas betreden om 200 miljoen dollar uit de kluis van een casino te halen, voordat de regering een kernbom op de stad dropt. De openingsscène laat zien hoe de alpha zombie Zeus ontsnapte uit een militair konvooi. Maar zijn oorsprong werd nooit toegelicht.

Army of the Dead-serie
Netflix werkt al aan twee spin-offs van Army of the Dead: Army of Thieves en Army of the Dead: Lost Vegas. Die serie duikt in de oorsprong van de zombies.

Snyder onthulde recent tijdens een interview dat de eerste zombie, Zeus, "Richard heette. De soldaat die Zeus geworden is, hij had een naam, hij was ooit een mens." Maar de soldaat werd een zombie, een "beetje het omgekeerde van wat Captain America gebeurd is."

"Er is hem daar iets overkomen. Hij deed ergens aan mee, vrijwillig, maar het was niet wat hij dacht," ging Snyder verder. "Hij ging ook op een missie. Het was dus niet alsof hij gewoon naar een locatie moest gaan om te trainen. Hij ging op een queeste en kwam terug als dit ding."

Die oorsprong gaan we voor een deel zien in de animeserie die Netflix besteld heeft: Lost Vegas.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen