Marvel vindt zijn 'Jessica Jones'

Marvel vindt zijn Jessica Jones

En ook Luke Cage is schijnbaar gevonden.

Jim Pedd, 5 december 2014 16:44

Twee weken geleden kregen we de namen van een hele reeks actrice te zien die screentests deden voor de hoofdrol in Marvel’s Jessica Jones. Vandaag meldt Deadline dat Breaking Bad-actrice Krysten Ritter getekend heeft voor de rol. Verder zou acteur Mike Colter (Halo: Nightfall) beoogd hoofdrolspeler zijn in de serie Luke Cage, die ook door Marvel en Netflix gemaakt wordt.
Verder zou Luke Cage voorkomen in de Jessica Jones-serie en een rol spelen in zeven van de dertien afleveringen. Melissa Rosenberg is aan het project verbonden als uitvoerend producent. Haar serie volgt de gepensioneerde superheldin Jessica Jones die haar pak aan de wilgen hangt en besluit haar eigen detectivebureau op te richten.

Jessica Jones is de tweede Marvel/Netflix-serie en zal waarschijnlijk pas in 2016 te zien zijn. Eerst is het nog de beurt aan Daredevil. Na Jessica Jones volgen nog een serie voor Luke Cage en Iron Fist. Daarna is er nog een serie, The Defenders, waarin de vier het samen op moeten nemen tegen een bedreiging.

Bron: Deadline

Lees meer over: Marvel, Jessica Jones, Luke Cage, Krysten Ritter, Mike Colter, Netflix, Serie, miniseries, Melissa Rosenberg, Iron Fist, Daredevil, The Defenders

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws