'Loki'-fantheorie: De Timekeepers zijn de echte slechteriken

Loki-theorie: De Timekeepers zijn de slechteriken

Fans van de serie Loki hebben een gave theorie over de echte schurken van de serie.

Jim Pedd, 16 juni 2021 09:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Loki laat zien hoe onze favoriete slechterik te maken krijgt met de Time Variance Authority (TVA). Die presenteert zichzelf als een goedwillende groep, maar nu lijkt het erop dat de groep misschien een beetje een slechterikengroep is.
Daarvoor vindt de site Screen Rant een hint in een advertentie die een beetje doet denken aan wat we in Marvel-serie [url1=]WandaVision[/url1] zagen. Het MCU was ooit een echt multiversum leren we in de serie. Tot de Time Keepers zich ermee gingen bemoeien en een tijdlijn bouwden die de schepping moest beschermen.

De echte schurk
Zou de TVA stiekem een slechterikenorganisatie zijn? Allereerst zijn de drie goden die almachtig zijn en de organisatie leiden nog nergens te zien. Bovendien is duidelijk dat de Infinity Stones geen betekenis hebben binnen de TVA zinloos zijn en als papiergewicht gebruikt worden.

Maar hoe is de heilige tijdlijn gemaakt? Wat als de TVA gewoon de oorlog won en besloot zijn eigen tijdlijn dominant maakte? De TVA lijkt ergens wel een doodeng regime te hanteren, en een beetje communistisch te ogen.

De theorie is dat de Time Keepers Loki dwingen iemand op te jagen die niets met hem te maken heeft. Wellicht dat de 'slechte' Loki zich daarom verschuilt in de tijdlijn. Het zou dus zomaar kunnen dat men eigenlijk een stel schurken is.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Time keepers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws