search

Ons nieuws van woensdag 16 juni 2021

3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Opvallende series op Netflix die je eigenlijk gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie misdaadseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

El Chapo | Bing nu! | 3 seizoenen
Deze Mexicaanse dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst, arrestatie en ontsnapping van de beruchte drugsbaron Joaquí­n 'El Chapo' Guzmán, met rollen voor Marco de la O, Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Rodrigo Abed, Luis Fernando Peña en Juan Carlos Olivas.



Gomorra | Bing nu! | 4 seizoenen
Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze geliefde Italiaanse serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen. Met rollen voor Marco D'Amore, Fortunato Cerlino, Salvatore Esposito, Fabio de Caro, Christian Giroso en Giovanni Buselli.



Prison Break | Bing nu! | 5 seizoenen
Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden. In de Amerikaanse misdaadserie zie je rollen voor onder meer Wentworth Miller, Dominic Purcell, Amaury Nolasco, Robert Knepper en Sarah Wayne Callies.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe de serie 'Cobra Kai' van Netflix gaat eindigen
Series / Nieuws

Hoe de serie 'Cobra Kai' van Netflix gaat eindigen

De Netflix Karate Kid-serie gaat nog wel even door, maar het einde is al bekend.

De serie Cobra Kai trapte even geleden af op YouTube en nu is het een succesvolle serie van Netflix. Het vierde seizoen moet er nog komen. Maar wanneer gaat de serie stoppen?

"We hebben altijd een vast eindgevecht voor ogen gehad, en waar het verhaal heen gaat. Maar we hebben vanaf het begin gezegd dat we niet precies wisten hoeveel seizoenen het zou kosten om daar te komen," aldus de bedenkers tegenover Collider.

Veel ideeën voor meer Cobra Kai
"We ontdekten, zelfs tijdens seizoen 1 toen we in de schrijverskamer waren, dat er zoveel ideeën waren die we hadden die gewoon niet in de vijf uur van het eerste seizoen pasten. Deze werden uiteindelijk doorgeschoven naar het volgende seizoen," valt er te lezen. "Er zijn ideeën die we hebben besproken aan het begin van de show, die verschenen in seizoen 3 of zullen verschijnen in seizoen 4.

"En dan zijn er ideeën die gewoon buiten de boot vallen. Er is geen extra druk om de serie te verlengen. We hebben nog steeds veel plezier om de serie te maken. Er is nog veel meer te vertellen, in onze gedachten," sluiten ze af.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke tegenvaller voor hitserie 'The Blacklist' na vertrek hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Flinke tegenvaller voor hitserie 'The Blacklist' na vertrek hoofdrolspeler

Na het achtste seizoen is het vaarwel voor een van de hoofdrolspelers.

Gelukkig voor de fans is het niet James Spader die vertrekt uit de serie The Blacklist. Toch is er een tegenvaller. Na het achtste seizoen is het wel over en uit voor Megan Boone. De actrice zal na het huidige seizoen niet meer te zien zijn in de misdaadserie.

De serie is al jaren een succes voor de Amerikaanse zender NBC, ondanks dat de kijkcijfers de afgelopen seizoenen toch redelijk zijn gedaald. Boone speelt in de serie het personage Elizabeth "Liz" Keen, een special agent en profiler bij de FBI in het team van Harold Cooper (Harry Lennix).

Vertrek Elizabeth "Liz" Keen
Boone is al sinds seizoen één in The Blacklist te zien en haar aandeel betekende haar doorbraak in Hollywood. De keuze van Boone viel vroeg in seizoen 8 en daardoor kon het team achter de serie nog een draai aan het verhaal geven.

Via Deadline wordt bekend dat voor Boone al redelijk duidelijk is wat ze nu gaat doen. "Ze beraamt zich op haar volgende zet," valt er te lezen. Overigens zouden er ook persoonlijke redenen kunnen zijn. Boone was in acht afleveringen van seizoen 8 niet te zien.

Voor Raymond "Red" Reddington van lead Spader gaat het avontuur wel verder. Eerder dit jaar werd The Blacklist verlengd met een negende seizoen. De eerste zeven seizoenen zie je op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ komt met een verrassende serie
Series / Nieuws

Disney+ komt met een verrassende serie

Maak je borst maar nat voor een Beauty and the Beast-serie rond Gaston.

Disney+ heeft officieel een Beauty and the Beast-serie besteld die draait om Gaston en LeFou. De serie rond het duivelse duo is al sinds 2017 in de maak, toen we een live-action film kregen op basis van het klassieke sprookje.

Toen al stelden acteurs Luke Evans (Gaston) en Josh Gad (LeFou) dat ze heel graag weer zouden willen kijken naar hun personages en hoe hun samenwerking was ontstaan.

Een miniserie maken
In 2020 werd al onthuld dat Disney+ die wens wel wilde vervullen. Adam Horowitz en Eddy Kitsis voegden zich bij Gad om het verhaal uit te diepen.

Gad en Evans tekenden ook meteen om de rol weer te spelen in de serie, die gecomponeerd wordt door Alan Menken. Een jaar na al deze zaken heeft Disney+ officieel de serie groen licht gegeven.

Disney+ bevestigt dus dat de miniserie eraan komt. Het statement luidt als volgt: "De serie speelt zich af in het iconische koninkrijk van Beauty and the Beast, jaren voor de epische romance in die film en volgt Gaston en LeFou die met de stiefzus van LeFou, Tilly, op stap gaan nadat zich een verrassende onthulling uit haar verleden voordoet. Het onwaarschijnlijke drietal vertrekt op een onverwachte reis vol romantiek, komedie en avontuur. Terwijl de mysteries uit het verleden opgediept worden en gevaren in het heden groeien, onthullen oude vrienden en nieuwe vijanden dat dit bekende koninkrijk vol geheimen zit.

De rol van Tilly wordt gespeeld door Briana Middleton.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Why Women Kill' seizoen 2 onderweg naar Videoland
Series / Nieuws

'Why Women Kill' seizoen 2 onderweg naar Videoland

Het tweede seizoen is later deze maand nog te bekijken bij Videoland...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kan jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met het tweede seizoen van Why Women Kill? Dan is er goed nieuws, want ze verschijnt binnenkort bij Videoland!

Why Women Kill is een anthologieserie. Dit betekent dat het tweede seizoen een ander verhaal vertelt dan het eerste. In het tweede seizoen is het zo dat Allison Tolman en Nick Frost de hoofdrollen bekleden.

Frost kruipt in de huid van de dierenarts Bertram. In eerste instantie lijkt hij naar de buitenwereld toe zeer aardig te zijn, maar tegelijkertijd heeft hij toch ook een donkere, geheime hobby.

Tolman kruipt in de huid van de verlegen en ongemakkelijke vrouw Alma. Zij zou graag een plaatsje willen bemachtigen bij de lokale tuinclub. Op het moment dat ze de geheime hobby ontdekt van haar man komt haar leven echter direct op haar kop te staan.

Prima ontvangst
Why Women Kill kan rekenen op een prima ontvangst en uitstekende recensies. De reeks beschikt op onder meer de gespecialiseerde website IMDB dan ook over een meer dan aardige score van 8,4/10.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van de serie Why Women Kill? Dan is het wachten bijna voorbij. Het tweede seizoen verschijnt dan ook bij Videoland op 28 juni 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Zombieserie 'Black Summer' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Zombieserie 'Black Summer' seizoen 2

Het tweede seizoen van de 'Z Nation' prequel is te bekijken bij Netflix vanaf 17 juni 2021...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij ook iemand die de ene zombieserie en zombiefilm na de andere helemaal verslindt? Dan brengt donderdag 17 juni 2021 weer wat moois voor jou naar streamingdienst Netflix!

In het tweede seizoen van de serie Black Summer zien we hoe de overlevenden tijdens de aangebroken winter met heel wat pittige uitdagingen worden geconfronteerd. Dit terwijl de zombieapocalyps in alle hevigheid verder blijft woekeren. De gewelddadige milities hebben het niet alleen gemunt op de doden, maar ook op de overlevenden.

Z Nation
De serie Black Summer is niet alleen een zusterserie, maar ook een prequel van de reeks Z Nation van Syfy. Deze reeks wist niet te overtuigen en werd inmiddels dan ook naar de eeuwige jachtvelden verwezen.

De reeks is ontwikkeld door Karl Schaefer welke uiteraard ook één van de bedenkers is van Z Nation. John Hyams werd aangesteld als verantwoordelijke voor de scripts en de regie.

In ieder geval, kon jij het eerste seizoen van Black Summer wel waarderen en kijk je al uit naar het vervolg? Dan kan je deze vanaf donderdag 17 juni 2021 bekijken bij streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt deze 17 series toe in de rest van juni
Series / Featured

Netflix voegt deze 17 series toe in de rest van juni

Het wordt weer heerlijk met onder meer nieuwe afleveringen van The Last Kingdom.

De tweede helft van juni begint. Vandaag kijken we in het kader daarvan naar de series die Netflix de komende twee weken nog toevoegt. Ga er maar voor zitten, want dat zijn er behoorlijk wat!

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Penguin Town seizoen 1; vanaf 16 juni: In een Zuid-Afrikaans stadje komt een gigantische groep met uitsterven bedreigde penguins samen om een partners te vinden, een gezin te stichten en te mixen met de locals.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

The Gift seizoen 3, vanaf 17 juni: Atiye probeert haar dochter Aden te bereiken en komt voor een groot dilemma te staan. Duistere krachten proberen namelijk de kosmische krachten van Aden te gebruiken om de wereld te vernietigen.

Katla seizoen 1, vanaf 17 juni: De catastrofale uitbarsting van de met ijs bedekte vulkaan Katla zorgt voor opschudding in een gemeenschap wanneer er mysteries opduiken uit het ijs.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

The Last Kingdom seizoen 4, vanaf 22 juni: Deense Vikingen teisteren het oude Engeland. Intussen moet Uhtred of Bebbanburg zich aanpassen en wordt hij één van hen, tot er een keuze op zijn pad komt.

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 23 juni: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2, vanaf 24 juni: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2, vanaf 25 juni: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life vanaf 25 juni: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.

Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.

Sterrenstraal seizoen 4, vanaf 29 juni: Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 30 juni: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Nevers'-ster over het schokkende vertrek
Series / Nieuws

'The Nevers'-ster over het schokkende vertrek

Hoe viel het bij de cast van The Nevers dat Joss Whedon vertrok bij de serie?

Vorige herfst werd bekend gemaakt dat Joss Whedon zou vertrekken bij de HBO-serie The Nevers. Whedon noemde zelf als reden de commitment die het van hem vergde en de fysieke uitdagingen die kwamen kijken.

Een paar maanden later maakte HBO schrijver Philippa Coslett zijn opvolger en mocht zij de tweede helft van het eerste seizoen leiden en vormgeven. De eerste helft van het eerste seizoen, dat door Whedon gemaakt werd, ging in april van start.

Hoe was het?
Acteur Denis O'Hare vertelt nu tijdens een interview voor het eerst over het vertrek van Whedon. Hoe voelde dat voor de cast?

"We waren klaar met de opnames, gek genoeg," vertelde O'Hare. "We waren in november klaar. Dus aan de ene kant had het geen impact op ons. We lagen op schema en deden precies wat we moesten doen, namelijk terugkeren in juni en de laatste zes opnemen."

Maar iedereen wist niet zeker wat er aan de hand was. "Eerlijk gezegd wisten we niet waarom hij ging. Maar dat gezegd hebbende, lijkt Philippa Goslett de perfecte keuze. Ik denk dat er wat schrijvers blijven."

De serie werd in 2018 aangekondigd en is een historische sci-fi hybride serie die zich afspeelt in het Victoriaanse Londen en vrouwen met bovennatuurlijke krachten volgt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Armor Wars' wordt geweldig voor de Iron man-fan
Series / Nieuws

'Armor Wars' wordt geweldig voor de Iron man-fan

Marvel Studios heeft een serie in de maak voor Disney+ die tof is voor fans van Iron Man.

Don Cheadle's War Machine krijgt een eigen serie op Disney+: Armor Wars. De geruchtenmolen ging in 'overdrive' rond Robert Downey Jr. en zijn mogelijke rol in de serie. Nu blijkt zijn erfenis wel in leven te blijven, en zijn geest duidelijk rond te waren in de nieuwe serie.

Het lijkt erop dat het werk van Tony Stark in de serie in de verkeerde handen valt. En dat we op de een of andere manier een duidelijke connectie met Iron Man gaan zien.

Rolletje voor Iron Man
Tijdens een recente Q&A-sessie vertelde Disney CEO Bob Chapek over een comeback van Downey Jr. in de serie. Natuurlijk noemde hij dat niet expliciet maar hij ging er wel vrij vaag op in:

"Vertel een Marvel-fan dat we een serie hebben die eraan komt genaamd Armor Wars, met een rol voor Don Cheadle als War Machine. En dat zal waarschijnlijk genoeg zijn om iets te doen aan de jeuk die fans hebben voor meer Iron Man."

Hoewel het personage dus niet in de serie zal zitten, moge duidelijk zijn dat je je hier op moet richten als je groot fan bent van het personage. De serie begint eind dit jaar met zijn opnames. Een releasedatum is nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-fantheorie: De Timekeepers zijn de echte slechteriken
Series / Nieuws

'Loki'-fantheorie: De Timekeepers zijn de echte slechteriken

Fans van de serie Loki hebben een gave theorie over de echte schurken van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Loki laat zien hoe onze favoriete slechterik te maken krijgt met de Time Variance Authority (TVA). Die presenteert zichzelf als een goedwillende groep, maar nu lijkt het erop dat de groep misschien een beetje een slechterikengroep is.

Daarvoor vindt de site Screen Rant een hint in een advertentie die een beetje doet denken aan wat we in Marvel-serie [url1=]WandaVision[/url1] zagen. Het MCU was ooit een echt multiversum leren we in de serie. Tot de Time Keepers zich ermee gingen bemoeien en een tijdlijn bouwden die de schepping moest beschermen.

De echte schurk
Zou de TVA stiekem een slechterikenorganisatie zijn? Allereerst zijn de drie goden die almachtig zijn en de organisatie leiden nog nergens te zien. Bovendien is duidelijk dat de Infinity Stones geen betekenis hebben binnen de TVA zinloos zijn en als papiergewicht gebruikt worden.

Maar hoe is de heilige tijdlijn gemaakt? Wat als de TVA gewoon de oorlog won en besloot zijn eigen tijdlijn dominant maakte? De TVA lijkt ergens wel een doodeng regime te hanteren, en een beetje communistisch te ogen.

De theorie is dat de Time Keepers Loki dwingen iemand op te jagen die niets met hem te maken heeft. Wellicht dat de 'slechte' Loki zich daarom verschuilt in de tijdlijn. Het zou dus zomaar kunnen dat men eigenlijk een stel schurken is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen 'Atypical' krijgt een trailer
Series / Trailer

Laatste seizoen 'Atypical' krijgt een trailer

Netflix onthult eindelijk nieuwe beelden van het laatste seizoen van de serie Atypical.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het vierde en laatste seizoen van de serie Atypical. Die reeks gaat op 9 juli aanstaande van start.

De serie is bedacht door Robia Rashid, en draait om de familie Gardner en hun autistische zoon Sam. Die wil onafhankelijker zijn, wat zorgt voor een conflict met zijn moeder Elsa, die net iets te veel voor hem wil zorgen en hem daardoor nauwelijks los durft te laten.

De trailer
Op YouTube deelde Netflix de trailer voor het vierde seizoen. Die laat zien dat Sam een appartement krijgt met zijn beste vriend Zahid en nadenkt over wat hij wil doen met zijn leven na de universiteit.

Ook zien we de vriendschap die een romance is geworden tussen Casey en Izzie en de afgelopen seizoenen gegroeid is.

In het laatste seizoen verkent de serie de emotionele highs en lows terwijl de familie worstelt met belangrijke thema's in hun levens. Hieronder kan je de trailer bekijken. Vanaf 9 juli is het laatste seizoen van Atypical in zijn geheel te kijken op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Percy Jackson'-maker heeft geweldig nieuws voor je
Series / Nieuws

'Percy Jackson'-maker heeft geweldig nieuws voor je

De serie Percy Jackson gaat bijna van start met de opnames. Kom maar door!

Een behoorlijk gaaf project waar Disney+ aan werkt, heeft helemaal niets te maken met Star Wars of Marvel Studios, maar is de serie rond Percy Jackson. En die boekt nu serieuze voortgang.

Het blijkt namelijk dat de serie bijna kan gaan beginnen met zijn opnames. Schrijver Rick Riordan liet op zijn blog weten waar de serie nu staat. Hij blijkt recent naar Los Angeles gereisd te zijn en heeft goed nieuws.

Eerste seizoen van Percy Jackson
Riordan schreef het volgende op zijn blog:

"Dus, waar staan we? Als je vindt dat ik te weinig updates heb gegeven, is dat vooral omdat ik niets nieuws heb om aan te kondigen. We werken achter de schermen door en doen dat op veel fronten tegelijk. Alles gaat rustig voorwaarts. We concentreren ons nu vooral op het vinden van de perfecte regisseur voor bij ons team."

De regisseur moet onder meer beschikbaar zijn, kunnen en willen werken met jonge acteurs en iemand zijn waar mensen bij Disney blij van worden. Ook moet de ideale kandidaat het bronmateriaal rond Percy Jackson begrijpen.

Opvallend is dat de pilot al klaar ligt, die kan snel opgenomen worden: "Het pilotscript ligt er al, de samenvatting van het seizoen ziet er goed uit. Dat is een gigantische 'overwinning', en het heeft bijna vijftien maanden gekost om daar te komen." Kom maar op dus!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Killing Eve' heeft goed nieuws voor de fans
Series / Nieuws

'Killing Eve' heeft goed nieuws voor de fans

De serie Killing Eve begint met de opnames van zijn vierde seizoen. Dat wordt mooi!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Killing Eve kunnen blij zijn. Actrice Jodie Comer laat weten dat de opnames van de flink vertraagde serie eindelijk beginnen.

Comer was op de rode loper van de BAFTA's te vinden afgelopen week. De actrice werd door Tom Allen gevraagd wanneer de opnames van de serie weer verder zouden gaan. En daar had de actrice - die als de dodelijke Villanelle te zien is, een duidelijk antwoord op: morgen". Dat betekent dat de camera's nu al rollen!

Killing Eve seizoen 4
Het vierde seizoen van Killing Eve kreeg begin vorig jaar groen licht. Dat was eigenlijk ook wel een zekerheidje, aangezien de serie voortdurend goed ontvangen werd door zowel critici als het brede publiek.

Maar net als bij zo'n beetje elke andere serie, kwamen ook de opnames van Killing Eve stil te liggen als gevolg van het coronavirus. Daardoor moesten fans stukken langer wachten dan de bedoeling was van de BBC op de nieuwe reeks.

Dat lange wachten is straks voorbij, want de serie wordt nu dus opgenomen. Na het vierde seizoen is het trouwens voorbij, al komt men daarna met een hele rits spin-offs.

Comer vertelde over het nieuwe seizoen dat de opnames morgen beginnen. "Ik heb alvast mijn taxi besteld en ga geen kater hebben. Ik ga goed opletten."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ahsoka'-serie brengt interessant personage terug
Series / Nieuws

'Ahsoka'-serie brengt interessant personage terug

De Star Wars-serie Ahsoka krijgt mogelijk een wel heel interessant personage uit de franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is niet heel verrassend gezien hun gedeelde geschiedenis in de franchise, maar het gerucht gaat dat Lucasfilm zoekt naar een castlid voor de rol van Barriss Offee in Star Wars-serie Ahsoka.

De site The Illuminerdi meldt dat de voormalig Jedi en voormalig nauwe bondgenoot van Ahsoka Tano terugkeert in de serie. Lucasfilm zou op zoek zijn naar een Aziatische actrice voor de rol. Offee werd in de film Attack of the Clones gespeeld door Nalini Krishan.

Wie is ze?
Barriss trainde in de franchise als Padawan met Ahsoka en werd uiteindelijk een Jedi Knight. Maar uiteindelijk raakte ze gedesillusioneerd met de Jedi Order en verraadde ze haar vriendin door haar te framen voor het bombardement op de Jedi Temple.

Toen we haar voor het laatst zagen, werd ze afgevoerd voor de aanval. Haar lot was onduidelijk, maar het gerucht gaat dat het personage uiteindelijk een Inquisitor voor het Keizerrijk werd.

Ashoka heeft al een synopsis: Ahsoka Tano jaagt op de kwaadaardige Grand Admiral Thrawn, in de hoop dat het haar zal helpen om Ezra Bridger, de jonge Jedi die samen met Thrawn verdween te vinden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De meeste Disney+-leden zeggen hun abonnement op als deze serie verdwijnt
Series / Nieuws

De meeste Disney+-leden zeggen hun abonnement op als deze serie verdwijnt

Disney+ zou heel wat abonnees kunnen verliezen als men The Mandalorian annuleert.

Het lijkt erop dat Disney+ heel erg afhankelijk is van de serie The Mandalorian voor zijn succes. De streamingdienst mag dan wel meer dan 100 miljoen abonnees hebben, bijna de helft zegt z'n abonnement op te zeggen als de Star Wars-serie ermee stopt.

Disney+ lanceerde The Mandalorian als zijn eerste live-action serie en eerste echte Original. Met groot succes, zo erg dat de serie niet mag stoppen wat heel wat mensen betreft.

Abonnement opzeggen
De site Looper deed een onderzoek en vroeg wanneer Disney+-abonnees op zullen stappen. Het blijkt dat de meeste mensen het niet zien zitten als de avonturen van Din Djarin, het personage van Pedro Pascal, stoppen.

Maar liefst 49,53 procent van de respondenten liet namelijk weten hun abonnement niets meer waard te vinden als de serie stopt. Ze zeggen zelfs hun abonnement op in dat geval.

Daarmee is het meteen goed nieuws voor Disney+, omdat de streamingdienst flink wat nieuwe series in de franchise maakt. Zo ook Ahsoka en The Book of Boba Fett, die beiden expliciet gekoppeld worden aan de serie The Mandalorian. Voorlopig zit het dus wel goed.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.