'Armor Wars' wordt geweldig voor de Iron man-fan

Marvel Studios heeft een serie in de maak voor Disney+ die tof is voor fans van Iron Man.

Jim Pedd, 16 juni 2021 09:48

Don Cheadle's War Machine krijgt een eigen serie op Disney+: Armor Wars. De geruchtenmolen ging in 'overdrive' rond Robert Downey Jr. en zijn mogelijke rol in de serie. Nu blijkt zijn erfenis wel in leven te blijven, en zijn geest duidelijk rond te waren in de nieuwe serie.
Het lijkt erop dat het werk van Tony Stark in de serie in de verkeerde handen valt. En dat we op de een of andere manier een duidelijke connectie met Iron Man gaan zien.

Rolletje voor Iron Man
Tijdens een recente Q&A-sessie vertelde Disney CEO Bob Chapek over een comeback van Downey Jr. in de serie. Natuurlijk noemde hij dat niet expliciet maar hij ging er wel vrij vaag op in:

"Vertel een Marvel-fan dat we een serie hebben die eraan komt genaamd Armor Wars, met een rol voor Don Cheadle als War Machine. En dat zal waarschijnlijk genoeg zijn om iets te doen aan de jeuk die fans hebben voor meer Iron Man."

Hoewel het personage dus niet in de serie zal zitten, moge duidelijk zijn dat je je hier op moet richten als je groot fan bent van het personage. De serie begint eind dit jaar met zijn opnames. Een releasedatum is nog niet bekend.
Bron: The Direct

Lees meer over: Marvel Studios, Disney Plus, Armor Wars, Iron Man

Populair nieuws