Vince Gilligans 'Battle Creek' krijgt premièredatum

Battle Creek krijgt premièredatum

Over twee moeilijke detectives die de straten van Battle Creek schoon moeten vegen.

Jim Pedd, 8 december 2014 om 10:11

Vince Gilligan kennen we vooral als bedenker van de zeer populaire en kritisch goed beoordeelde serie Breaking Bad. Volgend jaar gaat er een nieuwe serie van de beste man uitkomen: Battle Creek. CBS heeft nu de premièredatum van de serie bekend gemaakt.
Battle Creek is vanaf zondag 1 maart wekelijks in de Verenigde Staten te zien. Centraal staan de personages van Josh Duhamel en Dean Winters. Zij spelen twee detectives die echt niet bij elkaar passen en een compleet andere kijk hebben op de wereld en het oplossen van misdrijven. Toch moeten ze samenwerken en proberen de straten van de harde stad Battle Creek schoon te vegen.

De premièreaflevering van de serie is geregisseerd door niemand minder dan Bryan Singer en als showrunner is House-bedenker David Shore aangetrokken. Er is al een volledig eerste seizoen besteld, maar we weten nog niet hoeveel afleveringen dat gaat tellen.


Bron: Zap2It

Lees meer over: Battle Creek, vince gilligan, breaking bad, josh duhamel, dean winters, house, david shore, bryan singer, premiere, datum, cbs

Informatie over de serie: Battle Creek

Populair nieuws