search
Cast voorgesteld van Nederlandse Netflix-serie 'Dirty Lines'
Series / Nieuws

Cast voorgesteld van Nederlandse Netflix-serie 'Dirty Lines'

De cast van de serie bestaat uit tal van bekende Nederlandse acteurs en actrices...

Geoffrey Ketels
Het was al even bekend dat er een nieuwe Nederlandse Netflix-serie zou verschijnen genaamd Dirty Lines. Nu is er echter meer bekend gemaakt over de cast van de reeks.

De serie Dirty Lines zal zich afspelen in het Amsterdam van de jaren '80. In die tijd kiest een gezin ervoor om 's werelds eerste telefoonsekslijn op te starten. Al snel wordt echter duidelijk dat het opzetten en vooral in stand houden van een dergelijke lijn niet zo voor de hand liggend is. Dit niet in het minst omdat ze al snel gaan twijfelen over hun eigen seksuele verlangens.

Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit zes afleveringen. Het is Pieter Bart Korthuis, eerder ook al betrokken bij het project Penoza die is aangesteld als schrijver.

Mooie cast
Inmiddels weten we dus ook wat meer over de cast die we kunnen verwachten voor deze reeks. In eerste instantie is er Joy Delima die ook te zien is in Flikken Rotterdam. Daarnaast hebben ook Minne Koole evenals Chris Peters een hoofdrol toegekend gekregen.

Andere namen die we aantreffen in de cast zijn onder meer Charlie Chan Dagelet evenals Abbey Hoes en Benja Bruijning.

Wanneer de serie precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat, dat ergens in het komende jaar zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen