search

Ons nieuws van zaterdag 19 juni 2021

'Star Wars: The Bad Batch' blijkt wel heel gruwelijk
Series / Nieuws

'Star Wars: The Bad Batch' blijkt wel heel gruwelijk

De serie Star Wars: The Bad Batch onthult iets erg gruwelijks over de klonen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars: The Bad Batch geeft steeds meer inzicht in het universum van Lucasfilm. Een behoorlijk interessante en ergens ook wel pijnlijke onthulling, draait om de manier waarop de kloontroepen Order 66 beleefden.

Palpatine gaf dat bevel uit om de Jedi uit te moorden, wat massaal en overal gedaan werd door de klonen. Nu blijkt dat zij dat zeker niet vrijwillig deden en bewust meemaakten.

Gruwelijke wending
Palpatine plaatste een chip in het brein van alle klonen. Die chip werd gebruikt om hen te dwingen Order 66 uit te voeren, waarmee de Jedi massaal vermoord werden door hun eigen troepen.

Star Wars: The Bad Batch laat zien hoe een kloon dat ervaren moet hebben. Terwijl de Bad Batch probeert de chip van Wrecker uit z'n brein te halen, schakelt die ineens in en probeert hij zijn vrienden te vermoorden. Nadat ze dat voorkomen hadden en hij weer bij zinnen was, gaf hij toe volledig bewust te zijn geweest van wat hij deed.

Maar: hij kon zijn lichaam niet stoppen. Dat betekent dus dat de klonen die Jedi doodden, dat ook wisten. Aangezien zij vaak bevriend waren met de Jedi, was dat bepaald niet eenvoudig en moet dat een grote impact hebben gehad.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Sandman'-schurk doet je versteld staan
Series / Nieuws

Deze 'The Sandman'-schurk doet je versteld staan

De schurk van The Sandman op Netflix wordt nog best bijzonder eigenlijk.

Neil Gaiman's The Sandman wordt gezien als een van de beste comics die er maar zijn. Het universum is eindeloos fascinerend en gigantisch. Gaiman voegde al vroeg connecties toe met DC Comics, waaronder bekende helden en schurken.

Een van de schurken die we via de comics te zien kregen, is Doctor Destiny. Hij zit in de Netflix-serie horen we nu.

The Sandman van Netflix
Het eerste seizoen van de serie verfilmt de comics Preludes en Nocturnes, de eerste reeks. Morpheus zit dan zo'n zeventig jaar gevangen door toedoen van een magiër die de dood wil kunnen beheersen.

Hoewel Doctor Destiny geen enorme rol heeft in de comics, lijkt hij wel te zitten in de serie die Netflix maakt op basis van de comic van Gaiman.

Dat nieuws werd bekend gemaakt door Gaiman zelf, die meldde dat aflevering 5 24 Hours, de verhaallijn rond John Dee (ofwel Doctor Destiny) verfilmt. Hij gaat naar een wegrestaurant, waar hij afgesproken heeft met Morpheus. Terwijl hij wacht, gebruikt hij de Dream Stone om mensen onderdeel te maken van zijn gruwelijke spelletjes.

De rol wordt gespeeld door David Thewlis.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer van 'Lupin' zien? Check dan deze serie op Netflix
Series / Streaming-diensten

Meer van 'Lupin' zien? Check dan deze serie op Netflix

Helaas zijn er maar vijf afleveringen toegevoegd van Lupin. En dus snappen we het wel als je op zoek bent naar meer.

Lupin kreeg twee weken geleden een nieuw seizoen. Er werden vijf nieuwe afleveringen toegevoegd. Helaas ben je daar vrij snel doorheen; een goed weekend bingen en je zit er alweer doorheen. En dus tippen we je vandaag een toffe serie die je kan kijken als je zoekt naar iets soortgelijks.

Een toffe serie die je kan overwegen als je zin hebt in meer Lupin, is de Colombiaanse serie El Robo del Siglo, vrij vertaald als De Overval van de Eeuw.

Waar gaat 't over?
El Robo del Siglo is een ongelofelijk en waargebeurd verhaal. We zien de grootste bankoverval in de geschiedenis van Colombia. Eigenlijk hadden we al jaren verwacht hier iets van te zien.

Gelukkig had Netflix het budget om die serie gewoon te maken. We volgen in de miniserie de crew van een bijzonder ambitieuze overval die in 1994 gepleegd werd.

In de serie beleven we de gebeurtenissen vanuit het perspectief van Robert 'Chayo' Lozano. Met zes afleveringen is het fijn om zo'n perspectief te hebben en te zien hoe zich alles afspeelde.

De ontvangst
De serie werd goed ontvangen. Kijken we naar de IMDb, zien we dat de serie een gemiddelde rating van 7,2 heeft. Een pareltje dus, dat zeker het kijken waard is! Hieronder kan je de trailer bekijken:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Raakt 'Star Trek: Discovery' dit fantastische personage kwijt?
Series / Nieuws

Raakt 'Star Trek: Discovery' dit fantastische personage kwijt?

Moet Star Trek: Discovery het mogelijk doen zonder Tig Notaro in de toekomst?

Komiek en actrice Tig Notaro beleeft mooie tijden in haar carrière. Zo stal ze de spotlight in Star Trek: Discovery en had ze een grote rol in de film Army of the Dead. Maar gaat haar succes in Hollywood de rol in Discovery onder druk zetten?

Tot nu toe was Notaro in tien afleveringen van Star Trek: Discovery te zien. Vijf in het tweede seizoen en vijf in het derde. Tegenover Metro Weekly gaf ze aan verrast te zijn dat ze nog altijd de rol heeft, en verzekert ze ons dat ze tot het einde mag blijven.

Nog lang doorgaan
"Ik dacht echt dat ik hooguit een of twee afleveringen zou krijgen," aldus Notaro. "Maar dit werd wel iets groters. Alex [Kurtzman] zei: 'We gaan je zoveel gebruiken als we maar kunnen'."

"Ik hoor mensen echt continu zeggen: 'ze gebruiken je niet genoeg', of 'waarom gebruiken ze je niet meer?' En het is een beetje... nou ja, je weet dat ik een stand-up carrière heb en een miljoen andere dingen doe. Ik doe zoveel ik maar kan voor Star Trek, maar heb niet de tijd. Maar Alex heeft al gezegd dat ze mij nooit gaan doden."

Voorlopig kunnen we dus haar aanwezigheid blijven verwachten in de serie. Op dit moment bevindt men zich tegen het laatste deel van de opnames in Toronto van het vierde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast voorgesteld van Nederlandse Netflix-serie 'Dirty Lines'
Series / Nieuws

Cast voorgesteld van Nederlandse Netflix-serie 'Dirty Lines'

De cast van de serie bestaat uit tal van bekende Nederlandse acteurs en actrices...

Geoffrey Ketels
Het was al even bekend dat er een nieuwe Nederlandse Netflix-serie zou verschijnen genaamd Dirty Lines. Nu is er echter meer bekend gemaakt over de cast van de reeks.

De serie Dirty Lines zal zich afspelen in het Amsterdam van de jaren '80. In die tijd kiest een gezin ervoor om 's werelds eerste telefoonsekslijn op te starten. Al snel wordt echter duidelijk dat het opzetten en vooral in stand houden van een dergelijke lijn niet zo voor de hand liggend is. Dit niet in het minst omdat ze al snel gaan twijfelen over hun eigen seksuele verlangens.

Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit zes afleveringen. Het is Pieter Bart Korthuis, eerder ook al betrokken bij het project Penoza die is aangesteld als schrijver.

Mooie cast
Inmiddels weten we dus ook wat meer over de cast die we kunnen verwachten voor deze reeks. In eerste instantie is er Joy Delima die ook te zien is in Flikken Rotterdam. Daarnaast hebben ook Minne Koole evenals Chris Peters een hoofdrol toegekend gekregen.

Andere namen die we aantreffen in de cast zijn onder meer Charlie Chan Dagelet evenals Abbey Hoes en Benja Bruijning.

Wanneer de serie precies zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Wel weten we dat, dat ergens in het komende jaar zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-actrice was helemaal uitgeput door haar serie 'The Queen's Gambit'
Series / Nieuws

Netflix-actrice was helemaal uitgeput door haar serie 'The Queen's Gambit'

Nog voor de opnames van de serie The Queen's Gambit van Netflix, was ze kapot.

Actrice Anya Taylor-Joy vertelt tijdens een interview dat ze helemaal uitgeput was toen ze begon met de opnames van The Queen's Gambit. De actrice maakte haar debuut in de film The Witch, en was meteen populair.

De afgelopen jaren wist ze onder meer rollen te scoren in New Mutants en de aankomende film Last Night in Soho van Edgar Wright. Maar al dat werk gaat je duidelijk niet in de koude kleren zitten.

Helemaal uitgeput
Tijdens een interview met Variety, legde Anya Taylor-Joy uit dat ze helemaal kapot was.

"Ik ging in bed dood, en toen maakte ik Edgar Wrights film Last Night in Soho nog. En toen die klaar was, vloog ik naar Berlijn en begonnen we met The Queen's Gambit. Het was heel veel."

"Er zijn bepaalde personages die het makkelijk maken een rol te spelen. Dan voelt het bijna alsof je een rol wel moet spelen. Je wordt wakker en denkt: wat doe ik in godsnaam. Ik ben zo moe, kan niet eens zinnen bedenken voor mijzelf. Maar er is iets waardoor je wil opstaan en je het gevoel hebt dat je iets aan het doen bent."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game Of Thrones'-actrice snapt de haat van fans voor het einde wel
Series / Nieuws

'Game Of Thrones'-actrice snapt de haat van fans voor het einde wel

Emilia Clarke snapt ergens wel waarom niet iedereen blij is met het einde van Game Of Thrones.

Het is nu twee jaar geleden dat Game Of Thrones tot een einde kwam met een onbevredigend einde. Heel wat mensen zitten daar nog mee, wat niet zo heel vreemd is aangezien ze een klein decennium moesten wachten op dat einde.

Actrice Emilia Clarke, die we al die jaren konden zien als Daenerys Targaryen, snapt wel waarom niet iedereen even blij was met het einde.

Niet blij zijn
Clarke speelde acht seizoenen lang de rol van Daenerys. Zij begon ooit als een nobele dame, die ineens veranderde in een doodenge dictator die massaal mensen levend verbrandde. En dat niet iedereen het okay vindt, begrijpt ze wel.

"Ik begrijp waarom mensen boos waren. Ik begrijp het helemaal. Maar als acteur, kan je het personage waar je bloed, zweet en tranen in hebt zitten en dat een decennium lang, geen recht aan doen als je er niet okay mee bent. Begrijp je wat ik bedoel?" begon Clarke.

"Je moet ten tonele verschijnen. Je moet verschijnen en... waarom? Nou, je doet het voor jezelf en je doet het voor haar, voor de serie en voor het verhaal. Ik ben een acteur en als ik een verhaal krijg moet ik dat vertellen. Ik heb een zekere autonomie over de manier waarop het op beeld komt, maar de editor besluit hoe het eruit ziet en de schrijver besluit wat ik zeg, dus je moet naar de set gaan en dat zeggen wat je moet zeggen en dat zo eerlijk doen als je maar kan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-acteur onthult echte reden waarom hij niet in de 50ste verjaardagsaflevering zat
Series / Nieuws

'Doctor Who'-acteur onthult echte reden waarom hij niet in de 50ste verjaardagsaflevering zat

Acteur Christopher Eccleston onthult waarom hij uiteindelijk niet tekende voor de special van Doctor Who.

Waarom was acteur Christopher Eccleston niet te zien in de speciale aflevering die gemaakt werd voor de bijzondere vijftigste verjaardag van Doctor Who? De acteur vertelt daar in meer detail over dan ooit tevoren.

Eccleston was de acteur die in 2005 hielp Doctor Who opnieuw te lanceren, na enige jaren van de buis. Maar al na een enkel seizoen vertrok hij na conflicten met de productiecrew en met de BBC. Gelukkig is hij nu terug in een audio-avontuur en staat daarmee hopelijk de deur open voor meer.

Waarom geen special?
De speciale aflevering The Day of the Doctor was behoorlijk bijzonder. We zaten de Elfde en Tiende Doctor, en zelfs een flits van de Twaalfde. Ook kregen we de War Doctor te zien.

Maar Eccleston onthulde dat hij niet te zien was in die speciale aflevering wegens problemen met de BBC. Hij vond het script niet goed genoeg.

"Voor mijn gevoel zag je Matt, Dave en mijzelf min of meer alleen maar leunen op het feit dat we Doctors waren. Persoonlijk had ik niet het gevoel dat het verhaal goed genoeg was. Dus ik keek ernaar en dacht: als dit de enige manier is om terug te keren, dan was het dat niet voor mij. En er waren andere factoren, politieke factoren."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' neemt interessante wending
Series / Nieuws

'The Witcher' neemt interessante wending

Netflix geeft de serie The Witcher een gave wending via de film The Witcher: Nightmare Of The Wolf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher neemt een interessante wending als we straks de anime-film The Witcher: Nightmare Of The Wolf gezien hebben. Die film legt namelijk iets uit rond de leermeester van Geralt of Rivia, dat weer direct van invloed zal zijn op de serie.

In de anime leren we over het verleden van Vesemir, de leermeester van Geralt. Volgens showrunner Lauren Schmidt Hissrich zal de film ons leren waarom Vesemir zo'n moeilijke vent is en dat leert ons ook waarom hij zo'n betrouwbare mentor is voor zowel Geralt als Ciri.

Een familie
"Families zijn multigenerationeel," aldus Hissrich. "De dingen die ik mijn kinderen leer, heb ik geleerd van de generatie voor mij. Als we Geralt ontmoeten in The Witcher, is hij volwassen, 100 jaar oud en leeft hij al tijden op zichzelf. maar je vraagt je ook af hoe de dingen die hij doet van invloed gaan zijn op wat hij Ciri zal leren."

Het verhaal laat een uitdaging zien voor Vesemir die zich over het volledige Continent afspeelt. Hij moet een keuze maken die invloed gaat hebben op alles en iedereen en dat is bepaald geen gemakkelijke ontwikkeling.

The Witcher: Nightmare Of The Wolf moet dit jaar nog uitkomen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 gave series op Netflix met een compleet nieuwe seizoen
Series / Featured

3 gave series op Netflix met een compleet nieuwe seizoen

Deze series kregen recent een nieuwe seizoen toegevoegd op de streamingdienst.

Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor series met nieuwe seizoenen die sinds kort op Netflix staan.

The Kominsky Method | Seizoen 3

Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden. Met de groten namen Michael Douglas, Alan Arkin en Sarah Baker.



Lupin | Seizoen 2

Na het eerste seizoen van eerder dit jaar is er nu deel twee van deze franse misdaadkomedie. Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop (Omar Sy) zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.



Workin' Moms | Seizoen 5

Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto. In de komedie zie je onder meer Catherine Reitman, Dani Kind, Juno Rinaldi en Jessalyn Wanlim.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De 5 grootste WTF-momenten uit 'Lucifer'
Series / Video/clip/featurette

De 5 grootste WTF-momenten uit 'Lucifer'

Er staan nu vijf seizoenen van Lucifer op de streamingdienst Netflix. Tijd voor wat krankzinnige momenten.

De serie Lucifer werd na drie seizoenen gecanceld door de zender Fox, maar groeide weer uit tot een succes op Netflix toen de streamingdienst de serie overnam. Recent verscheen het tweede deel van seizoen vijf op Netflix.

En in de serie zijn al heel wat (te) gekke momenten voorbij gekomen rond Tom Ellis' Lucifer Morningstar of een van de andere figuren in de serie gebaseerd op de strip The Sandman van DC Comics' Vertigo imprint.

WTF-momenten uit Lucifer
Hieronder een WTF-video van Netflix. De omschrijving op Netflix: "Lucifer zit vol liefde, dood en muzikale nummers. Hier zijn de top 5 van meest krankzinnige momenten in alle 5 seizoenen. Lucifer Seizoen 5 Deel B is nu te zien op Netflix."

Check de vijf seizoenen op Netflix. Later verschijnt nog een zesde en laatste seizoen met tien afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkend: Netflix verliest een van zijn grootste series
Series / Nieuws

Schokkend: Netflix verliest een van zijn grootste series

De serie Sherlock is straks niet meer te streamen op Netflix. Dat hadden we niet verwacht.

Netflix verliest de streamingrechten op een van de betere series van de BBC: Sherlock. Vanaf 14 juli is de serie niet meer terug te vinden op de streamingdienst.

Dat is slecht nieuws, want Sherlock staat tussen de beste series die Netflix in zijn aanbod heeft. Als je fan bent en niet wil wachten tot je weet aan welke streamingdienst de rechten nu verkocht zijn, moet je dus snel kijken.

Sherlock-serie
De serie Sherlock was uiterst populair en kreeg uiteindelijk dertien afleveringen van elk anderhalf uur. Acteurs Benedict Cumberbatch en Martin Freeman spelen de hoofdrollen van Sherlock Holmes en dr. John Watson.

De serie werd ontwikkeld door Steven Moffat en Mark Gatiss en maakte de twee zo populair, dat ze er eigenlijk geen tijd meer voor hadden. Daarom ook dat het vierde seizoen in 2017 te zien was en we sindsdien geen nieuwe aflevering meer hebben gekregen.

Het gerucht gaat nog altijd dat Sherlock een vijfde seizoen krijgt, maar voorlopig zijn daar geen details over bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Marvel in de fout met de serie 'Ms. Marvel'?
Series / Foto's

Gaat Marvel in de fout met de serie 'Ms. Marvel'?

Nieuwe setfoto's van de nieuwe heldin in het Marvel Cinematic Universe.

Als Loki eenmaal is afgerond dan krijgen we waarschijnlijk in augustus de animatieserie What If...? te zien. Daarna is het alweer tijd voor de vierde live action-serie van Disney+ in het Marvel Cinematic Universe. En dat is Ms. Marvel.

De afgelopen periode kregen we al wat beelden vanaf de set te zien en ook regelmatig van het titelpersonage van de jonge actrice Iman Vellani. Nu hebben weer een aantal setfoto's en die zetten misschien toch wat vraagtekens.

Kostuum van Ms. Marvel
Op de nieuwe setfoto's krijgen we weer een blik op het kostuum van het personage Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel, de jonge heldin die enorm opkijkt naar Captain Marvel en de Avengers, totdat blijkt dat ze zelf ook superkrachten heeft.

Het lijkt er verdacht veel op dat de serie meer gericht is op een jonger publiek dan gemiddeld het geval in bij het MCU. Maar het zal afwachten worden wat Marvel Studios dit keer voor ons in petto heeft. Er zijn ook rollen voor Saagar Shaikh, Aramis Knight, Matt Lintz, Zenobia Shroff en Mohan Kapur.

Foto verwijderd


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill in actie in beelden 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Henry Cavill in actie in beelden 'The Witcher' seizoen 2

Nieuwe beelden uit het nieuwe seizoen van de successerie The Witcher van Netflix.

Al geruime tijd worden de fans van The Witcher lekker gemaakt voor het tweede seizoen dat nog dit jaar op Netflix moet verschijnen. Waarschijnlijk duikt volgende maand de eerste trailer op en mogelijk ook de verschijningsdatum.

Tot die tijd zullen we nog wel wat korte teasers krijgen. Nu hebben we een snelle video met Henry Cavill als Geralt of Rivia, de magisch verbeterde monster-jager die bekend staat als een "Witcher".

Teaser met Geralt
Hieronder zie je de beelden die op Twitter worden ingeluid met de tekst "Wat heeft het lot in petto voor Geralt of Rivia in seizoen 2? Hier is een aanwijzing."

Het eerste seizoen van The Witcher vind je uiteraard gewoon op Netflix. Na het tweede seizoen krijgen we waarschijnlijk snel de spin-off prequelserie The Witcher: Blood Origin te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is deze 'Game of Thrones'-ster te zien in een 'Star Wars'-serie van Disney+?
Series / Nieuws

Is deze 'Game of Thrones'-ster te zien in een 'Star Wars'-serie van Disney+?

Heeft Emilia Clarke getekend om weer de rol van Qi'Ra te spelen in Star Wars?

Actrice Emilia Clarke zegt dat ze niet benaderd is om de rol van Qi'ra te spelen in Star Wars-serie Lando. De serie is een spin-off van Solo: A Star Wars Story, waarin we Han Solo zien en leren hoe hij Chewbacca en Lando Calrissian leert kennen.

Voordat hij zich aan een leven als smokkelaar wendde, leefde Han een leven op de straten van Corellia met geliefde Qi'ra. Maar hij verlaat de planeet om haar drie jaar later weer te ontmoeten. De rol van het personage werd gespeeld door Clarke.

Geen terugkeer?
Hoewel heel wat fans hoopten dat Solo een vervolg zou krijgen, lijkt het er niet op dat dit gaat gebeuren. In zekere zin zet Lando het verhaal wel voort.

Zo bezien is er ook ruimte voor Clarke in de serie, maar tijdens een aflevering van de Happy Sad Confused podcast, vertelt Clarke dat ze niet gevraagd is om weer in de huid van Qi'ra te kruipen.

"Ik heb niets gehoord. Absoluut niets. Maar een serie rond Lando klinkt echt enorm logisch, geef die man zijn eigen show! Ja!"

Nu maar hopen dat de serie er ook echt komt, met hoofdrol voor Donald Glover!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar: Doodsbedreigingen voor hoofdrolspeler Disney+-serie
Series / Nieuws

Bizar: Doodsbedreigingen voor hoofdrolspeler Disney+-serie

Een van de hoofdrolspelers van Love, Victor is met de dood bedreigd.

Soms gaan fans wel heel ver in hun haat voor bepaalde punten bij films en series. Zo blijkt hoofdrolspeler Michael Cimino, die te zien is in Love, Victor, met de dood bedreigd te zijn.

De acteur speelt de hoofdrol in de serie, die kijkt naar de hoofdpersoon die zijn seksualiteit ontdekt en worstelt met problemen thuis. De casting van Cimino in de hoofdrol was voor de gemeenschap moeilijk, omdat hij een acteur is die zichzelf als heteroseksueel identificeert.

Met de dood bedreigd
"Ik heb zeker nogal wat kritiek gekregen vanuit de LHBT-gemeenschap omdat ik die rol speel," aldus Cimino. "Ik ben met de dood bedreigd, wat verschrikkelijk is. Maar ik vind de serie heel belangrijk. De boodschappen van haat, nou ja daarvan wist ik dat ze zouden komen, hoe goed ik het ook zou doen."

"Maar er zijn wat hetero acteurs die homoseksuele personages spelen, die het ook doen om hun steun te laten zien en LHBT-rechten promoten als ze het over een project hebben. En als ze dan een jaar later klaar zijn, vergeten ze het. Dat is niet hoe je een bondgenoot moet zijn. Ik heb voor deze serie getekend omdat ik het echt goed wil doen."

Die doodsbedreigingen zijn dus behoorlijk bizar en kunnen natuurlijk niet, vooral niet met een acteur van slechts 21.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' wordt nog onverwachter in seizoen 7
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' wordt nog onverwachter in seizoen 7

De serie Fear the Walking Dead gaat richting een vrij bijzonder zevende seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat staat Morgan Jones te wachten in het aankomende zevende seizoen van Fear the Walking Dead? Daar gaat acteur Lennie James tijdens een nieuw interview op in.

Morgan overleefde samen met Grace een kernramp, en zorgt voor baby Morgan, de dochter van Isaac en Rachel die naar Morgan vernoemd is. Het koppel moet nu omgaan met de dood van Morgans beste vriend John Dorie en het baby'tje Athena van Grace.

En nu?
Volgens James gaat de dood van Athena "groot effect hebben op Morgan. Ik kan je zeggen dat het zich zal manifesteren in ongewone en onverwachte manieren. Het gaat de keuzes die hij maakt en de acties die hij neemt veranderen."

Tegelijk zal hij ook moeten zien te overleven in een Texas dat voor een groot deel opgeblazen is door de schurk Teddy.

"Ik denk dat hij meer dan ooit verloren is en verblijft in een gebied waar hij de controle niet over heeft. Er is nu letterlijk geen plek waar hij naartoe kan vluchten. Ik denk dat hij altijd niet helemaal wist wat hij moest doen." Maar nu is het anders. "Hij had altijd een beetje zijn eigen gevoel van wat hij wilde en wat hij nodig had. Maar nu heeft hij geen idee hoe hij kan overleven en voor die baby kan zorgen samen met Grace."

Dat wordt dus een behoorlijk uitdagend nieuw seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre nieuwe afbeelding 'Rick & Morty' seizoen 5
Series / Nieuws

Bizarre nieuwe afbeelding 'Rick & Morty' seizoen 5

Beth lijkt in een nogal benarde situatie te komen zitten in het nieuwe seizoen.

Via het officiële Twitter-account van Rick and Morty is een bizarre afbeelding van Beth in seizoen 5 van de animatieserie vrijgegeven. Je kunt de afbeelding hieronder bekijken.

Het nieuwste seizoen van Rick and Morty komt zeer binnenkort uit, dus we krijgen steeds meer te zien van wat we kunnen verwachten. Voor Beth belooft het nieuwe seizoen in elk geval niet veel goeds!

In de co-creatie van Dan Harmon en ster Justin Roiland zien we hoe een gestoorde wetenschapper terugkeert naar zijn dochter en familie. Zijn nietsvermoedende kleinzoon wordt door zijn opa op sleeptouw genomen tijdens allerhande bizarre intergalactische avonturen.

Populaire animatie
Roiland verzorgt in de serie de stem van de twee hoofdpersonages. Ook horen we Spencer Grammer als Morty's zus Summer, Sarah Chalke als Morty's moeder en Ricks dochter Beth en Chris Parnell als Morty's vader Jerry.

Sinds het eerste seizoen uit 2013 is Rick and Morty wereldwijd een van de populairste animatieseries. De serie krijgt aan de lopende band lovende recensies en won twee Emmy's.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft 'Loki' stiekem een hele gave acteur?
Series / Nieuws

Heeft 'Loki' stiekem een hele gave acteur?

Acteur Jonathan Majors geeft antwoord op de geruchten rond zijn verschijning in Loki.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Jonathan Majors is een ster die snel in opkomst is. Hij werkte onder meer mee aan Da 5 Bloods van Netflix en zit straks zeer prominent in Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

In die film speelt Majors de rol van de legendarische comic-schurk Kang the Conquerer. Hij is een intergalactische entiteit die door de tijd reist en het potentieel heeft het multiversum in heel het MCU te verpesten.

Lange schiedenis
Kang heeft in de comics een duidelijke connectie met Ravonna Renslayer, het personage van Gugu Mbatha-Raw in Loki. Zij weet ook meer dan ze zegt en het gerucht gaat al een tijdje dat Kang te zien is in deze serie van Disney+.

Tijdens een nieuw interview werd Majors gevraagd of dit inderdaad het geval is. Daar had hij een duidelijk antwoord op: "Ik heb geen idee waar je het over hebt."

Hoewel dat een antwoord is dat op zichzelf heel veel zou moeten zeggen, hebben we het natuurlijk over de Marvel-franchise. Dat betekent dat niets zeker is, tot we alles gezien hebben.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Sex Education' krijgt een heel speciaal derde seizoen
Series / Nieuws

'Sex Education' krijgt een heel speciaal derde seizoen

De Netflix-hit Sex Education doet het anders dan eerst met zijn derde seizoen.

Sex Education was een grote hit op Netflix toen de serie in 2019 gelanceerd werd. Het eerste seizoen trok meer dan 40 miljoen kijkers en het tweede werd ook goed bekeken. En dus gaf Netflix in april groen licht voor nog een seizoen.

Acteur Ncuti Gatwa teaset nu dat we iets "heel speciaals" kunnen verwachten van het derde seizoen. Hij speelt de rol van Eric Effiong in de serie, een fanfavoriet personage.

Bijzondere reis
Via Eric zien kijkers een bijzondere reis, vooral omdat het personage gebruikt wordt om relevante verhalen rond ras en seksualiteit te verkennen. Dat uitgangspunt wordt voortgezet met de nieuwe reeks.

"Ik kan er niet al te veel over vertellen," begon Nucti. "Dit seizoen keert Eric meer terug naar zijn cultuur en ik vind die momenten echt heel speciaal. Je ziet een set waarin de meeste mensen zwart zijn. En het was heel, heel erg krachtig en liet echt Eric's cultuur en zijn familie zien. Dat zijn altijd heel bijzondere momenten."

Het voelt voor Gatwa "goed" om een personage te spelen met zo'n culturele achtergrond. Laten we hopen dat hij dat nog lang kan doen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' onthult een bizarre nieuwe zombie
Series / Foto's

'Fear the Walking Dead' onthult een bizarre nieuwe zombie

De kernramp aan het einde van Fear the Walking Dead heeft grote gevolgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We krijgen verrassend genoeg nu al een blik op Fear the Walking Dead. Het zevende seizoen van de serie laat een van zijn zombies zien.

Fear the Walking Dead duikt straks in een kernramp. Teddy wist te slagen in zijn plan om maar liefst tien kernbommen te laten ontploffen in Texas. De staat werd daarmee de plek waar een heleboel mensen die de zombies wisten te overleven, stierven.

Gruwelijke nieuwe zombies
Eerder hoorden we al van een van de showrunners, Ian Goldberg, dat dit seizoen bizarre nieuwe zombies zou tonen. Precies daarvan krijgen we er nu eentje te zien.



"In basis hebben we dit gebied van Texas opgeblazen en dat brengt een totaal nieuwe realiteit met zich mee die onze personages moeten zien te overleven," vertelde Goldberg. Wat hem betreft zijn ze daar wel klaar voor: "we hebben hen enorm zien groeien de afgelopen zes seizoenen."

Maar het leven is zeker niet meer hetzelfde voor Morgan, Grace en hun geadopteerde dochter. Ze overleefden wel de ontploffingen, maar nu nog de rest. "Deze nieuwe wereld is verwoest, ze moeten dealen met de fallout van de kernexplosies, as, lucht die je niet kan ademen, verwoeste gebouwen en gelimiteerde hulpbronnen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde een hele gave serie toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde een hele gave serie toe

Deze week is het niet slecht vertoeven op streamingdienst Disney+. The Americans is er te zien!

Disney+ voegde deze week niet al te veel nieuw materiaal terug. Er debuteerde een aflevering van Loki, van Star Wars: The Bad Batch en helaas was het dat al.

We kijken zoals je van ons gewend bent vandaag weer eerst naar de drie series die een nieuwe aflevering lanceerden. Vervolgens duiken we in de enige serie die nieuwe seizoenen online op Disney+ knalde.

Loki (S01E02): Mobius zet Loki aan het werk. Niet iedereen bij de TVA is blij met de God van het Onheil.

Star Wars: The Bad Batch (S01E12): Onze vrienden zijn op zoek naar buit in een oude Jedi cruiser, om de schuld op Cid terug te kunnen betalen.

The Americans (seizoen 1-6): Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, doen twee Russische geheim agenten zich voor als een doodnormaal Amerikaans echtpaar, compleet met een familie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.