search
Raakt 'Star Trek: Discovery' dit fantastische personage kwijt?
Series / Nieuws

Raakt 'Star Trek: Discovery' dit fantastische personage kwijt?

Moet Star Trek: Discovery het mogelijk doen zonder Tig Notaro in de toekomst?

Komiek en actrice Tig Notaro beleeft mooie tijden in haar carrière. Zo stal ze de spotlight in Star Trek: Discovery en had ze een grote rol in de film Army of the Dead. Maar gaat haar succes in Hollywood de rol in Discovery onder druk zetten?

Tot nu toe was Notaro in tien afleveringen van Star Trek: Discovery te zien. Vijf in het tweede seizoen en vijf in het derde. Tegenover Metro Weekly gaf ze aan verrast te zijn dat ze nog altijd de rol heeft, en verzekert ze ons dat ze tot het einde mag blijven.

Nog lang doorgaan
"Ik dacht echt dat ik hooguit een of twee afleveringen zou krijgen," aldus Notaro. "Maar dit werd wel iets groters. Alex [Kurtzman] zei: 'We gaan je zoveel gebruiken als we maar kunnen'."

"Ik hoor mensen echt continu zeggen: 'ze gebruiken je niet genoeg', of 'waarom gebruiken ze je niet meer?' En het is een beetje... nou ja, je weet dat ik een stand-up carrière heb en een miljoen andere dingen doe. Ik doe zoveel ik maar kan voor Star Trek, maar heb niet de tijd. Maar Alex heeft al gezegd dat ze mij nooit gaan doden."

Voorlopig kunnen we dus haar aanwezigheid blijven verwachten in de serie. Op dit moment bevindt men zich tegen het laatste deel van de opnames in Toronto van het vierde seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen