search
Meer van 'Lupin' zien? Check dan deze serie op Netflix
Series / Streaming-diensten

Meer van 'Lupin' zien? Check dan deze serie op Netflix

Helaas zijn er maar vijf afleveringen toegevoegd van Lupin. En dus snappen we het wel als je op zoek bent naar meer.

Lupin kreeg twee weken geleden een nieuw seizoen. Er werden vijf nieuwe afleveringen toegevoegd. Helaas ben je daar vrij snel doorheen; een goed weekend bingen en je zit er alweer doorheen. En dus tippen we je vandaag een toffe serie die je kan kijken als je zoekt naar iets soortgelijks.

Een toffe serie die je kan overwegen als je zin hebt in meer Lupin, is de Colombiaanse serie El Robo del Siglo, vrij vertaald als De Overval van de Eeuw.

Waar gaat 't over?
El Robo del Siglo is een ongelofelijk en waargebeurd verhaal. We zien de grootste bankoverval in de geschiedenis van Colombia. Eigenlijk hadden we al jaren verwacht hier iets van te zien.

Gelukkig had Netflix het budget om die serie gewoon te maken. We volgen in de miniserie de crew van een bijzonder ambitieuze overval die in 1994 gepleegd werd.

In de serie beleven we de gebeurtenissen vanuit het perspectief van Robert 'Chayo' Lozano. Met zes afleveringen is het fijn om zo'n perspectief te hebben en te zien hoe zich alles afspeelde.

De ontvangst
De serie werd goed ontvangen. Kijken we naar de IMDb, zien we dat de serie een gemiddelde rating van 7,2 heeft. Een pareltje dus, dat zeker het kijken waard is! Hieronder kan je de trailer bekijken:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen