Deze Hollywood-ster zei NEE tegen HBO-serie 'The Last of Us'

Hollywood-ster zei NEE tegen 'The Last of Us'

Gameverfilming moet het zonder de grote acteur Hollywood-ster Matthew McConaughey doen.

Bram de Groot, 20 juni 2021 om 14:58

HBO werkt op dit moment aan de serie The Last of Us, gebaseerd op de bekende game uit 2013 van Sony Computer Entertainment. De hoofdrollen zijn voor onder meer Pedro Pascal en Bella Ramsey.
Nu blijkt dat een grote ster uit Hollywood geen interesse had in het project. Het is namelijk Matthew McConaughey die "nee" antwoordde op de vraag of hij de hoofdrol wilde spelen in de serie.

Volgens insider DanielRPK zou HBO eerst contact hebben gezocht met McConaughey voordat de rol werd aangeboden aan The Mandalorian-ster Pedro Pascal. Volgens eerdere berichten zou ook Blade-acteur Mahershala Ali zijn benaderd.

The Last of Us
In The Last of Us wordt een vijandige wereld geteisterd door ziektes en ontmoeten Joel en Ellie elkaar onder wanhopige omstandigheden. Ze moeten op elkaar vertrouwen om de onmenselijke reis door wat eens de Verenigde Staten waren te overleven.

De opnames voor de serie moeten nog dit jaar gaan aanvangen en moeten bijna een jaar gaan duren. De kans is groot dat The Last of Us eind 2022 debuteert op HBO Max.Bron: patreon

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie, Pedro Pascal, Matthew McConaughey, Mahershala Ali

Populair nieuws