'Game of Thrones'-actrice is erg bang dat ze haar Marvel-rol verklapt

Emilia Clarke bang dat ze haar Marvel-rol verklapt

Emilia Clarke maakt in Secret Invasion haar debuut in het Marvel Cinematic Universe.

Bram de Groot, 20 juni 2021 om 15:39

Na nog een aantal afleveringen van Loki en de series What If...?, Ms. Marvel en Hawkeye in 2021, krijgen we in 2022 in ieder geval de series Moon Knight, She-Hulk, Secret Invasion en Ironheart te zien. In Secret Invasion maakt Emilia Clarke haar debuut in het Marvel Cinematic Universe.
De serie Secret Invasion heeft een groep Skrulls alle aspecten van het leven op aarde geïnfiltreerd. Het personage dat Clarke zal spelen zal hier ongetwijfeld meer over weten. Nu is de actrice bang dat al voor de start van de serie bekend is wie ze speelt, en dat zij daar zelf schuldig aan is.

Bang de boel te spoilen
"De eerste mensen die ik bij Marvel sprak nadat ik de rol kreeg, was het beveiligingsteam... Ik leef echt in angst dat er iets gaat gebeuren, dat ik iets ga zeggen, waardoor ze van streek zullen raken," zei Clarke tijdens de Happy Sad Confused-podcast.

"Ik speel een personage waar ik erg mee begaan ben," is de reden waarom Clarke zo bang is dat ze de boel zal spoilen.

In Marvels Secret Invasion zijn er ook rollen voor Samuel L. Jackson (Nick Fury), Ben Mendelsohn (Talos), Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir, Christopher McDonald en Killian Scott.Bron: Happy Sad Confused

Lees meer over: Secret Invasion, Samuel L Jackson, Ben Mendelsohn, Marvel, Disney, Emilia Clarke

Populair nieuws