search
'Batwoman'-foto's onthullen gave en verrassende terugkeer
Series / Foto's

'Batwoman'-foto's onthullen gave en verrassende terugkeer

Check hier een beeld van de nieuw teruggekeerde Batwoman, ditmaal gespeeld door Wallis Day.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Batwoman heeft een hele rits veranderingen doorgemaakt met het tweede seizoen. Na het vertrek van Ruby Rose vorige zomer, werd ze opgevolgd door Javicia Leslie en verdween Kate Kane uit de serie.

Maar halverwege het tweede seizoen werd Kate Kane alsnog toegevoegd aan de serie, ditmaal gespeeld door Wallis Day. De vraag voor fans was natuurlijk heel erg hoe het verder zou gaan met Kate Kane, en hoe het personage zou evolueren. Vandaag is er een antwoord op die vragen.

Een foto
Op de set zien we foto's van Wallis Day en co-ster Rachel Skarsten. De beelden laten zien dat Day een nieuwe versie van het kostuum van Batwoman draagt.

Het gaat om beelden die een militaire versie van het Batsuit laten zien, een tactischer kostuum met hogere laarzen en een gebroken versie van het Batwoman-symbool.Het gaat om beelden van de zeventiende aflevering van het tweede seizoen. Dat wordt interessant, want Kate is nog altijd een dubbelagent die werkt als de gehersenspoelde schurk Circe Sionis en helpt Black Mask bij het strijden tegen Ryan Wilder en haar crew. Dat belooft dus nog wat voor de rest van het seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen