search
Zo kan de schurk uit 'Wandavision' terugkeren in het MCU

Zo kan de schurk uit 'Wandavision' terugkeren in het MCU

Kathryn Hahn geeft een hint hoe haar Agatha Harkness weer in het MCU kan terugkeren.

Bram de Groot
In WandaVision zagen we een aantal nieuwe personages in het Marvel Cinematic Universe en regelmatig keren deze terug in andere producties. Gaat dit ook gebeuren met de schurk in de show: Agatha Harkness?

De schurk werd in WandaVision gespeeld door Kathryn Hahn en zoals het hoort werd de slechterik verslagen door de goeierik. Maar zoals vaak in het Marvel Cinematic Universe lijkt haar rol nog niet per se uitgespeeld.

"Natuurlijk zou ik graag terugkomen. Ik heb er echter niets over gehoord," vertelde Hahn aan Gold Derby. "Ik ken Jac [Schaeffer] en iedereen was er heel duidelijk over dat dit een eenmalige serie zou worden. En de seizoensfinale was 'The Season Finale', waarvan ik denk dat het zo briljant was, en ik was er zo tevreden over als geheel."

Maar wanneer zou de heks kunnen terugkeren?
"Als ik ooit terug zou komen.. Er zijn zoveel aspecten van haar die ik fascinerend vind. In de strips belandt ze in zoveel verschillende werelden," zei Hahn over Agatha. "Weet je, ze is een eeuwenoude heks en heeft veel gezien, en er zijn veel verschillende mensen en wezens met wie ze de afgelopen paar eeuwen het pad heeft gekruist, dus dat zou geweldig zijn om te ontdekken."

Het eerste en dus enige seizoen van WandaVision staat al eventjes in zijn geheel op Disney+.


Aanbevolen artikelen