'Peacemaker' is een vervelend en naar stuk vreten

'Peacemaker' is een vervelend en naar stuk vreten

James Gunn vertelt over de hoofdpersoon in Peacemaker, die behoorlijk rot blijkt,.

Jim Pedd, 22 juni 2021 om 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Schrijver en regisseur James Gunn werkt niet alleen aan DC-film The Suicide Squad. Hij mag ook komen met de spin-off Peacemaker die speciaal voor HBO Max ontwikkeld wordt.
De serie krijgt acht afleveringen en heeft een hoofdrol voor John Cena. We zien daarin de oorsprong van Cena's Christopher Smith, een wapenheld die gerekruteerd wordt in Task Force X om het op te nemen tegen een gevaarlijke Kaiju. Maar waar komt hij vandaan?

Gestoorde held
"Toen ik klaar was met een versie van Guardians 3 en bezig was met het editen van The Suicide Squad, kwam ik langzaam tot rust en had ik het minder druk," aldus Gunn over de oorsprong van de serie. "Ik dacht toen echt: 'Oh god, ik ga een jaar vastzitten door coronaregels voordat we gaan beginnen met Guardians! Wat moet ik doen?"

Nou, dat wist hij wel, want dat werd uiteindelijk de serie Peacemaker. Nu zegt hij dat de hoofdpersoon een compleet verrotte held is.

"Ik wilde een serie maken over Peacemaker, omdat hij echt een door en door verrotte schurk is. Iemand die meer ruimte had om te groeien dan de andere personages. Dus ik schreef acht afleveringen in twee maanden tijd en wilde het heel graag maken."

Nou, dat is gelukt, want de serie wordt op dit moment opgenomen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, James Gunn, John Cena

Populair nieuws