'Loki' is dan eindelijk af!

'Loki' is dan eindelijk af!

Het was op het randje, maar een maand voor de release van de finale is Loki echt af.

Jim Pedd, 22 juni 2021 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Loki mag dan wel al uitgezonden worden op Disney+, dat wil niet zeggen dat de serie al helemaal af was. Kate Herron, regisseur van de afleveringen, laat weten dat de finale nu echt klaar is.
Er zijn al twee van de zes afleveringen uitgezonden. Komende woensdag debuteert nummer drie en dan zijn we alweer halverwege. Vlak voor die tijd blijkt de finale dan eindelijk af te zijn.

De finale is af
De serie volgt Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, na zijn cameo in Avengers: Endgame, waarin hij weet te ontsnappen uit de klauwen van de Avengers. Maar direct daarna wordt hij gearresteerd door de TVA, en ingeschakeld om een alternatieve versie van hemzelf op te helpen pakken.

Recent berichtte regisseur Herron op Twitter dat ze nu helemaal klaar is met de finale van Loki. Ze onthulde dat ze de serie afgerond had op dezelfde plek waar ze hem gepitcht had, aan de keukentafel van haar ouders:Loki is tot nu toe uiterst goed ontvangen en eigenlijk ook een van de leukste Marvel-serie die we tot nu toe gezien hebben. Mogelijk komt er een tweede seizoen.
Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Kate Herron

Populair nieuws