Michael C. Hall licht einde 'Dexter' toe

Michael C. Hall licht einde Dexter toe

Waarom eindige de serie zoals deze eindigde?

Jim Pedd, 9 december 2014 om 08:00

Het einde van de acht seizoenen durende serie Dexter van televisiezender Showtime werd niet bepaald positief ontvangen door fans en critici. Op het einde zien we dat en hier volgen spoilers Dexter niet dood is, maar dat hij alles achtergelaten heeft en als anonieme houthakker door het leven gaat. Kortom: hij kan zomaar weer opnieuw beginnen als moordenaar van moordenaars. Michael C. Hall, die de rol jarenlang met verve speelde, gaf op Reddit een toelichting van het einde.
”Als je kijkt naar wat hij al meegemaakt heeft, en zijn pogingen te kunnen moorden én een authentieker leven te kunnen leiden, is zijn zelfopgelegde ballingschap vrij logisch,” vertelde Hall. ”Ik denk dat Dexter ervan overtuigd raakte dat… alles wat hij aanraakte uiteindelijk vernietigd zou raken en dat hij het allemaal los moest laten. Natuurlijk is hij een pragmatist en wil hij zichzelf bovenal sparen, dus daarom ging hij uiteindelijk niet naar de politie. In plaats daarvan heeft hij gewoon een pauze genomen.”

De acteur vindt het einde dus logisch. Maar wat vinden jullie?

Bron: Cinemablind

Lees meer over: dexter, michael c hall, serie, showtime, seizoen 8, einde, finale, jennifer carpenter, david zayas, cs lee, reddit

Informatie over de serie: Dexter

Populair nieuws