'Loki' gaat je compleet verrassen met de volgende aflevering

Loki gaat je verrassen met de volgende aflevering

De serie Loki van Disney+ gaat je zeker versteld doen staan de komende tijd.

Jim Pedd, 20 juni 2021 om 12:29

In aflevering 3 van Marvel-serie Loki gaan we meer zien van het achtergrondverhaal van Lady Loki. Dat vertelt regisseur Kate Heron in een interview over de laatste vier afleveringen.
De serie begint in 2012 als Loki de Tesseract gebruikt om te ontsnappen aan de Avengers. Hij wordt opgepakt door de Time Variance Authority omdat hij daarmee de tijdlijn verandert, maar al snel besluiten ze zijn hulp in te roepen bij het opjagen van een andere Loki-variant die chaos veroorzaakt over de heel tijdlijn.

Lady Loki
Die variant blijkt niemand minder dan Lady Loki te zijn, gespeeld door Sophia Di Martino. Zij heeft andere krachten door Loki en wil niet Loki genoemd worden.

Over haar gaan we volgens Heron heel wat leren in de komende aflevering van de serie. We weten bijvoorbeeld nog niet wat haar naam is, want de aftiteling noemt haar enkel 'The Variant'.

"Ik zou zeggen dat we daar in de aflevering van komende week in duiken. Ik wil echter niets verklappen voor mensen die komende week inschakelen," aldus Heron.

Dat belooft dus wat!
Bron: EW

Lees meer over: Loki, Disney Plus, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino

Populair nieuws