search
Medische dramaserie 'Nurses' binnenkort te bekijken bij Videoland
Series / Nieuws

Medische dramaserie 'Nurses' binnenkort te bekijken bij Videoland

De medische Canadese dramaserie is binnenkort te bekijken bij Videoland...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie fan is van medische dramaseries heeft binnenkort weer iets nieuws om naar uit te kijken. Binnenkort verschijnt namelijk het eerste seizoen van de reeks Nurses bij Videoland.

De serie Nurses is bedacht door Adam Pettle. Het eerste seizoen van de serie ging vorig jaar in première. Ondanks het feit dat de reeks slechts kan rekenen op gematigde reacties werd er ondertussen ook al een tweede seizoen aangekondigd.

Voor het eerste seizoen van de reeks geldt dat ze bestaat uit tien afleveringen. Deze tien afleveringen zullen allemaal te zien zijn bij Videoland vanaf 1 juli.

5 jonge verpleegsters
De Canadese medische dramaserie Nurses vertelt het verhaal van vijf jonge verpleegsters die allen werkzaam zijn voor een ziekenhuis in het Canadese Toronto. Zij hebben ervoor gekozen om hun leven te wijden aan het helpen van anderen. Tegelijkertijd hebben ze echter soms de grootst mogelijke moeite om zichzelf te helpen.

De hoofdrollen in de serie Nurses zijn weggelegd voor enkele bekende namen. Het gaat hierbij onder meer om Tiera Skovbye (die eerder ook al te zien was in de serie Riverdale), Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds, Sandy Sidhu en natuurlijk ook Donald MacLean Jr.

Ben jij ook wel te vinden voor een leuke medische dramaserie op z'n tijd? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om vanaf 1 juli de serie Nurses te volgen bij Videoland!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen