search
'S.W.A.T.' seizoen 3 binnenkort te bekijken bij Videoland
Series / Nieuws

'S.W.A.T.' seizoen 3 binnenkort te bekijken bij Videoland

Ook de eerste twee seizoenen van de reeks waren eerder al te bekijken bij Videoland...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie S.W.A.T. hebben binnenkort weer heel wat nieuws te kijken! Het derde seizoen van de reeks is namelijk onderweg naar Videoland!

De serie S.W.A.T. ging in première in het jaar 2017. Inmiddels zijn er vier seizoenen van de reeks verschenen. Seizoenen 1 & 2 zijn reeds te bekijken bij Videoland en daar komt binnenkort dus ook het derde seizoen bij.

Het derde seizoen van de serie S.W.A.T. is te bekijken bij Videoland vanaf 3 juli. Het einde voor de reeks is zeker nog niet in zicht. Ondertussen heeft CBS namelijk reeds bekend gemaakt dat er met zekerheid ook nog een vijfde seizoen zal verschijnen.

Reboot
De serie S.W.A.T. is een reboot van de gelijknamige reeks welke eerder reeds verscheen in de jaren '70. Ze vertelt het verhaal van Luitenant Daniel "Hondo" Harrelson. Hij staat aan het hoofd van een hooggekwalificeerde eenheid in de gemeenschap waarin hij is opgegroeid.

Hoe het ook zij, ben jij ook één van de vele fans van de serie S.W.A.T.? Dan kan je het derde seizoen dus binnenkort bekijken bij Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen