search
Amazon Prime Video komt met deze series in juli
Series / Featured

Amazon Prime Video komt met deze series in juli

De maand juli brengt wat spectaculaire nieuwe content naar Amazon Prime Video.

Heel veel series komen er niet nieuw op Amazon Prime Video de komende maand. Het gaat in totaal om zes toevoegingen. We zetten ze zoals je gewend bent alvast voor je op een rij.

4 Blocks seizoen 3 (1 juli): Toni Hamady wil zijn leven in de criminaliteit achter zich laten. Maar de politie onderneemt een actie die een streep door dat plan zet. Toni moet zijn clan weer leiden en zien te redden.

La Familia seizoen 1 (13 juli): Een familie van Italiaanse immigranten in Nederland moet proberen een balans te vinden tussen hun legale onderneming (het familierestaurant) en hun activiteiten in de onderwereld.

El Cid seizoen 2) (15 juli): Ruy Dí­az de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Making the Cut seizoen 2 (16 juli): Nieuwe stad. Nieuwe ontwerpers. Dezelfde geweldige stijl. Making the Cut is opnieuw op een missie om het volgende grote wereldwijde modemerk te vinden. In het tweede seizoen krijgen presentatoren Heidi Klum en Tim Gunn gezelschap van juryleden Winnie Harlow, het wereldberoemde supermodel en mode-icoon en Moschino Creative Director Jeremy Scott. Bovendien zullen nog meer juryleden dit seizoen hun opwachting maken, waaronder Prabal Gurung en Shiona Turini.

Green Blood seizoen 1 (22 juli): Green Blood volgt zestig van de beste onderzoeksjournaliten van de wereld en kijkt naar hun werk. Ze leggen allerlei milieu-schandalen bloot op verschillende continenten.

The Daily Review Tokyo seizoen 1 (24 juli): The Daily Review Tokyo is een wrap-up van het nieuws en alle ontwikkelingen op elke dag van de Olympische Spelen van Tokio.

Aanbevolen artikelen