search
Spanning en wraak in trailer 'Sky Rojo' seizoen 2
Series / Nieuws

Spanning en wraak in trailer 'Sky Rojo' seizoen 2

In de aanloop naar de lancering van het tweede seizoen van de reeks werd een trailer de wereld ingestuurd...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Sky Rojo kijken ongetwijfeld al uit naar 23 juli. Dan verschijnt namelijk het tweede seizoen van de reeks op Netflix. Nu heeft de streamingdienst echter al een trailer de wereld ingestuurd.

In het eerste seizoen van Sky Rojo maakten we kennis met drie exotische danseressen. De drie dames luisteren naar de namen Coral, Wendy en Gina. Zij worden de prostitutie in gedwongen. De vrouwen zijn echter helemaal niet van plan om zich daarbij neer te leggen en slaan op de vlucht. De achtervolging wordt echter door hun pooier en zijn handlangers al snel ingezet.

Wraak
In het tweede seizoen worden de rollen omgedraaid. Nu zijn het net Carol, Wendy en Gina die uit zijn op wraak. Ze beginnen dan ook zwaarbewapend aan hun reis die ze uiteindelijk zal confronteren met hun drie belagers.

Ondanks het feit dat de serie Sky Rojo goed wordt bekeken zijn de meningen over de reeks vrij verdeeld. Ook op de gespecialiseerde website IMDB laat ze op moment van schrijven slechts een score optekenen van 6,5/10.

Hoe dan ook, ben jij ook een fan van de serie Sky Rojo en wil je alvast een voorsmaakje van het tweede seizoen krijgen? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen