'Krypton' krijgt logo & synopsis

Krypton krijgt logo & synopsis

De serie van David S. Goyer gaat om de opa van Superman draaien.

Jim Pedd, 9 december 2014 18:37

Marvel mag dan wel groot zijn op het witte doek, maar DC blijft maar uitbreiden op het kleine scherm. Nu is er de bevestiging van een eerder gerucht. Een tijdje geleden hoorden we dat SyFy en David S. Goyer een serie zouden maken rond de fictieve planeet Krypton, waar Superman vandaan komt. DC Comics en SyFy hebben nu niet alleen bovenstaand logo vrijgegeven, maar ook een synopsis.
”Jaren voor de Superman legend die we kennen, werd het Huis van El beschaamd en verbannen. Deze serie volgt de grootvader van de Man van Staal, terwijl hij hoop en gelijkwaardigheid naar Krypton brengt, en een chaotische planeet verandert in eentje waardig genoeg om te dienen als geboorteplaats voor de grootste superheld ooit.

Het idee van de serie komt van David S. Goyer en Ian Goldberg. Laatstgenoemde schrijft de pilot en Goyer dient als uitvoerend producent. De grootvader van Superman komt overigens ook al in de comics voor als Seyg-El. Hij is vernoemd naar de co-bedenker van Superman, Jerry Siegel. Of de serie ook deze man volgt is niet zeker.

Bron: ComingSoon

Lees meer over: Krypton, David S Goyer, Superman, Syfy, serie, planeet, oorsprong, opa, superman, dc comics, seyg el, ian goldberg

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws