search
Cuba Gooding Jr. is O.J. Simpson in 'American Crime Story'
Series / Nieuws

Cuba Gooding Jr. is O.J. Simpson in 'American Crime Story'

Ook Sarah Paulson (American Horror Story) is te zien in de nieuwe show van Ryan Murphy en Brad Falchuk.

FX heeft Cuba Gooding Jr. en Sarah Paulson aangesteld voor de rollen van respectievelijk O.J. Simpson en aanklaagster Marcia Clark in American Crime Story: The People v. O.J. Simpson. Dit betekent na American Horror Story een nieuwe samenwerking tussen Paulson en bedenkers Ryan Murphy en Brad Falchuk. De nieuwe show is gebaseerd op het boek The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson van Jeffrey Toobin.


American Crime Story: The People v. O.J. Simpson gaat over het proces van Simpson, bekeken vanuit de ogen van de advocaten. Er is ook aandacht voor de chaotische afspraken en verhullingen die achter de schermen plaatsvonden. We zien hoe er bij de jury twijfel wordt gezaaid door een combinatie van een zelfverzekerde aanklager, een gewiekste verdediging en de geschiedenis van de L.A.P.D. binnen de zwarte gemeenschap.

De opnames van American Crime Story: The People v. O.J. Simpson gaan begin 2015 van start. Net zoals American Horror Story zal de show jaarlijks gereboot worden met een compleet nieuw misdaadverhaal.

Aanbevolen artikelen