search
Pijnlijk: Disney+ serie 'Loki' levert nu al veel kijkers in
Series / Nieuws

Pijnlijk: Disney+ serie 'Loki' levert nu al veel kijkers in

Disney+ heeft een groot succes in handen met Loki, maar de serie levert toch veel kijkers in.

De grote streamingdiensten geven lang niet altijd de kijkcijfers van hun films en series vrij, alleen als er iets te vieren valt. Maar er zijn gelukkig heel wat derden die wel de kijkcijfers in beeld brengen.

Zodoende weten we dat Loki de best bekeken première van de Marvel Studios-series tot nu toe beleefde. Toch leren we nu dat de kijkcijfers behoorlijk teruggelopen zijn na de eerste afleveringen.

Kijkers kwijt
Samba TV brengt de kijkcijfers in beeld van de verschillende streamingdiensten. Volgens het bedrijf keken 890.000 mensen met een Samba TV de eerste aflevering van Loki. Maar de kijkcijfers liepen inmiddels terug naar 727.000, een kleine 18 procent.

Daarmee lijkt het erop dat Loki het dus niet zo goed doet als het aankomt op het vasthouden van de kijker. Een pijnlijke conclusie, al past het wel bij dit soort series die eigenlijk altijd kijkers verliezen.

Loki draait om het personage van Tom Hiddleston dat in 2012 ontsnapte na zijn arrestatie door de Avengers. Dat mocht natuurlijk niet en dus werd hij opgepakt door de Time Variance Authority om hen te helpen bij het opsporen van een andere Loki. Maar er speelt meer en dat zien we gaandeweg ontvouwen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen