search
Nieuw op Netflix: De zwoele serie 'Sex/Life'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De zwoele serie 'Sex/Life'

De reeks doet de temperaturen aan het begin van de zomer nog hoger oplopen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat gebeurt er wanneer een oude minnaar terug in het leven komt van een inmiddels getrouwde vrouw? We staan op het punt om het te ontdekken in de serie Sex/Life!

We hebben de voorbije maanden reeds een aantal soft-erotische series zien verschijnen op streamingdienst Netflix. Opvallend genoeg deden deze series het ondanks dat ze "weinig om het lijf hadden" behoorlijk goed. Hetzelfde wordt ook verwacht van Sex/Life dat inmiddels ook is terug te vinden in het aanbod van Netflix.

Wild seksueel verleden
Het wilde seksuele verleden van Billie lijkt ze helemaal achter zich te hebben gelaten nu ze een getrouwde moeder is. Dat lijkt ook prima te gaan tot haar oude minnaar terug in haar leven komt. Wat volgt is een flinke rollercoasterrit boordevol met passie, maar ook met spijt en verdriet.

De serie is geïnspireerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van BB Easton. Het was uiteindelijk Stacy Rukeyser die er een serie voor Netflix van heeft gemaakt.

De serie Sex/Life is verschenen op Netflix op 25 juni 2021 waardoor ze nu reeds meteen te bekijken is. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze "spannende" reeks? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen