search

Ons nieuws van zondag 27 juni 2021

Amazon Prime Video voegde deze 4 topseries nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze 4 topseries nieuw toe

We zetten vandaag de nieuwe toevoegingen van Amazon Prime Video voor je op een rij.

Deze week had Amazon Prime Video vier nieuwe series voor zijn aanbod. Waaronder het zevende en laatste seizoen van de serie Bosch. We zetten de nieuwe series op een rij.

Power (1 seizoen): Uitvoerend producent Curtis "50 Cent" Jackson presenteert "Power," een misdaaddrama over een nachtclubeigenaar die tevens de spil van een lucratief drugsimperium is.

Solos (1 seizoen): De zevendelige anthologieserie Solos verkent de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheid over wat het betekent om mens te zijn. De personages, gespeeld door acht van de beste acteurs van deze tijd, verkennen in deze serie ons heden en onze toekomst. Ze laten zien dat we zelfs op onze meest geïsoleerde momenten met elkaar verbonden zijn door de menselijke beleving.

September Mornings (1 seizoen): Het leven van een trans vrouw die net haar onafhankelijkheid gewonnen heeft, neemt een onverwachtse wending als plotseling een onbekende zoon komt opdagen die ze tien jaar eerder met een vrouw gekregen heeft.

Bosch (7 seizoenen): Wanneer een 10-jarig meisje sterft bij een brandstichting, riskeert rechercheur Harry Bosch alles om de dader voor het gerecht te brengen. Rechercheur Jerry Edgar stort in door de gevolgen van het doodschieten van Jacques Avril. Maddie assisteert Honey Chandler bij een geruchtmakende zaak waar Bosch ook bij betrokken raakt, waardoor ze in het vizier komen van gevaarlijke criminelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' krijgt toch nog een nieuw einde?
Series / Nieuws

'Game of Thrones' krijgt toch nog een nieuw einde?

Schrijver George R.R. Martin belooft je een ander einde te brengen dan de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel goed viel het einde van HBO-serie Game of Thrones niet bij de kijker. Twee jaar na de finale van de serie, blijft het een controversieel einde en horen we fans nog altijd klagen.

Dat komt vooral doordat de verschillende personages een ander lot beschoren was dan mensen wellicht gehoopt hadden en dan allicht goed opgebouwd was door de makers.

Ander einde
Schrijver George R.R. Martin, op wiens boeken A Song of Ice and Fire de franchise gebaseerd is, is ook niet te spreken over het einde van de serie. Dat liet hij recent tijdens een interview weten.

Martin vertelde dat hij er spijt van had de serie vooruit te laten lopen op de boeken. Achteraf had hij dat niet willen doen, want dat leidde tot een naar einde waar niemand echt blij van werd.

Gelukkig grijpt Martin de kans om met het zevende en laatste boek A Dream of Spring, een ander einde te maken. "Dus, ik werk nog aan het boek, maar je zal mijn einde zien als het er is," aldus Martin, die daarmee beloofde ons iets anders te gaan brengen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijk: Disney+ serie 'Loki' levert nu al veel kijkers in
Series / Nieuws

Pijnlijk: Disney+ serie 'Loki' levert nu al veel kijkers in

Disney+ heeft een groot succes in handen met Loki, maar de serie levert toch veel kijkers in.

De grote streamingdiensten geven lang niet altijd de kijkcijfers van hun films en series vrij, alleen als er iets te vieren valt. Maar er zijn gelukkig heel wat derden die wel de kijkcijfers in beeld brengen.

Zodoende weten we dat Loki de best bekeken première van de Marvel Studios-series tot nu toe beleefde. Toch leren we nu dat de kijkcijfers behoorlijk teruggelopen zijn na de eerste afleveringen.

Kijkers kwijt
Samba TV brengt de kijkcijfers in beeld van de verschillende streamingdiensten. Volgens het bedrijf keken 890.000 mensen met een Samba TV de eerste aflevering van Loki. Maar de kijkcijfers liepen inmiddels terug naar 727.000, een kleine 18 procent.

Daarmee lijkt het erop dat Loki het dus niet zo goed doet als het aankomt op het vasthouden van de kijker. Een pijnlijke conclusie, al past het wel bij dit soort series die eigenlijk altijd kijkers verliezen.

Loki draait om het personage van Tom Hiddleston dat in 2012 ontsnapte na zijn arrestatie door de Avengers. Dat mocht natuurlijk niet en dus werd hij opgepakt door de Time Variance Authority om hen te helpen bij het opsporen van een andere Loki. Maar er speelt meer en dat zien we gaandeweg ontvouwen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De zwoele serie 'Sex/Life'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De zwoele serie 'Sex/Life'

De reeks doet de temperaturen aan het begin van de zomer nog hoger oplopen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat gebeurt er wanneer een oude minnaar terug in het leven komt van een inmiddels getrouwde vrouw? We staan op het punt om het te ontdekken in de serie Sex/Life!

We hebben de voorbije maanden reeds een aantal soft-erotische series zien verschijnen op streamingdienst Netflix. Opvallend genoeg deden deze series het ondanks dat ze "weinig om het lijf hadden" behoorlijk goed. Hetzelfde wordt ook verwacht van Sex/Life dat inmiddels ook is terug te vinden in het aanbod van Netflix.

Wild seksueel verleden
Het wilde seksuele verleden van Billie lijkt ze helemaal achter zich te hebben gelaten nu ze een getrouwde moeder is. Dat lijkt ook prima te gaan tot haar oude minnaar terug in haar leven komt. Wat volgt is een flinke rollercoasterrit boordevol met passie, maar ook met spijt en verdriet.

De serie is geïnspireerd op het boek 44 Chapters About 4 Men van BB Easton. Het was uiteindelijk Stacy Rukeyser die er een serie voor Netflix van heeft gemaakt.

De serie Sex/Life is verschenen op Netflix op 25 juni 2021 waardoor ze nu reeds meteen te bekijken is. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze "spannende" reeks? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Black Lightning'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Black Lightning'

Het vierde seizoen verschijnt op 29 juni en is meteen het laatste van de reeks...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er is goed en slecht nieuws voor fans van de serie Black Lightning. Het goede nieuws is dat het vierde seizoen snel op Netflix staat. Het slechte nieuws is dat daarmee wel een einde komt aan de reeks.

De laatste aflevering van Black Lightning werd vorige maand nog uitgezonden door The CW. Pas wanneer het volledige seizoen door The CW is uitgezonden krijgt Netflix groen licht om de reeks aan haar aanbod toe te voegen. Dat is nu dus gebeurd.

Black Lightning gaat over Jefferson Pierce. Ondanks het feit dat hij er in het verleden op een zeker ogenblik voor heeft gekozen om zijn geheime identiteit vaarwel te zeggen liggen de kaarten nu plots helemaal anders.

Wanneer de dochter van Pierce wordt gerekruteerd door een plaatselijke misdaadbende wordt hij opnieuw een echte superheld die de strijd met het kwaad aan gaat.

Laatste seizoen
Black Lightning is er toch niet helemaal in geslaagd om te overtuigen. Dat blijkt eveneens uit de scores die ze krijgt op gespecialiseerde websites zoals bijvoorbeeld IMDB. Daar heeft de reeks op moment van schrijven een score van 6,1/10.

Ben jij een fan van Black Lightning? Dan kan je nog één keer genieten van het vierde en laatste seizoen op Netflix dat op 29 juni 2021 aan de streamingdienst zal worden toegevoegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' toont weer iets van het tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Witcher' toont weer iets van het tweede seizoen

Maak je borst maar nat, want WitcherCon komt eraan en dan krijgen we echt onthullingen.

De eerste fanconventie van The Witcher komt eraan. Op 9 juli organiseert Netflix namelijk de WitcherCon, wat het samen met CD Projekt RED doet.

Eerder dit jaar werd dus bekend gemaakt dat er een WitcherCon komt, waarin alles rond het materiaal van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski samenkomt. Denk aan de Netflix-serie, maar ook aan de games van CD Projekt RED.

Eerste trailer
Netflix onthulde nu een eerste trailer voor de WitcherCon, die laat zien wat we kunnen verwachten. We gaan in elk geval uit van een trailer voor het tweede seizoen van The Witcher en fans gokken en hopen op nieuws rond de games van de franchise. Zou er toch een vierde spel komen?

Los daarvan zullen kijkers vermoedelijk wat informatie en misschien wel beelden kunnen verwachten van The Witcher: Blood Origin en de animatiefilm Nightmare of the Wolf.

De prequel is al in productie, maar we weten nog niet wie de hoofdrollen spelen. Vermoedelijk krijgen we dan ook tijdens de WitcherCon te horen wie de hoofdrollen gaan spelen en misschien zelfs wel een eerste blik op de personages.

Hier kan je de trailer bekijken:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur wil graag spelen in de erotische Netflix-serie 'Bridgerton'
Series / Nieuws

Deze acteur wil graag spelen in de erotische Netflix-serie 'Bridgerton'

Bridgerton krijgt misschien wel aanvulling vanuit Star Wars-acteur John Boyega.

Star Wars-veteraan John Boyega wil zich bij de cast van de sexy serie Bridgerton van Netflix voegen. Het is een van de grootste hits van de streamingdienst ooit.

Bridgerton debuteerde in december en kreeg vrij snel de bestelling van een tweede seizoen.

John Boyega
In het nieuwe seizoen keert hoofdrolspeler Regé-Jean Page niet terug. Dat is zonde, want zijn personage was uiterst populair. En nu wil Boyega de rol van hem wel overnemen.

Tijdens een rondetafelgesprek met The Hollywood Reporter, onthulde Boyega dat hij betrokken wil zijn bij de serie en suggereerde hij dat hij de "nieuwe vent" zou kunnen zijn.

"Ik probeer wat van dat Bridgerton-geld mee te pikken, man. Ik moet die maillot ook dragen en de nieuwe zijn bij hen. Geef me maar een paard en een lieftallige dame en ik kom er wel uit."

Netflix hoopt in december het tweede seizoen te leveren. En in april is bekend gemaakt dat er ook een derde en vierde seizoen zijn besteld.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Knallende ruzie 'Supernatural'-hoofdrolspelers lijkt toch alweer gesust
Series / Nieuws

Knallende ruzie 'Supernatural'-hoofdrolspelers lijkt toch alweer gesust

De hoofdrolspelers van Supernatural hadden een behoorlijk publieke ruzie na de aankondiging van een spin-off.

Nadat we hoorden dat Supernatural een prequel zou krijgen, brak er op Twitter ruzie uit tussen de voormalig costerren Jensen Ackles en Jared Padalecki. Die is nu gelukkig bijgelegd.

Ackles kondigde The Winchesters aan, een serie die hij samen met televisiezender The CW ontwikkelt en een voorloper is op Supernatural. De hitserie kwam in 2020 tot een einde na vijftien seizoenen. Dat kwam vooral door de goede chemie van Ackles en Padalecki. Maar inmiddels blijken ze dus ruzie te hebben gehad.

Heel snel al
Het drama ontstond toen The Winchesters aangekondigd werd, een nieuwe prequel die geproduceerd wordt door Ackles en zijn vrouw Danneel. De serie focust op de ouders van Sam en Dean, John en mary Winchester.

Ackles keert ook terug als Dean, maar dan als verteller. Padalecki stelde op Twitter helemaal niet van het project af te weten en was dan ook allerminst blij toen hij over het project hoorde via de sociale media.

Hieronder zie je de berichten waaruit blijkt dat alles inmiddels bijgelegd is:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom het keihard vloeken in nieuwe 'Loki'-serie' zo afwijkt van de Marvel-mores
Series / Nieuws

Waarom het keihard vloeken in nieuwe 'Loki'-serie' zo afwijkt van de Marvel-mores

Loki wijkt heel erg af met al het gevloek van Lady Loki in zijn derde aflevering.

Loki-actrice Sophia Di Martino onthult waarom haar personage, Sylvie, zo ontzettend veel vloekt in de derde aflevering van de serie, Lamentis.

Er wordt eigenlijk nauwelijks gevloekt in de Marvel-films en -series. Maar Sylvie doet dat wel en breekt daarmee een beetje een Marvel 'traditie'. Gek is dat niet.

Plannen verpesten
Sylvie onthult dat ze al haar hele leven strijdt tegen de Time-Keepers en de Time Variance Authority. Door Loki komt ze terecht op de maan Lamentis-1, waar haar TemPad verwoest wordt en ze niet zomaar terug kan keren

Volgens Di Martino is het vloeken heel erg gepast en hoort het bij de instelling van Sylvie, die echt niet blij zal zijn.

"Ik denk dat ik sowieso gewoon veel vloek. Maar weet je, waarschijnlijk vloek ik als Sylvie ook veel omdat zij gewoon zo kwaad is, snap je? En woorden drukken woede heel goed uit. Ik kan mij voorstellen dat als je het vraagt aan de editors, je hoort dat er nog meer gevloek in zat. Kate [de regisseur] zei vaak dat ik moest stoppen met vloeken."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
J.J. Abrams maakt een nieuwe 'Justice League Dark'-serie voor HBO Max
Series / Nieuws

J.J. Abrams maakt een nieuwe 'Justice League Dark'-serie voor HBO Max

De serie volgt het leven van Madame Xanadu, die voor het eerst in bredere zin aan bod komt in live-action.

Het volgende DC-project van J.J. Abrams is Madame X, een serie die voor HBO Max in de maak is. We horen dat de serie ook verbonden is aan het Justice League Dark-project van Abrams.

De serie volgt het leven van Madame Xanadu, die voor het eerst in bredere zin aan bod komt in live-action. De serie wordt gemaakt door Angela Robinson samen met Abrams als producent.

Wie is Madame X?
Madame Xanadu is een van de meest machtige mystici van het DC-universum en gewoonlijk gebruikt als ondersteunend personage. Zo werkte ze als adviseur voor The Spectre en deed ze dingen samen met The Phantom Stranger.

Het personage doet qua krachten een beetje denken aan Doctor Strange. Maar ze heeft behoorlijk grote magische krachten en een fysieke beperking, precies als Strange. In haar geval is ze blind en werkt ze vanuit een kleine thuisbasis in New Yorks Lower East Side.

Wanneer de serie, die voor HBO Max gemaakt wordt, te zien is, weten we nog niet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van de serie 'Vikings'? Dat heeft Netflix zeer goed nieuws voor je!
Series / Nieuws

Fan van de serie 'Vikings'? Dat heeft Netflix zeer goed nieuws voor je!

Netflix zet het laatste deel van Vikings online, en komt daar ook nog eens snel mee ook.

Ben je fan van de serie Vikings? Dan heeft Netflix goed nieuws voor je. Vanaf 1 juli is namelijk het tweede deel van het zesde seizoen van de serie te streamen.

Daarmee is de serie eindelijk compleet te zien op Netflix, nadat het tweede deel van het zesde seizoen in januari al online geknikkerd werd. Maar toen ging Ziggo aan de haal met de rechten en kwam het sluitstuk van de serie op Ziggo Movies & Series XL te staan.

Snel te zien
De laatste tien afleveringen van Vikings zijn dus rap te zien op Netflix. De afleveringen maken op 1 juli hun debuut op de streamingdienst, waarmee de serie compleet is.

Tegelijk werkt maker Michael Hirst wel al samen met de streamingdienst aan een spin-off genaamd Vikings: Valhalla. Die duikt in de toekomst en speelt zich honderd jaar later af.

We zien Leif Eriksson en zijn ontdekkingstocht naar Noord-Amerika. De kinderen van Ragnar krijgen overigens geen rol in de televisieserie en vermoedelijk ook niet hun directe nazaten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aankomende 'Halo'-serie krijgt weer een forse tegenslag te verwerken
Series / Nieuws

Aankomende 'Halo'-serie krijgt weer een forse tegenslag te verwerken

De ambitieuze serie is al jaren in de maak, maar moet weer een tegenslag verwerken.

Twee van de mensen die verbonden zijn aan Halo stappen op. Steven Kane en Kyle Killen doen dienst als showrunners van de serie, maar de twee stappen op na het eerste seizoen.

Hoewel dat een forse tegenslag voor de serie is, maakt Showtime in elk geval ook een tweede seizoen, lijkt te blijken uit de berichtgeving. De bronnen van Variety melden dat er achter de schermen heel wat drama gaande was.

Opgestapte showrunners
Killen vertrok dus al bij het project en zou dat gedaan hebben voordat de opnames vorig jaar van start gingen. Hij kon geen full-time showrunner verplichtingen op zich nemen, waarop Kane die rol op zich genomen heeft.

Maar de bronnen van Variety stellen dat Kane ook na het eerste seizoen vertrekt. Hij zal wel het project door de post-productie helpen, en keert dan dus niet terug voor een eventueel tweede seizoen.

Die toevoeging is natuurlijk behoorlijk interessant. Variety lijkt te speculeren en erop te wijzen dat een nieuw seizoen tot de mogelijkheden behoort. Vreemd is dat ook niet, gezien de populaire games waar de serie op gebaseerd wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 absolute topseries op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 absolute topseries op Netflix om in één ruk te bingen

Opvallende series op Netflix die je eigenlijk gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Zoo | Bing nu! | 3 seizoenen
Als dieren over de hele wereld mensen beginnen aan te vallen, probeert de controversiële zoöloog Jackson Oz de oorzaak van de plotselinge verandering te ontdekken. Een scifi-thriller met namen als James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie, Nora Arnezeder en Billy Burke.Spartacus | Bing nu! | 4 seizoenen
Een Thracische man is veroordeeld tot een wrede dood in de arena. Daar overleeft hij zijn beulen en wordt hij herboren als de als slaaf verkochte gladiator Spartacus. Met onder meer Andy Whitfield, Liam McIntyre, Dustin Clare, John Hannah, Manu Bennett en Lucy Lawless.Love Death + Robots | Bing nu! | 2 volumes
Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher. En met stemmen van onder meer Topher Grace, Mary Elizabeth Winstead, Gary Cole, Samira Wiley, Daisuke Tsuji, Maurice LaMarche en Rebecca Riedy.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe  seizoen Netflix hitserie 'The Crown' vindt weer een belangrijk castlid
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen Netflix hitserie 'The Crown' vindt weer een belangrijk castlid

De serie The Crown vordert wel lekker met weer een nieuwe hoofdrolspeler.

Johnny Lee Miller is de nieuwste acteur die zich bij de cast van het vijfde seizoen van The Crown voegt. Hij speelt de rol van de Britse premier John Major.

De serie volgt in het vijfde seizoen een heel nieuw ensemble acteurs, waaronder acteer-veteraan Imelda Staunton als de Queen. Jonathan Pryce speelt de rol van Prince Philip en Elizabeth Debicki speelt de rol van Princess Diana.

Nieuw seizoen
Britse premiers zijn altijd al belangrijk in de serie. The Crown laat namelijk veel zien van de werkrelatie van Queen Elizabeth met het parlement. In het vierde seizoen zagen we daarom Margaret Thatcher (gespeeld door de immer briljante Gillian Anderson).

Het vijfde seizoen krijgt een rol voor Miller, die lange tijd een hedendaagse Sherlock Holmes speelde. Hieronder de aankondiging die Netflix op Twitter deed:Major was gedurende zeven jaar de Britse premier, tussen 1990 en 1997. Hoewel hij korte tijd actief was, heeft Miller na het fantastische werk van Anderson grote schoenen om te vullen. De actrice kreeg voor haar rol als Thatcher namelijk een Golden Globe en een Screen Actors Guild-award.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-acteur begrijpt alle haat voor het einde van de serie
Series / Nieuws

'Dexter'-acteur begrijpt alle haat voor het einde van de serie

Gelukkig gaat Dexter het nu op een andere manier goedmaken met het negende seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Showtime-serie Dexter die bleven tot het bittere eind, werden beloond met een seriefinale die behoorlijk slecht is ontvangen. Dat maakt het dan ook interessant voor die fans dat er een negende seizoen komt.

Dat negende seizoen moet Dexter een nieuw afscheid gunnen, eentje dat beter moet bevallen dan die van het vorige seizoen. Acteur Michael C. Hall snapt de kritiek allemaal ook wel.

Einde Dexter
In een nieuw interview vertelde Hall over de terugkeer naar het personage sinds de finale van de serie in 2013 te zien was. Hij was niet heel hard over het einde van het achtste seizoen, maar snapt het commentaar wel.

"Het is heel fijn," aldus de acteur over de terugkeer. "Ik denk dat de serie op een manier eindigde waar heel wat mensen heel boos van werden. Maar het zette wel de mogelijkheid voor ons op om terug te keren en te kijken wat er nou uiteindelijk gebeurd is met deze vent."

"Ik steun wat gebeurd is en de keuze die hij aan het einde maakte. Maar wat de uitvoer betreft, nou ja, volgens mij draaiden we op dat moment op de laatste restjes brandstof, dus ik snap het allemaal wel."

De opnames van het negende seizoen - dat tien afleveringen krijgt - duren nog vijf weken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.