search
'Star Wars'-serie omvat dit heel gave gevecht
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie omvat dit heel gave gevecht

De nieuwe serie rond Obi-Wan Kenobi belooft wel heel tof te worden.

Darth Vader keert terug in de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+. Fans krijgen nu een hint over diens rol in de serie. Let op: dit bericht omvat mogelijk spoilers!

in de serie schijnt Darth Vader een stel Inquisitors, 'dark side' Force-gebruikers erop uit te sturen om Obi-Wan Kenobi op te jagen en te doden. Hun werk staat volledig in het dienst van het doden van Jedi die de slachting van Order 66 overleefd hebben en in de serie schijnt Obi-Wan Kenobi zijn lichtzwaard te kruisen met een Inquisitor.

Een echt gevecht
De site Making Star Wars beschikt doorgaans over betrouwbare bronnen. Die stellen dat Obi-Wan met ten minste één Inquisitor gaat vechten.

"Lichtzwaarden gaan clashen en Kenobi vecht tegen The Inquisitorius in ten minste één aflevering van de miniserie. Zal dat een verhaal zijn dat in meerdere afleveringen te zien is of gebeurt het in ééntje? Dat weet ik op dit moment niet zeker, maar geloof mij, empirisch gezien weet ik zeker dat de Imperial Inquisition achter een oud(achtige) Ben aangaat."

De Inquisitors worden allemaal aangevoerd door Darth Vader en gaan schuil achter namen als The Grand inquisitor, Fifth Brother, Seventh Sister en Eight Brother. Er zijn er naar het schijnt twaalf.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen