'Obi-Wan Kenobi'-personage heeft een 'seksuele verrukkelijkheid'

Star Wars-personage is enorm sexy

Obi-Wan Kenobi brengt Sung Kang naar het Star Wars-universum en die wordt pas opmerkelijk!

Jim Pedd, 15 juni 2021 om 09:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Obi-Wan Kenobi wordt een behoorlijk interessante serie. Acteur Sung Kang speelt een van de hoofdrollen in de serie rond Ewan McGregors held en brengt ons een "seksueel verrukkelijk" personage.
Kang gaf een interview in het kader van de rap naderende release van de film Fast & Furious 9. Hij vertelde dat hij vrijwel niets mag zeggen over de serie, had hij wel een interessante opmerking.

Star Wars-serie
"Ik kan je zeggen dat ik erin speel," begon Kang over de schaarse details die hij mag onthullen. "Er zit een seksuele verrukkelijkheid aan dit personage."

Meer kon, mocht en wilde hij niet vertellen, waarmee er dus nog maar weinig bekend blijft over zijn rol. We weten dan ook niet of hij een goeierik of een slechterik speelt in de serie.

Obi-Wan Kenobi wordt nog heel interessant en wordt op dit moment opgenomen. De serie brengt Obi-Wan terug en we volgen hem in zijn tijd op Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Ook zien we Darth Vader terugkeren en wordt er vermoedelijk druk op hem gejaagd.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Sung Kang, Disney Plus, Lucasfilm, Ewan McGregor

Populair nieuws