'Agents of S.H.I.E.L.D.' krijgt crossover met 'Avengers: Age of Ultron'

Crossover Agents of SHIELD & Avengers 2 op komst

Ook ditmaal hebben gebeurtenissen in de films impact op de serie.

Jim Pedd, 11 december 2014 om 08:00

Net als vorig seizoen gaan er in het tweede seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. crossovers komen met Marvel-films. Dat gebeurde eerder al met films als Thor: The Dark World en Captain America: The Winter Soldier en zal nu ook gaan gebeuren met de film Avengers: Age of Ultron. Want, ondanks dat Clark Greggs Agent Coulson niet in de film te zien is, hebben de gebeurtenissen daarin natuurlijk wel implicaties voor hem en de andere agenten.
Producent Jed Whedon vertelde aan Entertainment Weekly dat er absoluut een crossover komt. ”Je kunt wel iets verwachten. De Avengers zijn een grote tent waar alle franchises onder spelen. Daar horen wij natuurlijk ook gewoon bij.”

En zijn college Melissa Tancharoen: ”Ik denk niet dat er een film is die meer impact zal hebben op onze serie als Captain America 2 dat had, maar er zullen zeker verbindingen zijn.” Welke impact dat precies wordt, is nog afwachten natuurlijk. Het zou zomaar kunnen dat door de film er weer meer superhelden een rol gaan spelen in de serie.

Bron: EW

Lees meer over: crossover, marvel, agents of shield, avengers age of ultron, clark gregg, phil coulson, shield, geheime organisatie, melissa tancharoen, jed whedon

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws